Ο «Κλεισθένης» έδειξε τα δόντια του στον Γιώργο Καμπύλη

Τρί, 03/03/2020 - 10:17
Image
Την πρώτη της μεγάλη δυσκολία σε ό,τι αφορά στην ψήφιση των εισηγήσεών της στο Δημοτικό Συμβούλιο συνάντησε η δημοτική αρχή του Γιώργου Καμπύλη στη Βόρεια Κυνουρία, αφού δεν μπόρεσε να περάσει από το ΔΣ την ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ανδρέα, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 359.000 ευρώ. Η δημοτική αρχή Καμπύλη «τα βρήκε σκούρα» όχι μόνον από τους «συνήθεις υπόπτους», δηλαδή την παράταξη Μαντά, αλλά και από την «Ενωτική Συνεργασία», τη δημοτική παράταξη του Βασίλη Βεκιάρη, που έκανε την έκπληξη στις τελευταίες εκλογές.
 
Σχετικά με το έργο, αξίζει να αναφέρουμε ότι η ανάπλαση της πλατείας του Αγίου Ανδρέα είχε ενταχθεί το 2017, επί θητείας Μαντά, ο οποίος τότε είχε αναφέρει πως καλό θα ήταν να γίνει η ένταξη και να μπει το έργο στη φάση της χρηματοδότησης και μετά συζητούνται οι λεπτομέρειες. Η τελική αρχιτεκτονική μελέτη έχει εκπονηθεί από την Αναπτυξιακή Πάρνωνα, αλλά οι κάτοικοι του Αγίου Ανδρέα διαφωνούν με το οριστικό κλείσιμο ενός δρόμου στο νότιο τμήμα της πλατείας, αλλά και θέτουν ζήτημα επί της ίδιας της μελέτης.
 
Ο πρόεδρος του χωριού Αθ. Σούρσος εξέφρασε και ο ίδιος την πλήρη αντίθεσή του με τα όσα προβλέπει η εγκριθείσα μελέτη, καθώς προβλέπει και το οριστικό κλείσιμο ενός δρόμου στη νοτιοδυτική πλευρά της πλατεία, και μετέφερε περίπου 350 υπογραφές και μηνύματα κατοίκων του Αγίου Ανδρέα που διαφωνούν με την ανάπλαση όπως έχει σχεδιαστεί, τις οποίες κατέθεσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Τελικά, το θέμα καταψηφίστηκε, με τον «Κλεισθένη» να δείχνει τα δόντια του στην παράταξη Καμπύλη. Ο κ. Βεκιάρης είπε κατά την τοποθέτησή του είπε ότι δεν μπορεί να υπερψηφίσει ένα έργο με το οποίο διαφωνούν οι κάτοικοι. «Κατά» ψήφισε η παράταξη Μαντά και το ΚΚΕ, επομένως ο κ. Καμπύλης βρήκε απέναντί του όλη την αντιπολίτευση και έμεινε χωρίς «σύμμαχο».
 
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση βρέθηκαν και 30 κάτοικοι του Αγίου Ανδρέα.

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το ρέμα στη μέση δεν το είδαν τότε οι υπεύθυνοι να ασχοληθούν για να σκεπαστεί; Πλατεία το χωριό είχε και καλή , με λίγα χρήματα μπορούσαν να γίνουν κάποιες μικροπαρεμβάσεις. Την έξοδο προς την παραλία δεν την είδαν για να ασχοληθούν ; Τίνος φαεινή ιδέα ήταν η πλατεία; Λίγη σοβαρότης χρειάζεται.Ζητάς πάντα έργα που να είναι αποδεκτά από την πλειοψηφία της κοινωνίαςκαι να υπάρχει ουσία. Τόσα χρήματα να σπαταλυθούν χωρίς ουσία. Ας σοβαρευτούμε.

Σφιχτούλης ήταν ο Καμμπύλης, καλά να πάθει. Με παιδικούς σταθμούς δεν καθαρίζει, όπως φαίνεται. Ας έδινε μια αντιδημαρχία τουλάχιστον.. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια των τοπικών πρωτοβουλιών...

Η πλατεία ήταν ιδέα της προηγούμενης διοίκησης γι αυτό και παράγγειλε την μελέτη για νέα πλατεία.Η νέα διοίκηση δεν έχει καμια πρεμούρα για την πλατεία.Ότι θέλουν οι κάτοικοι

Δυστυχώς κάποιοι παίζουν,και παίζουν με την παντελούς έλλειψη ενημέρωσης των Κατοίκων της Κοινότητας του Αγίου Ανδρέα.Η κωλοτούμπα στην Ελλάδα είναι το εθνικό σπορ.Αυτοί που ήταν υπέρμαχοι της ανάπλασης και είχαν στα προεκλογικά τους φυλλάδια φάτσα στην πρώτη τους σελίδα της πλατεία του Αγίου Ανδρέα,ξαφνικά τώρα που δεν είναι στα πράγματα δεν την θέλουν και ψηφίζουν αρνητικά.Βρήκαν αστείες δικαιολογίες για να αναιρέσουν αυτά που διατυμπάνιζαν πριν λίγο καιρό.Το καρναβάλι δεν έγινε αλλά με διαφορά 2 ημερών κάποιοι φρόντισαν να πάρουν την θέση του Καρναβαλου.Ας σοβαρευτείτε όλοι κάποια στιγμή,γιατί αυτός ο τόπος έχει μείνει στο τελευταίο σκαλοπάτι,και τα πολιτικά σας οφέλη αφήστε τα στην άκρη γιατί καταντήσατε γραφικοί.Δεν έχει ξαναακουστεί πουθενά έργο ανάπλασης το οποίο εγκρίθηκε και αυτοί που το είχαν ψηφίσει,τώρα να το καταψηφίσουν και να παίζουν τους Πόντιους Πιλατους.Επιτελους ήμαρτον!!!

μα καλα πόσο σανό είναι διατεθειμένος ο λαός να τρώει ??? Τη μακετα της υπο κατασκευής πλατείας ..δεν την ειχε στην πρωτη σελιδα του προεκλογικου του φυλλαδίου ο Μαντας ?? Με αυτο το φυλλάδιο = εφημεριδα δεν ζητησαν ψηφο απο τον Αγιο Ανδρεα ο τωρινος προεδρος του χωριου και το υπόλοιπο τοπικό Συμβούλιο ?? Δηλαδη αν ειχε βγει ο Μαντας δημαρχος η πλατεία θα ηταν τέλεια ?? Σταματήστε την κοροϊδία εσεις οι τοπικοί και κοιτάξτε να κάνετε κατι καλο για τον τοπο μας . Αν αισθάνεται ο προεδρος πως τον εξαπάτησε ο Μαντας προεκλογικα υπάρχει και άλλος δρομος ...... Ας το πει δημοσια ....αλλιως το κεφαλι μεσα

Λάθος ο τίτλος του θέματος .Έπρεπε να λέει τι γίνεται με την μελέτη της πλατείας του Αγίου Ανδρέα.Ο Κλεισθένης καλά κάνει τη δουλειά του . Πρέπει πάντα να λένε όλοι ναι ;Αρκεί η άρνηση να στηρίζεται. Το πρόβλημα ξεκινά από την απόφαση για μελέτη στην πλατεία. Ένα τέτοιο θέμα το συζητάνε και στην κοινωνία του χωριού . Δεν είναι και κανά μεγάλο χωριό να μην γνωρίζονται. Τι στο καλό καμιά καλύβα θα φτιαχνόταν!

Τελικά θα γίνει το έργο ρε παιδιά να ενημερωθούμε και εμείς οι πολίτες;;εμείς θέλουμε το έργο όπως μας το παρουσιασε ο κύριος Τάκης στο προεκλογικό του φυλλάδιο!!χωρις δρόμο!! Και να μπει και κάπου μια ταμπέλα ότι είναι έργο δικό του γιατί το αξίζει!!να τη βλέπουμε και εμείς οι ψηφοφόροι του να τον καμαρώνουμε!

Ο δήμαρχος πρέπει να κάνει γενική συνέλευση του χωριού για να συζητηθεί εκτενώς το θέμα πλατεία,ούτως ώστε να φύγουν οι όποιες αμφιβολίες και αμφισβητήσεις σχετικά με το θεμα αυτό. Είναι η πιο ειλικρινής κίνηση και ας αποφασίσει το χωριό αν θέλει ή αν δεν θέλει πλατεία!

Εμείς ψωμί δεν είχαμε, ραπανάκια για την όρεξη ζητάγαμε !!
Ο Άγιος Ανδρέας έχει κατοίκους που πεινάνε και η άφρονες της Δημοτικής αρχής, θέλουν να σπαταλήςουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για.......καλλωπισμούς !
Βρακί δεν είχε ο κώλος μας.......

Δηλαδή η αντιπολίτευση καταψήφισε; Το δικό της δημιούργημα; Τι άλλαξε και έκανε λάθος; Μήπως μπερδεύτηκαν οι άνθρωποι και καταψήφισαν; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ

Πότε θα γίνει επιτέλους αυτή η γενική συνέλευση που υποσχέθηκε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου? Φοβάται? Επιτέλους φανειτε αντάξιος των ευθυνών σας??? Μην λειτουργείτε απλά και μόνο ως υποβολέας άλλων!

μικρότεροι των περιστάσεων οι δημοτικοί σύμβουλοι του Μαντά που ηταν εκλεγμένοι και κατα την περίοδο 2014-2019 . Που ακούστηκε έργο που οι ιδιοι ειχαν με σθένος ψηφίσει μετα απο πρόταση Μαντα Σκαντζου σημερα αναιρουν και λένε οχι. Ντροπή τους Ανάξιοι λόγου. προβατάκια και yes men τυποι . .

Οι σύμβουλοι του Μαντά ψήφησαν αυτό που έπρεπε. Οι σύμβουλοι του καμπύλη που ψήφησαν κατά της απόφασης του χωριού μας, δεν πρέπει να ντρέπονται; Ο ίδιος ο Καμπυλης που έκανε προσωπική επίθεση στον πρόεδρο δεν πρέπει να ντρέπεται; Εμείς στον άγιο Ανδρέα τον βγάλαμε πρώτο. Ας έρθει ξανά να ζητήσει ψήφο..

ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ?ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ?ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ "ΚΟΛΠΑ" ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

Τόσα χρόνια ψιθυρίζατε τη μαϊμού ; Αφού γνώριζαν οι ιθύνοντες για την πλατεία. Ή μήπως δεν έδιναν σημασία και ψήφιζαν στα τυφλά. Προεκλογικά καμαρώνατε για την πλατεία. Τώρα σας φταίει οΚαμπύλης; Ψάχνετε για άλλοθι ; Γιατί προεκλογικά δεν μαζεύατε υπογραφές για να μην γίνει .Τι πρόχειρες δουλειές κάνατε; Δεν ήξεραν αιρετοί και σύμβουλοι τι θα έφτιαχναν .Χαλάλι σας , ξέρετε ποιοι φταίνε ,σε αυτούς να ψάξτε για ευθύνες .Κάντε μια λαϊκή συνέλευση και θα ειπωθούν όλα. Ξιλόντζα θα φτιάχνατε ;

Η αλήθεια είναι αλλού. Ο Καμπύλης νόμιζε ότι θα ***σε γνωστό Πρόεδρο. Τη μια με τα μ***, την άλλη με τα γ**. Ο Μαντάς και ο Βεκιάρης του τη χάλασαν. ...Άλλα τώρα που δεν πέρασε το θέμα τί θα κάνει? Η σκάλα είναι ακόμη εκεί.......

Ο πρόεδρος του Αγίου Ανδρέα πρέπει να ντρέπεται, να ζητήσει συγνώμη από τους κατοίκους και να παραιτηθεί άμεσα ως αναληθής και ανεπαρκής. Προεκλογικά με το φυλλάδιο του ΜΑΝΤΑ στα χέρια γύρναγε σπίτι - σπίτι στον Άγιο Ανδρέα και ζητούσε ψήφο για την παράταξη ΜΑΝΤΑ με πρόσχημα ότι θα φτιάξουν την πλατεία του χωριού την οποία τους έδειχνε και στο φυλλάδιο. Μετά τις εκλογές και την μεγάλη χασούρα του ΜΑΝΤΑ στραβομουτσούνιασε, και άρχισαν να του φταίνε όλα. Προσπαθεί να μπαίνει εμπόδιο σε ότι καλό πάει να κάνει ο Καμπύλης στο χωριό μας. Ας σοβαρευτεί λίγο και να κοιτάξει το καλό του χωριού του όπως κάνουν όλοι οι άλλοι πρόεδροι που εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο ΜΑΝΤΑ και τώρα είδαν το φως το αληθινό και στηρίζουν τον Καμπύλη με χέρια και πόδια για να κερδίσουν τα χωριά τους. Είναι ΜΑΓΚΕΣ και ΜΠΡΑΒΟ τους. Αυτοί οι 3-4 καραβοκύρηδες που έπιασαν ξέρα κάτω από τον πλάτανο του Αγίου Ανδρέα πότε θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει πλέον ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΌΤΙ ΌΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ και τους το δείχνουν καθημερινά όλοι με την περιφρόνησή τους. Κάντε στην πάντα εκει που σας έστειλε ο λαός με την ψήφο του στις 26 Μαίου 2019 ΜΗΠΩΣ γίνει και ένα μεγάλο έργο στο χωριό μας. ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ έχουν γίνει στην ΤΡΙΠΟΛΗ (Πλατεία ΠΕΤΡΙΝΟΥ & Πλατεία ΑΡΕΩΣ και έχουν κλείσει (πεζοδρομηθεί) δύο μεγάλοι δρόμοι) ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ έγιναν στο ΑΡΓΟΣ στην πλατεία ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ και έκλεισαν (πεζοδρομήθηκαν ) όλοι οι δρόμοι γύρο από την πλατεία. ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ έχουν γίνει σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της ΕΛΛΑΔΑΣ Ξυπνήστε παραγκούλα του πλατάνου η κοινωνία προχωράει εμπρός και όχι πίσω.

ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕΤΑ; Ο ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΝΤΑΣ. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ. (ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΑ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.

δεν βλεπω το λογο για να γίνει η πλατεια . Το ειπε αλλωστε και τοπικός σύμβουλος στο ΔΣ : δεν θελουμε να γίνει η πλατεια . συμφωνω απολυτα μαζι του . Να μεινουν αλλα 30 χρονια πισω . Τι μας νοιάζει ολους εμας τους υπολοίπους?? Και 10 πλατείες να τους φτιάξει ο δημος αυτους εκει περα τους νοιαζει τι θα τους πει ο γιατρος οτι ειναι σωστο για να κανουν . 32 χρονια Βοζικης δεν ειναι και λιγα , αλλα τόσα επρεπε να σας ειχε καβαλα

Οι Αστρινοί βγάλαν τα μάτια τους και χάσανε τα 2.5 εκατομμύρια για το Δημαρχείο που θα άλλαζε όλη την εικόνα του κέντρου ,προτιμώντας να μείνουν τα ρημαγμένα κοτέτσια.......
Γιατί κάποιοι θα ήθελαν να γίνει νέο Δημαρχείο αλλού,χωρίς όμως να υπάρχουν χρήματα γι αυτό.
Μήπως τώρα οι Αγιανδρείτες πάνε να κάνουν το ίδιο?
Να χάσουν 360 χιλ. έργο για ένα δρόμο που κλείνει?
Και που είδατε ρε παιδιά πλατεία με δρόμο στη μέση?
Και πόσο ζημιά κάνει αυτό σε σχέση με το να χαθεί το έργο?
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.....Δεν πέφτουν από τον ουρανό......

Μιας κι απ' όσα κατάλαβα στον Αγ. Ανδρέα εχουτε πλατεία και δε θελουτε αλλαγές, για δε πάτε να τη φτιάξουτε στη Μελιγού που και πλατεία δεν έχει και του χρόνου στην επέτειο για 200 χρόνια από το 1821 θα έχει από τους πρώτους ρόλους στις εκδηλώσεις.

Υπήρχε όλος ο χρόνος από τη στιγμή που παρελήφθει η μελέτη πριν δυο χρόνια να γίνουν οι όποιες τροποποιήσεις - βελτιώσεις σχετικά με τη μορφή της πλατείας. Καλά το τότε τοπικό συμβούλιο δεν κοίταξε πως θα γίνει η πλατεία; Οι αιρετοί του χωριού δεν κόιταξαν τι θα γίνει . Αν η μελέτη προέβλεπε να γίνει χωμάτινη για λασποζήμωμα θα το δέχονταν; Μιλάμε αλλού για αλλού , αλλοπρόσαλες ενέργειες,αδιαφορία, χύμα κατάσταση. Δεν κόστισε λίγα λεφτά η μελέτη , αλλά και το κοστολόγιο της πλατείας σεβαστό ποσό. Το περίεργο είναι πως η αντιπολίτευση καταψήφισε το έργο της . Α

Δεν μπορεί ο προεδρος του χωριου μας να λειτουργει αναχρονιστικα για το χωριο μας . Αμεσα ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για να πει ο κοσμος τη γνωμη του. Δικαιουμαστε και θελουμε . να γινει το εργο . ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ . Ξυπνηστε επιτελους . Ειμααστε και εμεις εδω που θελουμε να δουμε κατι αλλο στο χωριο μας. Αληθεια δεν το βλεπει κανενας πως το χωριο κοντευει να κλεισει ???? Αφηστε τις αντιπαλοτητες και ενωθείτε για το καλο των παιδιων μας.

ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣΝΙΟΥΖ. ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ Ε; ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΤΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΟΜΩΣ. ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΕΡΝΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΠΟΤΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ **ΤΙ; ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΑΓ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟ ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ;;;;ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΑΓ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ.

Γιατί η δημοτική αρχή δεν συγκαλεί γενική συνέλευση για να διαλευκανθεί το θέμα της πλατείας και να αποδοθούν ευθύνες αν υπάρχουν; Γιατί η δημοτική αρχή δυσκολεύει τα πράγματα; Δεν θα ήταν χρήσιμο να ακουστούν τεκμηριωμένα στοιχεία και να φύγουν αμφιβολίες και αντιρρήσεις; Υπάρχει κάποιος που φοβάται ή δεν θέλει τη γενική συνέλευση; Όλοι δεν εμπλέκονται για το καλό της κοινωνίας ; Όλοι δε θέλουν καθαρές και δημοκρατικές διαδικασίες;

Γιατί ο πρόεδρος του χωριού δεν συγκαλεί ενική συνέλευση για να ακουστεί όλη η αλήθεια και η κατάσταση πως έχει ; Έχει κάποιο λόγο να μην το κάνει; Εξάλλου δεν έχει πολύ καιρό αναλάβει και δεν μπορεί να του καταμαρτυρήσει κανένας τίποτα. Μήπως όμως ................. , μήπως όμως .................., συντρέχει κανένας λόγος . Θα δούμε ,αναμένουμε!

O τροποποιήσεις δε γίνονται γιατί δε θέλει ο άλλος Πρόεδρος...
Το ξέρουν και οι Πέτρες...
Ας χαθεί λοιπόν το έργο για να μην τον στενοχωρήσουμε...
Η οργή όμως του κόσμου θα μείνει......Και θα εκφραστεί στο μέλλον ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ....

Έχει χαθεί λίγο η μπάλα.Τι θα πει να χαθεί το έργο? Δεν χάνεται κανένα έργο εφόσον δεν το θέλουν οι κάτοικοι
Ούτε χρήματα σπαταλούνται.Τα χρήματα θα εκταμιευθούν μόνο αν γίνει το έργο.Δεν θα χαλάσει ο Δήμος χρήματα από τα ήδη υπάρχοντα.Αρα ούτε χρήματα χάνονται γιατί δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα χωρίς το έργο.
Θα είναι βλάκες στον Δήμο αν βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά για ένα έργο που παράγγειλε η προηγούμενη Δημοτική αρχή.Την απάντηση αν θέλουν ή όχι το έργο της πλατείας πρέπει να την δώσει ο πρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος του Αγίου Ανδρέα.Ας κάνει δημοψήφισμα,ας μαζέψει υπογραφές ,ας κάνει συνελεύσεις.Δεν έχει κανένα λόγο ο κεντρικός Δήμος να πάρει θέση

Στην υπόθεση της πλατείας υπάρχουν υπεύθυνοι και προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις για να φανούν σωστοί και να ρίξουν αλλού ευθύνες. Γνωρίζει το χωριό ποιοι είναι υπεύθυνοι για την πλατεία . Γιατί δεν απαιτούν οι πολίτες να γίνει μια λαϊκή συνέλευση; Δεν είναι κρίμα να χαθεί αυτό το έργο; Τόσα χρόνια τι γινόταν με αυτή τη μελέτη; Δεν την είδε το τοπικό συμβούλιο ; Το παλιό τοπικό δεν πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Αυτά όλα γίνονται για εντυπώσεις και πολιτικά τερτίπια εις βάρος του χωριού; Έχει την πολυτέλεια κάθε μικρό χωριό να χάνει έργα;

Τόσο επικίνδυνοι φαφλατάδες και επικοινωνιολόγοι σαν τον καμπύλη δεν έχουν περάσει ξανά απο τον τόπο μας. Ο Πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο τον εχουν ενημερώσει τέσσερις μήνες τώρα. Αυτός περίμενε μήνες να περάσει ο χρόνος και να πεί το γνωστό: Φταίει ο Μαντάς και ο Σκαντζός. Με τους δικηγόρους που μπλέξαμε εντός και εκτός συμβουλίου, ειναι πλέον βεβαιο οτι Μαντά θα λέμε και θα κλαίμε.

Μαγκες μπορείτε να ,ζητήσετε τα πρακτικά του Δημοτικου Συμβουλίου του 2018 του μηνα Σεπτεμβρίου και θα μάθετε ολη την αλήθεια , οπως ακριβως ειπώθηκε από τους πρωταγωνιστές δηλαδη απο Μαντα , Σουρσο Παν , τοτε προεδρο Σονια , Καφε κλπ . Οταν τα πάρετε απο το Διαυγεια Ή απο το γραφειο δημ. συμβουλιου τορε θα σσς λυθουν ολες οι αποριες . Ποιος φταίει και τι ψήφιζε τοτε

Οφείλει η δημοτική αρχή να κάνει μια εκτενή ενημέρωση στην κοινωνία του Αγίου Ανδρέα σχετικά με το θέμα που λέγεται πλατεία. Δε μπορεί από το πουθενά η μέχρι χτες δημοτική αρχή ενστερνιστής και δημιουργός της μελέτης - πλατεία-τυμπανοκρουσίες-παχιά λόγια ,να έρχεται σήμερα καταπέλτης ,εναντίον αυτού του έργου, του δικού της έργου. Είναι σίγουρο πως στον Άγιο Ανδρέα ξέρουν τα αίτια του σαμποτάζ της πλατείας και ακόμα το πιο σίγουρο είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να θεωρήσουν υπαίτιο το σημερινό δήμαρχο. Είναι μικρότητα κάποιοι άνθρωποι από εγωισμό ή καπρίτσιο να επιβάλλουν καθεστωτικές νοοτροπίες σε μια κοινωνία με τόσες ανάγκες και προβλήματα. Δυστυχώς το χωριό έχει ανάγκη από πολλά έργα, όπως έξοδο προς παραλία, διαμόρφωση εισόδων του χωριού , διαμόρφωση ρέματος μέσα στο χωριό ……....................και όχι από αφεντάδες νοματαίους.

16:28 Ο Επικοινωνιολόγος ασχολείται με την επιστημονική, μεθοδευμένη και στοχευμένη προσέγγιση στη διαδικασία ανταλλαγής μηνυμάτων.
Μπορεί να δραστηριοποιείται σε ένα μόνο κομμάτι αυτής της διαδικασίας όπως είναι για παράδειγμα η παρατήρηση και ανάλυση του τρόπου λειτουργίας των μέσων επικοινωνίας, υλικών, τεχνικών (εικόνα, ήχος, κλπ) αλλά και κοινωνικών, πολιτικών ή ακόμη και ψυχολογικών (γλώσσα, ήθη και έθιμα, πολιτικό σύστημα, συνήθειες, φόβοι και ανασφάλειες). Έτσι τον ενδιαφέρει κάθε τι που θα μπορούσε να ενταχθεί σε ένα επικοινωνιακό μοντέλο ακόμη και με παραμέτρους απρόβλεπτες.

Εάν δεν ξέρεις τον ορισμό ή το νόημα μια λέξεως ή μια ιδιότητας, μην το παιδεύεις φιλαράκι, ή μη το παίζεις....γραματιζούμενος!!!!

Είναι απορίας άξιον να καταψηφίζεται ένα έργο από τους δημιουργούς του.Τι είναι εκείνο που μεσολάβησε κι άλλαξαν γνώμη την τελευταία στιγμή για την πλατεία; Όλα αυτά τα χρόνια τι έκαναν; Οι ίδιοι έκαναν τις διαδικασίες της μελέτης. Άλλαξε τίποτα η νέα δημοτική αρχή; Γιατί τόσο μένος για την κατασκευή της πλατείας; Καλό θα είναι η δημοτική αρχή να λύσει όλες τις απορίες και να διαλευκάνει τα σκοτεινά σημεία σχετικά με το θέμα αυτό και να μην αφήσει να λέγονται χίλια δυο σχόλια. Να μην επωμισθεί παιχνίδια και λάθη άλλων, γιατί εδώ παρατηρείται κάποια σκοπιμότητα όσον αφορά την κατασκευή της πλατείας.

Δε μπορεί στον Άγιο Ανδρέα κάποιοι να είδαν ότι κλείνει ο δρόμος μετά από τις εκλογές; Ολόκληρο έργο που αλλάζει την όψη του χώρου εκεί δεν το κατάλαβε κανένας ότι κλείνει ο δρόμος; Έλεγχος της μελέτης δεν έγινε; Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για την πλατεία του χωριού από τους αρμοδίους; Αλλά και μετά να το είδαν το τοπικό συμβούλιο έπρεπε αμέσως να συγκαλέσει γενική συνέλευση αφού θεωρεί ότι είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Δε μπορεί όμως να έχουν άφεση λαθών και αδιαφορίας οι προκάτοχοι που ασχολήθηκαν ή αν ασχολήθηκαν με το θέμα; Όταν έκαναν τη μελέτη δε μπορούσαν να τον βάλουν το δρόμο αυτόν ήπιας κυκλοφορίας αφού είναι τόσο αναγκαίος; Μεγάλες πόλεις έκαναν αναπλάσεις και έκλεισαν με ήπια κυκλοφορία ολόκληρα τετράγωνα και κολλήσατε τώρα στο δρόμο αυτό; Μήπως κρύβεται τίποτα άλλο πίσω; Χρειάζεται λίγη σοβαρότητα.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΚΩΤΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ : ΑΔΑ 6ΞΩΡΩ9Ψ-Β9Κ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 06 ΣΕΠΤ 2018 ΚΑΙ ΑΔΑ : Ψ312Ω9Ψ-7Ν5 ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 13 ΣΕΠΤ 2018 . ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ astrosnews ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ . ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ .

Εσυ ρε φίλε με την εμμονή στο διαύγεια, άποψη έχεις η δεν έχεις; Τι θες να μας πεις; Ο Δημαρχος εξέφρασε προχθές την ασχετοσύνη του, την άγνοια και την εμπάθεια του στον πρόεδρο. Δεν θα του δίνουν πλέον συγχωροχάρτια ο Μαντας ο Βεκιαρης και ο Τετωρος. όπως καταλάβατε όλοι, Ανοχή ΤΕΛΟΣ.

Mια ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία με προβολή και ανακοίνωση όλων των στοιχείων όσον αφορά το θέμα πλατεία να ακούσει ο καθένας πως έχουν τα πράγματα .Τα άλλα είναι τρίχες.Ο πρόεδρος του χωριού έπρεπε να την είχε προκαλέσει ο ίδιος. Υπάρχει πιο ουσιαστική ενημέρωση από την ανοιχτή ακρόαση .Να παρευρεθούν οι πάντες και να αναφέρουν όλα τα στοιχεία. Αν θέλει το χωριό να γίνει η πλατεία αν δεν θέλει να μην γίνει. Πάντως κάτι δεν κάθεται καλά στο ότι το τοπικό συμβούλιο δεν συγκαλεί γενική συνέλευση. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από τη γενική συνέλευση να δικαιωθεί αυτός που έχει δίκιο.

και αν δεν αφηνει ο πατερούλης να γινει η λαικη συνελευση ??? γιατι αν μαθουν ολοι τι ειχαν ειπωθει , και απο ποιους στα τοτε δημοτικα συμβουλια θα εχουμε παρατήσεις. Αληθεια .. ο πατερουλης που ηταν τοτε μελος του Δημοτικου Συμβουλιου γιατι ειχε συμφωνησει με το τελικο σχέδιο και ειχε βροντοφωναξει πως πρόκειται για το μεγαλυτερο αναπτυξιακο εργο του Αγιου Ανδρεα και τωρα κανει αγωνα να μη γινει ;;;; τι μεταπτωσεις ψυχολογικες ειναι αυτες ???

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio