Εργασίες καθαρισμού των παραλιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (pics)

Τετ, 03/06/2020 - 13:43
Image
Image
Image

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κατσής Δημ. μας δήλωσε σχετικά με τις εργασίες καθαρισμού παραλιών στον δήμο μας:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καθαρισμού των παραλιών στο Δήμο μας. Ο καθαρισμός περιλαμβάνει τον καθαρισμό των σκουπιδιών και των ογκωδών αντικειμένων αλλά και το κοσκίνισμα της άμμου, στις παραλίες που αποτελούνται από άμμο.

Οι παραλίες του Δήμου αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ρύπανσης από τα σκουπίδια και τα ογκώδη αντικείμενα  που προέρχονται, τόσο από τους χρήστες της παράκτιας ζώνης, όσο και από τη μεταφορά και την απόθεσή τους στις παραλίες, μέσω του έντονου κυματισμού της θάλασσας.
Σκοπός μας είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των παραλιών του Δήμου, αλλά και η ασφάλεια και υγιεινή των λουομένων.

 

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος καλεί τους επιχειρηματίες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες, να συνδράμουν στη διατήρηση της καθαριότητας της θάλασσας και των ακτών και να σεβαστούν το περιβάλλον του τόπου μας.

 

Σχόλια επισκεπτών

Ένας ένας ρε παιδιά!!! Δυο αναρτήσεις με σκάψιμο άμμου είναι πολλές για μια ημέρα.. Και αύριο μέρα είναι , πάρτε σειρά... Η φωτογραφία του Κατσή είναι καλύτερη από του Καμπύλη.

Μας φλομωσαν στις φωτογραφίες ο δήμαρχος και οι άλλοι.... Ανεβάζει ο δήμαρχος στο φαΐς μπουκ περιμένουμε τους επισκέπτες του σαββατοκύριακου.... Κ στον δημο δ λειτουργεί τπτ.. Στην οικονομική υπηρεσία παλεύουν μόνοι τους κ ο κόσμος πολύς....
Αλλά εσύ δήμαρχε ανέβαζε στο φατσοβιβλιο.... Θα σ κάνουμε λαηκ.....

Η κακία δεν λύνει κανένα πρόβλημα, το μίσος δημιουργεί εμπάθεια, η μανία δημιουργεί απωθημένα. Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι. Έχουν φωλιάσει μέσα τους όλα αυτά κι όπου βρεθούν και σταθούν βγάζουν το κόμπλεξ τους. Δεν έχουν δουλειά να κάνουν και συνέχεια κατηγορούν. Τι θα ππετύχουν ; Σε αφελείς απευθύνονται; Προσπαθούν με νύχια και δόντια να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα για τη δημοτική αρχή. Δεν θα καταφέρουν τίποτα , να είναι σίγουροι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio