Η "Κυριακή στο Χωριό " και η ΕΡΤ 3 στα Βέρβενα

Τετ, 22/06/2022 - 21:28
Image

Η εκπομπή της ΕΡΤ3 "Κυριακή στο Χωριό " βρίσκεται αυτές τις μέρες στα  Βέρβενα, κάνοντας αφιέρωμα στο ιστορικό χωριό μας. Αποκορύφωμα των γυρισμάτων, το Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. όπου, μάλιστα, γίνεται, κάλεσμα σε όλους μας για να είμαστε εκεί. Εκεί "στον ωραίο τόπο "!!!

Σχόλια επισκεπτών

Περιμένω με αγωνία σε τι.... μεταφυσική έξαρση θα περιέλθουν οι συμπαθείς ; κατά τα άλλα συνάνθρωποί μας. Από βαγένια μέχρι ονειρώξεις εξ αυτών. Από κάποιες ιστορικές αλήθειες μέχρι μεγαλομανείς επαναστάσεις. Μόνο μην τους ξεφύγει το οτι ο Κολοκοτρώνης έκαψε και ξεπάτωσε κάποιες στιγμές. Αλλά υπάρχει και το μοντάζ!!!

Τελικά μου θυμίζετε εσείς οι Βερβαι(ε)νιώτες κάτι από το χωριό των γνωστών Γαλατών. Τα Βέρβενα ή η Βέρβενα; ΒέρβΕνα ή ΒέρβΑΙνα; Ντόρος να γίνεται για το χωριό σας κι ο,τι βγει. Πολύ σας γουστάρω.

Καθαρό περιποιημένο χωριό, καίτοι κατοικείται λίγους μήνες το χρόνο. Βουνίσιοι λεβεντανθρωποι, χαμογελαστοι, αγωνιστές, που καμαρώνουν για τον τόπο τους και την καταγωγή τους.
Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και αποτέλεσμα ζηλοφθονιας των ανθρώπων.

ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....
ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΄¨ΡΟΥ¨΄ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΑ,ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ...................
ΤΑ ΒΕΡΒΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΟΡΕΙΝΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio