Γκαύρος για πανελλήνιες: Η σκέψη μας αυτές τις ημέρες είναι συντονισμένη με την αγωνία σας και τους κόπους σας

Τετ, 31/05/2023 - 22:06
Image

Μιας και η σχολική χρονιά οδεύει προς το τέλος της, σειρά θα πάρουν οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές μας.

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές, ήρθε η ώρα και για εσάς, έπειτα από αρκετά μαθητικά χρόνια να κάνετε το επόμενο βήμα, το βήμα που θα σας οδηγήσει στην έξω απο τις σχολικές αίθουσες ζωή.

Οι κόποι σας όλα αυτά τα χρόνια , με κορύφωση την τελευταία αυτή χρονιά, μεγάλοι. Η προσπάθεια που κατέβαλε ο καθένας από εσάς θα έρθει να τον ανταμείψει. Δίπλα σας σε όλο αυτό, με το να αγωνιούν και να προσπαθούν για το καλύτερο, οι δικοί σας άνθρωποι, οι οικογένειές σας!

Το ζητούμενο όμως δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι θετικό είτε αρνητικό. Το ζητούμενο είναι να είστε περήφανοι με την μέχρι τώρα πορεία σας και στάση σας σε όλο αυτό το τόσο απαιτητικό ταξίδι. Η επιτυχία και η αποτυχία εξαρτώνται από πολλά διαφορετικά πράγματα με τις πανελλήνιες εξετάσεις να είναι για πολλούς ένας πρώτος αγώνας.

Από καρδιάς λοιπόν κάθε επιτυχία στις προσπάθειες που έχετε κάνει όλοι σας και στα όνειρα σας , όποια και να είναι αυτά. Η σκέψη μας αυτές τις ημέρες είναι συντονισμένη με την αγωνία σας και τους κόπους σας!

 

Καλή Επιτυχία!

Σχόλια επισκεπτών

Καλή Επιτυχία στα παιδιά Δημήτρη.. Τώρα όπως είπαν κ οι παραπάνω τα Δολιανά κ όλος ο ορεινός όγκος σε κατατάσσει πολύ πίσω και το ξέρεις.Αγιο Πέτρο πατωσατε κ Καστριτοχωρια όλα με το Καμπύλη. Ούτε τους δικούς σου δεν έχεις πια.
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

Καλά και οι δύο έχετε μεγάλο θέμα νομίζω και μεγάλο κόμπλεξ πρέπει να το κοιτάξετε... Σε μια ανακοίνωση για παιδιά να αρχίσετε τα πολιτικά και τις αρλούμπες σας .. Κουράσατε πλέον ΦΤΑΝΕΙ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio