Νέος πρόεδρος Παραλίου Άστρους ο Πέτρος Χάρβαλος

Σάβ, 29/04/2023 - 07:13
Image

Την Παρασκευή 28 Απριλίου το Τοπικό Συμβούλιο Παραλίου Άστρους κλήθηκε να ψηφίσει για τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, εφόσον ο  γνωστός ως «Νόμος Θεοδωρικάκου» κρίθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας και, ως εκ τούτου, ισχύει ο προηγούμενος Νόμος.

Τα πέντε μέλη του Τοπικού Συμβουλίου ψήφισαν μεταξύ του κ. Νίκου Κωνσταντίνου και του κ. Πέτρου Χάρβαλου και νέος πρόεδρος ως τις εκλογές του Οκτωβρίου αναδείχθηκε ο κ. Χάρβαλος.

Σχόλια επισκεπτών

Παραλιωτη, 9.52 είσαι εμπαθής και βγάζεις κακία. Ο Χαρβαλος και τα παιδιά του Αχιλλέα έφτιαξαν ένα γήπεδο στολίδι. Άρα άκυρος ο σχολιασμός σου!!!! Τώρα αν ενοχλήθηκεςπου ο Χαρβαλος έγινε πρόεδρος, έχεις πρόβλημα. Ίσως ένας ψυχίατρος να στο λύσει!!!!!!

20:43 ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΛΟΥ ΚΑΙ ΘΙΚΤΗΚΕΣ;;; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ!!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ!!!

Μαζί με τους μισθούς να γυρίσει και τις 100 ψήφους παραπάνω που πήρε στην κάλπη ο κανονικός πρόεδρος που βγήκε από το λαό. Όχι αυτός που βγήκε από κλειστή διαδικασία της πλάκας για 6 μήνες χαβαλε

"Παραλιώτη" Το ότι φτιάχτηκε το γήπεδο από τον Χαρβαλο και τα άλλα παιδιά του Αχιλλέα, δείχνει ικανότητα και όχι ανυπαρξία!!! Η εμπάθεια σου όμως για τον Χαρβαλο δε σε αφήνει να το δεις!!!! Περαστικά.......

Περιμένουμε να δούμε πράγματα κύριε χαρβαλε από εσάς. Ο κόσμος δίψα να δει επιτέλους την κοινότητα να λειτουργεί πάλι.Βαρύ το φορτίο σας..Αλλά οι 7 μήνες είναι αρκετοί να δείξετε πράματα πιστεύω.
Οπότε περιμένουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio