Η 6 μηνών έγκυος αναρριχήτρια και η κουμπαριά με τον πρόεδρο του Αγίου Ανδρέα

Κυρ, 25/04/2021 - 20:45
Image

Μια αναρριχήτρια από τη Φινλανδία που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνη δεν πτοήθηκε και πραγματοποίησε μαζί με την παρέα της αναρρίχηση στο Αρκαδικό Χωριό. 

Ο Δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας αναφέρει τα εξής :

Ιστορικές στιγμές σήμερα στο Αναρριχητικό πάρκο στην Ρεποντίνα στο Αρκαδικό χωριό, καθώς τόσο ο πρόεδρος του Αγίου Ανδρέα  Αθανάσιος Σούρσος οσο και η παρέα του με την εγκυμονούσα 6.5 μηνών Pia απο την φιλανδία να σκαρφαλώνει και να κάνει αναρρίχηση μαζί με τους υπόλοιπους.
Της αξίζουν συγχαρητήρια για την τόλμη και το ρίσκο και μάλιστα κλείστηκε και το κουμπαριό για νονός ο πρόεδρος κ Σούρσος Αθανάσιος.

Σχόλια επισκεπτών

Την ευθύνη για ότι συμβεί, ποιος την έχει; Ο Κουμπάρος ή ο Υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου; Αέρα δουλειές πρόεδρε... Κάνε το σταυρό σου μην έχεις κανένα ατύχημα.. Ρώτα και στο Λεωνίδιο πότε κρύβονται μερικοί μερικοί...

Σε απαντηση του φίλου Ανώνυμου 9.24 ....
Και προς ενημέρωση του, θυμίζω οτι το συγκεκριμένο πεδίο και μετά απο συνεργασία του Δήμου μας με την Περιφέρεια πήρε και την επισημη πιστοποίηση.
Αλλωστε ο Νόμος ν 864/1937 και η συνεργασία μας με τον πιστοποιημένο οδηγό βουνού εξασφαλίζει σε έμπειρες ομάδες αναρριχητών μια ασφαλή διαδρομή.
Άλλωστε η αναρρίχηση ,το ραφτινκ ,η ορειβασία, το σκί και κάποια άλλα extreme sports η αλλιώς Επικίνδυνα αθλήματα -την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο τελικός χρήστης του κάθε συγκεκριμένου αθλητικού πεδίου η βουνού η ποταμού κ.ο.κ-
Γιαυτό φυσικά δεν μπορεί κάποιος να πάει χωρίς την ομάδα του χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό,(τεχνική υποστήριξη )και χωρίς να γνωρίζει το ρίσκο της προσωπικής του επιλογής.....
Ευχή όλων είναι μέσα απο αυτούς τους έμπειρους ανθρώπους που βλέπουμε κατά καιρούς και τους κανονισμούς του ΟΔΗΓΟΥ ΒΟΥΝΟΥ που έχει πιστοποιήσει το συγκεκριμένο πεδίο να μπορέσουμε να φέρουμε νέους ανθρώπους στην περιοχή μας και ως επισκέπτες και ως αθλητές.

Διαβαζοντας τα σχολια βλεπω ζηλια, απαισιοδοξια και φοβο απο ανηλικα μυαλα. Αντι να δουμε την αγαπη καποιου για την αναρριχηση. Κριμα γιατι καποτε αυτη η χωρα χαρακτηριζοταν για το πνευμα της και την μαχητικοτητα της. Οσο για το σχολιο του ατομου σχετικα με το αν κρυβεται καποιος στο Λεωνιδιο δεν εχει παρα να ρωτησει και θα τον βρει.... θα χαρω !

Μερικοί έχουν το ακαταλόγιστο. Ότι και να τους κάνεις δεν αλλάζουν. Ασχολούνται με το τι κάνει ο καθένας ,κοινώς κουτσομπόληδες. Αυτοί μια ζωή έχουν μάθει να λένε μόνο κουταμάρες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio