Επίθεση αδέσποτων σε άνδρα στο Παράλιο Άστρος (pic)

Παρ, 21/02/2020 - 22:15
Image

Επίθεση αδέσποτων σκύλων σημειώθηκε το απόγευμα της 21ης Φεβρουαρίου σε κεντρικό σημείο στο Παράλιο Άστρος . Πιο συγκεκριμένα, άνδρας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Παράλιο Άστρος  δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά δαγκώνοντας τον στο πόδι.

Ο άτυχος άνδρας μετέβη στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες και ύστερα κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Αυτή ήταν η τρίτη καταγγελία το τελευταίο διάστημα που έγινε στο αστυνομικό τμήμα.

Αρκετοί κάτοικοι είναι ανήσυχοι και διαμαρτύρονται αναφέροντας πως τα παιδιά τους φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην πλατεία 

 

Σχόλια επισκεπτών

Δέχτηκα κ εγώ επίθεση από τα 2 σκυλιά αυτά.. Λογικά είναι τα ίδια... Ας κάνουν κάτι οι υπεύθυνοι... Εάν υπάρχουν φυσικά....
Θα φάνε κάνα μικρό παιδί κ θα τρέχετε όλοι σας... Εάν υπάρχετε πουθενά φυσικά

Αυτοί που προβληματίζονται (και μάλιστα δικαιολογημένα) κάνουν κάτι για το ζήτημα των αδέσποτων ζώων; Στηρίζουν το καταφύγιο; Επιδιώκουν στειρώσεις; Με τις διαμαρτυρίες και τις καταγγελίες τα ζώα θα συνεχίσουν να σχηματίζουν αγέλες.

Επί Μαντα ένα σκυλί σεσημασμενο είχε δαγκώσει τουλάχιστον 10 άτομα και αυτός χασμουριοταν. Γιαυτό αφήστε τις εξυπνάδες με τους πρώην αποτυχημένους. Το πρόβλημα είναι σοβαρό και πρέπει να αντιμετωπιστεί με υπευθυνότητα κι όχι με τα απωθημένα των ηττημένων

Σιγά ρε φίλε που σε δάγκωσε. Όπως γράφουν οι από πάνω, δεν έκοψε κρέας.. επίσης, αν δεν φτάσουν τα δαγκώματα 10, δεν είναι τίποτα.. άσε που ο Μαντας χασμουρηθηκε κιόλας!! Nα γράψουμε και ειδικό άρθρο στο astrostv θελεις Τώρα; Άσε μας να απολαύσουμε τα κλαδεμένα αλμυρίκια.. εδώ γίνονται κοσμοϊστορικά γεγονότα κι εσυ πόνεσες από ένα δαγκώματακι..

Κατση βγάλε καμία φωτογραφία τις παραλίες που καθάρισες και άσε τα σκυλιά να δαγκώνουν στο μαγαζί σου απ' έξω....δεν μπορεί να περάσει με ασφάλεια κάνεις από εκεί...κάνε το κομμάτι σου κύριε αντιδημαρχε

Δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά μέριμνα για τα αδέσποτα από την δημοτική αρχή (και αυτή και την προηγούμενη για να μην παρεξηγηθώ) είναι εντελώς αδιάφορη σε αυτό το θέμα.
Συνήθως τα σκυλιά τριγυρίζουν παντού σε αναζήτηση τροφής,
πάλι καλά που τα ταΐζουν τα στειρώνουν και τα φροντίζουν κάποιοι ιδιώτες γιατί η κατάσταση θα ήταν πάρα πολύ κακή

Τα σκυλιά δάγκωσαν και γνωστό ποδοσφαιριστή καταστηματάρχη Και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να λείψει απο τους προσεχείς αγωνες του σωματείου του...αυτά από εμένα για το αθλητικό ρεπορτάζ

Καμία σοβαρή μέριμνα από τον ΔΗΜΟ, επιδεικνύει αδιαφορία και ολιγωρία για τα αδέσποτα σκυλιά.
Θέλουν να κάνουν τη φροντίδα των αδέσποτων υπεργολαβία. ...
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως οι κυνηγοί και οι κτηνοτρόφοι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των αδέσποτων καθώς ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν στειρώσει τα σκυλιά τους. Δεν γίνεται ο καθένας να πετάει από εδώ και από εκεί τα κουτάβια που γεννήθηκαν επειδή αυτός δεν φρόντισε να μεριμνήσει να μην συμβεί. Τα κουτάβια μεγαλώνουν και πηγαίνουν στις πλατείες και στις γειτονιές ψάχνοντας τροφή για να επιβιώσουν.

Έχω πάρει διαμέρισμα στο παραλιο από το 2005 και το μέρος το αγάπησα και πηγαίνω χειμώνα καλοκαίρι . Έχω ένα μικρό σκυλάκι και περπατάω από το σπίτι μου στον χαντάκα μέχρι τις πόρτες σχεδόν , σε όλη την διαδρομή μου επιτίθενται από παντού αδέσποτα ειδικα στην πλατεία και στον πεζόδρομο. Η κατάσταση φαίνεται ανεξέλεγκτη πρέπει να επέμβει ο Δήμος άμεσα για το καλό και αυτών των ζώον και των κατοίκων και επισκεπτών αυτού του πανέμορφου μέρους !!!!

Αντί κάποιοι κάποιοι εδώ πέρα να ειρωνεύονται τους ανθρώπους που έχουν δεχτεί οντωσ επίθεση από τα σκυλιά αυτά (που τα έχετε έτσι παρατημένα αντί να πάτε να τα μαζέψετε σαν «Δήμος» ) και να λέτε σιγά ρε φιλεεε που σε δάγκωσε εεε σιγά τώρα και έγινε ολόκληρο θέμα. Αλήθεια εεε τι μας λες «φίλε» μου εεε βέβαια εσυ χεστηκες να στο πω και λαϊκά από το ένα μπήκε από το άλλο βγήκε. Αλλά για κάποιους άλλους ανθρώπους δεν είναι αστείο να τρέμεις και να φοβάσαι μην σου επιτεθούν αυτά τα αδέσποτα γιατί; Γιατί; Γιατί έχεις βγάλει το σκύλο σου βόλτα να γυρνας σπίτι και να τρέμουν τα πόδια αλλά κάποιοι δεν έχουν βιώσει αυτή την επιθέσει γι αυτό λένε. Ξερεις πιο είναι το χειρότερο «φίλε» μου όχι να δαγκώσουν εσένα πάει στο διάλο εσυ καπως θα βρεις την αρκεί αλλά το ζωντανό σου Τι; τι θα κάνεις; ειδικά σε ένα χωριό που ανάθεμα άμα ο κτηνίατρος είναι ανοιχτός και προλαβεις μέχρι να ανοίξει.....κατάλαβες γιατί έξω από το χώρο ΟΛΟΙ χορεύουμε.
Αλλά ξέρω ότι ζούμε σε μια κοινωνία που λήγει είναι άνθρωποι.
Αλλά μην ανησυχείτε ρόδα είναι και γυρίζει όπως λέει και η παροιμία. Τέλος καλό θα ήταν όλοι μας αντί να κρίνουμε και να κατάκρηνουμε τις καταστάσεις να κοιτάξουμε να βρούμε μια λύση και για τους γύρω μας γιατί ίσως μια μέρα να βρεθούμε στην θέση τους.
Ευχαριστώ 🙏🏻

Υπάρχουν και χειρότερα σε αυτο το χωριο που λέγετε Παραλιο. το δικό μου το σκυλάκι έκανε τη βολτα του μονο του και ξαφνικά του την επεσε ενα πολυ μεγαλύτερο για σεξ με αποτέλεσμα το δικο μου αν και αρσενικό δεν μπορεσε να διαφύγει. Που ειναι η συμπαράσταση του Δημου ;; που ειναι οι υπεύθυνοι ?? ζητώ την παραίτηση τους που έκαναν το Παραλιο ...Μύκονο. Ελεος πια

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio