Χορό, θέατρο…από όλα είχε η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης στο ίδρυμα Ζαφείρη (pics,vid)

Τρί, 20/12/2022 - 11:55
Image

Με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο ίδρυμα Ζαφείρη εκδήλωση  υπό την αιγίδα του Κ.Υ Άστρους , του συλλόγου Ανθήνη και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης,  η διευθύντρια Κ.Υ Άστρους Περδικάκη Πηγή και η πρόεδρος φίλων συλλόγου κέντρου υγείας Άστρους Μπάρλα Παναγιώτα.

Η εκδήλωση είχε διπλό σκοπό,  ενημερωτικό και ψυχαγωγικό.

Έγιναν μικρές  ομιλίες με θέμα την άνοια από τον ιατρό κ. Βατίδη,  τις ηλεκτρονικές εξαπατήσεις  ηλικιωμένων και τρόπους αντιμετώπισης από την κυρία Τρυμπόνια από το Α.Τ. Παραλίου Άστρους και τέλος για την κατάθλιψη των ατόμων τρίτης ηλικίας και τα στάδια της από τις κοινωνικές λειτουργούς του Κέντρου «Αμάλθεια» της Τρίπολης. 

Ως προς το ψυχαγωγικό κομμάτι τα μέλη του συλλόγου Ανθήνη είχαν ετοιμάσει διαφορά θεατρικά δρώμενα  υπό τις οδηγίες της κυρίας Τετώρου που το καθένα περνούσε το δικό του μήνυμα  ενώ στην εκδήλωση έλαβαν μέρος και οι χορωδίες του δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Θυρεάτη. 

Η ανταπόκριση του κόσμου στην εκδήλωση ήταν μεγάλη. Ανάμεσα τους παραβρέθηκε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης,  ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κατσής Δημήτρης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. 

Για περισσότερες φωτογραφίες δείτε ΕΔΩ

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio