Kοπή πίτας του Συλλόγου Πραστού και Τσακωνιάς (pics)

Σάβ, 27/01/2024 - 11:42
Image
Image
Image

Συνηθίζεται να θεωρείται η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των πολιτιστικών σωματείων ένα ετήσιο κοινωνικό γεγονός. Στην πραγματικότητα είναι η καλύτερη ευκαιρία συνάντησης όλων των πρεσβευτών της παράδοσης. 

Ως εκ τούτου την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με την Ένωση απανταχού Ευρυτανισσών, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, στον Βύρωνα, τον Δήμο που φιλοξενεί τόσα χρόνια τις χορευτικές μας ομάδες. Τις πίτες ευλόγησε ο πατέρας Βασίλειος ενω την ψαλτική ανέλαβε ο Γεώργιος Ντόβολος . 

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Alexis Sotiropoulos II, Αντιδήμαρχοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Βύρωνα και αρκετοί συντοπίτες μας. Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσης ο Πρόεδρος της Παναρκαδικης Ομοσπονδίας Ελλάδας κ. Παναγιώτης Μπένος Πρόεδρος Παναρκαδικής και ο Αντιπρόεδρος Κυνουρίας Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και εκπρόσωπος των Δημάρχων Βόρειας Κυνουρίας και Νότιας Κυνουρίας κ. Γιαννης Δαλιανης. Τον δικό του χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ιωάννη και Δέσποινας Πασσά και Γενικός Γραμματέας της Αδελφότητας Κυνουριαίων Αθηνών κ. Λάμπρος Σταθόπουλος.

Ευχόμαστε στα μέλη του Συλλόγου μας, στους απανταχού Τσάκωνες και σε όλον τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία, δημιουργία και αισιοδοξία!! 

 

Η χοροδιδάσκαλος και μέλος του ΔΣ

Γεωργία Σταθοπούλου

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio