«Κηδεύουν» το αντιπλημμυρικό του χάντακα στο Παράλιο Άστρος (pic)

Τρί, 03/10/2023 - 19:29
Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το έργο που σχεδιάζει η δημοτική αρχή στον χάντακα, στο Παράλιο Άστρος, ένα έργο που δημιουργήθηκε το 1908, προκειμένου να διοχετεύεται ομαλά ο όγκος των νερών σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων.
 
Αυτό το έργο, το οποίο εξυπηρετεί το Παράλιο Άστρος και οπωσδήποτε χρειάζεται βελτίωση, όπως και συνολικά ο Τάνος, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του δημάρχου Γ. Καμπύλη θα σκεπαστεί, θα τοποθετηθούν σωλήνες απορροής ομβρίων και θα συνδέσει τον υπάρχοντα οικισμό με τον μνέο οικισμό της επέκτασης του σχεδίου πόλης.
 
Για αυτό το έργο υπάρχουν αντιδράσεις. Οι κάτοικοι του Παραλίου Άστρους, η Κίνηση Πολιτών «Βόρεια Κυνουρία - Ο τόπος μας» έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, καθώς το έργο αυτό έχει προστατεύσει το Παράλιο Άστρος από πλημμύρες.
 
Στο Παράλιο Άστρος έχουν τοιχοκολληθεί, άγνωστο από ποιον ή από ποιους, «κηδειόχαρτα» που αναγγέλλουν τον «θάνατο» και τον «ενταφιασμό» αυτού του έργου, ίσως σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για το ζήτημα αυτό.

Σχόλια επισκεπτών

Αυτο ΔΕΝ ειναι ευαισθητοποιηση ...
Ειναι μ...... στον εγκεφαλο !!
Και για να μην μου κοψετε το σχολιο στην λογοκρισια !!!να το πω κομψα..
Ειναι κακογουστο και χοντροκομμενο !!

Ένα έχω να πω ντροπή σε αυτούς που το έκαναν.. πρώτων προσβάλλουν μια τελετή δεύτερον προσβάλλουν την εκκλησία και τρίτων αυτοί πουτο έκαναν νομίζουν πω θα πάρουν και ψηφους;;;;αντε ρε.κουρασατε πια με τον χαντακα ..ο χάνδακας θα γίνει θέλετε δεν θελετε

Ο καθένας χρησιμοποιεί ότι μέσα έχει εδώ ο υπουργός αθλητισμού ανεβάζει το γήπεδο του παραλιου σαν έργο του δήμου εκεί κολατε εσείς? Και των προκαλώ να μας πει τη βελτιώσει έχει κάνει ο δήμος σε αυτό το γήπεδο των προκαλώ!

Κάθε ανευθυνουπεύθυνος έχει από τα παραπάνω σχόλια λόγο σε κάτι,που δεν τον αφορά,δεν τον προβληματίζει,δεν τον συγκινεί.Ο Χάντακας είναι αντιπλυμμυρικό έργο του Π.Άστρους των προγόνων μας και γνώμη εκφέρει κάθε πικραμένος.Βρε φίλοι καλοί δεν έχετε γνωρίσει πλημμύρες ποτέ.Μας κοιτούσατε με συμπάθεια,δε λέω, αλλά ο Τάνος δε σας απειλεί.Γι αυτό ησυχάστε να μιλήσουν οι θιγόμενοι.Οι ενδεχόμενοι κολυμβητές για να σωθούν.Γιατί ? ένα έργο του απερχόμενου δημάρχου,να έχει τόση σημασία,ερχόμενο χωρίς τη γνώμη των περί τον Χάντακα παρεπιδημούντων και με μορφή επιβολής.??? Δεν τη βλέπετε τη σκοπιμότητα?Οκ μείνετε στο συννεφάκι σας.
Εμείς όμως που είμαστ'εδώ για να προλαμβάνουμε την καταστροφή σας λέμε ΟΥΣΤ...από εδώ Γραμματείς και Φαρισσαίοι υποκριτές.Η Κοινωνία των Πολιτών του Π.Άστρους θα σας εμποδίσει.

Ο πρόεδρος καλά τα λέει όσο και αν προσπαθείτε από των δημο να των υποβαθμίζεται θέλετε η όχι είναι ο πρόεδρος του χωριού.Και είναι κρίμα που για λόγους ψηφοθηρικους κάνετε τέτοια πράματα. Αλωστε η ώρα έφθασε θα μας τα εξηγήσει ο δήμαρχος όλα σήμερα στην ομιλία του με τα πεπραγμένα του και τα περί χαντακα .Ελπίζω να έχει λίγη αξιοπρέπεια έστω λίγη και μην αναφέρει σαν έργο του το γήπεδο του παραλιου πάλι....να μας πει αλήθεια τι έκανε αυτός ...για το νερό για των φωτισμό για τις χημικές τουαλέτες στο λιμάνι για τους χωματόδρομους για την ανάπτυξη του τουρισμού(έλεγε το 19... 12 μήνες θα έχετε τουρισμό και το έκανε έναν σκάρτο)

επίσης καλο θα ειναι να μας πει για τις δημοτικές τουαλέτες που πλεον ειναι ιδιοκτησία ιδιωτη . Που ακουστηκε στο κεντρο του δημου ,στην πλατεια του Παραλιου να χασουμε τις δημοτικες τουαλετες . Α ρε δικηγορε την εκανες τη βρομοδουλεια σου και παλι . Αξιοι της μοιρας μας. Δημαρχος τροχονομος συμφερόντων

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio