Επιστολή Κολοστούμπη στο ΔΣ: Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει την υπόληψη και την αξιοπρέπειά μου

Τετ, 06/01/2021 - 09:52
Image

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΔΣ, τον δήμαρχο, αλλά και τον Π. Μαντά και τον Β. Τετώρο ο επικεφαλής της Ενωτικής Συνεργασίας Παναγιώτης Κολοστούμπης δηλώνει ότι κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ όπου συζητήθηκε η δημιουργία αναπτυξιακού οργανισμού δέχθηκε ανοίκεια επίθεση στο πρόσωπό του (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Ο κ. Κολοστούμπης ζητεί με την επιστολή τα πρακτικά του ΔΣ, προκειμένου να απευθυνθεί στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

Ολόκληρη η επιστολή:

30/12/2020
ΠΡΟΣ: τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Θεμιστοκλή Πλακοκέφαλο)
Το Δήμαρχο Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Γεώργιο Καμπύλη)
Τον κ. Παναγιώτη Μαντά
Τον κ. Βασίλειο Τετώρο
 
κ. Πρόεδρε,
κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι
 

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας την ΙΝ Δεκεμβρίου 2020 το οποίο έλαβε χώρα μέσω τηλεδιάσκεψης όλοι γίναμε θεατές μιας άνευ προηγουμένου και αναίτιας επιθέσεως στο πρόσωπό μου ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ".  κατά τη διαδικασία συζητήσεως προ ημερησίας θέματος σε σχέση με τη στάση της παρατάξεώς μου και την θετική ψήφο σε θέμα το οποίο είχε εισηγηθεί ο Δήμαρχος κ.  Γεώργιος Καμπύλης και αφορούσε τη σύσταση αναπτυξιακού οργανισμού τοπικής αυτοδιοίκησης δέχθηκα λεκτική επίθεση από Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος αντιπολιτεύσεως ο οποίος επί λέξει ανέφερε "ότι εγώ δήθεν υπό το φόβο να χάσω τα οφίτσια του πεντακοσιάρικου υπερψήφισα την εισήγηση".
 

Το ανωτέρω περιστατικό έλαβε χώρα δημόσια και μάλιστα το άκουσαν όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη, καθώς την ημέρα εκείνη είχε εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου μας.
 

Το προαναφερόμενο γεγονός το οποίο είναι τουλάχιστον λυπηρό και απεχθές και η συγκεκριμένη φρασεολογία αποτελούν βάναυση προσβολή της προσωπικότητας μου τόσο ως αιρετού που συμμετέχει στα κοινά επί είκοσι (20) και πλέον συναπτά έτη όσο και ως οικογενειάρχη και πατέρα 3 (τριών) τέκνων.
 

Ουδέποτε έχω παραχωρήσει το δικαίωμα στον οιονδήποτε να αναφέρεται κατ' αυτό τον τρόπο στο πρόσωπό μου. Κατά τα είκοσι και πλέον χρόνια της συμμετοχής μου στα κοινά έχω δώσει δείγματα γραφής και μάλιστα για τον κόσμο που με γνωρίζει ουδέποτε με τις πράξεις μου άφησα περιθώρια έστω και εμμέσως να αμφισβητηθεί η ηθική μου υπόσταση και η ακεραιότητα του χαρακτήρα μου.
 

Όλοι οι πολίτες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και όχι μόνο αυτοί που με τιμούν με την ψήφο τους γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είμαι και με ποιες αρχές και αξίες πολιτεύομαι.
 

Κάνω γνωστό σε όλους για άλλη μια φορά ότι τόσο εγώ όσο και η παράταξή μου ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, όχι εντολήν άλλων. Μην κρίνουν εξ Ιδίων τα αλλότρια ορισμένοι.
 

κ. Πρόεδρε, σεβόμενος τις αρχές και τις αξίες μου, είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω τα επίσημα πρακτικά του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να προσφύγω στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της Πολιτείας προκειμένου να  προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου οι οποίες κλονίσθηκαν και βλάφθηκαν εξαιτίας της προαναφερόμενης φράσης, εκτός εάν αρθεί η προσβολή που υπέστην και μάλιστα εμπράκτως.
 

Ως επικεφαλής της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, δηλώνω ότι εφεξής δεν θα επιτρέψω σε κανένα να αναφερθεί ξανά με προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο τόσο κατά της παρατάξεώς που εκπροσωπώ όσο και κατά εμού του ιδίου.
Η συμμετοχή της παρατάξεώς μου και εμού προσωπικά στα κοινά, πηγάζει αποκλειστικά και μόνο από τη διάθεση για προσφορά στον τόπο και όχι από άλλες παραμέτρους, γι' αυτό άλλωστε και τόσα χρόνια στο δημόσιο βίο δεν διεκδίκησα καμία θέση εξουσίας, κανένα αντίτιμο ή άλλο αντάλλαγμα αλλά στηρίχτηκα αποκλειστικά και μόνο στην εργασία μου ως ελεύθερος επαγγελματίας και στην οικογένειά μου.
 

Για όσους δεν το γνωρίζουν η συνεργασία της Παρατάξεως μας με την παρούσα Δημοτική Αρχή, ήταν αποτέλεσμα διεξοδικής συζητήσεως και ομόφωνης αποφάσεως στα πλαίσια Γενικής Συνελεύσεως τόσο των μελών της παρατάξεως όσο και των κατοίκων της Κοινότητας Δολιανών, κάτω από απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με πνεύμα δημοκρατικότητας.
 

Η ανωτέρω απόφαση τόσο των μελών της παρατάξεώς μου αλλά κυρίως η αταλάντευτη απόφαση των κατοίκων των Δολιανών μου δίνουν τη δύναμη αλλά και την εντολή να πορευθώ όπως εγώ πιστεύω ως επικεφαλής και σε συνεργασία πάντα με τους συναδέλφους μου Γεωργία Αλουπογιάννη και Βασίλειο Πετράκη να ψηφίζουμε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου με γνώμονα το δίκαιο και προς όφελος όλων των πολιτών του Δήμου.
 

Δεσμεύομαι προσωπικά απέναντι στους πολίτες του Δήμου μας ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με το ίδιο σθένος και την ίδια μαχητικότητα για να διεκδικήσω καλύτερες ημέρες για τον τόπο μας.
 

Ως παράταξη συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την παρούσα Δημοτική  Αρχή για το καλό του τόπου μας, χωρίς αγκυλώσεις και συμβιβασμούς, σε μία τίμια και καθαρή συνεργασία που στόχο έχει να βγάλει το Δήμο μας από το τέλμα των προηγούμενων ετών.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Γ. Κολοστούμπης
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Σχόλια επισκεπτών

Εύγε Παναγιώτη, σωστή και τεκμιριωμενη απάντηση. Να σταματήσει ο καθένας τις ύβρεις και ειδικά αυτοί που δεν χωνεψαν της ήττα τους. Σίγουρα η παράταξη είναι προς όφελος όλων και τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν.

Η αλήθεια πονάει, άλλα δεν κρύβεται. Ρίξε Τάκη τώρα σάλτσα περί αξιοπρέπειας κλπ, αλλά ... αλλά. Την μια ο καταλληλότερος για πρόεδρος Παιδικών σταθμών ήταν ο Βεκιάρης, την άλλη ο Κολοστούμπης... Απο το δικό του συνδυασμό δεν είχε άλλον καλύτερο ο Καμπύλης; Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; η .....Κότα;

Όταν ψήφιζες εσύ και οι άλλοι την αύξηση των δημοτικων τελών είχες αξιοπρέπεια και το έκανες για το καλό αυτών που σε εμπιστεύτηκαν? Έκανες συνέλευση και τους ρώτησες η το αποφάσισες για το καλό τους αυτοβούλως από πολιτική οξυδερκεια. Έτσι για να ξέρουμε πες μας. Απολογήσου και ανάλαβε τις ευθύνες σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio