Επιστολή διαμαρτυρίας Πέτρου Χάρβαλου για την παραγκώνισή του από τους Αγώνες Κολύμβησης

Τετ, 13/09/2023 - 09:34
Image
Image

Την δημόσια συγνώμη των διοργανωτών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου στο Παράλιο Άστρος, ζητεί ο πρόεδρος της Τ.Κ Παραλίου Άστρους Πέτρος Χάρβαλος, επειδή δεν κλήθηκε για απονομή μεταλλίου στους αθλητές.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ Παραλίου Άστρους με επιστολή του προς το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Βόρειας Κυνουρίας που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την  απουσία του τοπικού συμβουλίου Παραλίου Άστρους από την τελετή των απονομών που έγινε στο πλαίσιο των κολυμβητικών αγώνων.

«Κλήθηκαν πολλοί δημοτικού σύμβουλοι, με παραταξιακό κριτήριο προφανώς. Η ενέργεια αυτή μας προσβάλει όλους τους κατοίκους του Παραλίου Άστρους και όλους τους Συλλόγους, έτσι επιθυμούμε την ανάληψη της ευθύνης των διοργανωτών και την έκφραση κάποιας δημόσιας συγνώμης»

Δείτε την επιστολή

σσ

Σχόλια επισκεπτών

Αγαπητέ Πρόεδρε, παγία τακτική Πανελληνίων διοργανώσεων είναι να μην γίνονται προσκλήσεις στο επίπεδο που αναφέρεσαι. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και την προηγούμενη φορά. Άλλωστε τόσοι αυτοδιοικητικοι (τοπικοί και περιφερειακοί) πέρασαν από τις εγκαταστάσεις των αγώνων (όχι από το καφέ) χωρίς πρόσκληση και τέτοια απαίτηση δεν είχαν. Αγαπητέ Πρόεδρε, για το κομμάτι που σε ενδιέφερε των αγώνων και γνώση και επικοινωνία είχες και μιλώ για τα γεύματα των περίπου 500 ανθρώπων που ακολούθησαν τους αγώνες. Για το υπόλοιπο κομμάτι που δεν σε ενδιέφερε απλά δεν ασχολήθηκες και πότε δεν ήρθες μέσα στην εγκατάσταση των αγώνων. Η επιτυχία των αγώνων είναι επιτυχία συνολικά όλων όσων συμμετείχαν από διάφορα πόστα (καταλύματα, εστιατόρια, υπηρεσίες ) και εθελοντές!!! και ξεπερνούν τα 100 άτομα. Ας ξεκινήσουμε πρώτα από το ευχαριστώ σε όλους αυτούς που βοήθησαν να προβληθεί ο τοπος μας. Οποίος προσπαθεί να ρίξει σκιές σε τέτοιες επιτυχίες δεν θέλει ούτε την προβολή ούτε την πρόοδο του τόπου μας.

Ανώνυμε 09:50 ήταν καλύτερος ο πρόεδρος τις πλειοψηφίας???το μόνο που ήξερε να κάνει εδώ και 8 χρόνια ήταν ΧΑ ΧΑ ΧΑ- Χο Χο Χο - χι χι χι.δεν φταιει αυτός αλλά κάτι όλμοι σαν και εσένα που τον ψηφίζατε.

Σωστά θέτει το θέμα ο πρόεδρος και έτσι είναι το σωστό, πλην όμως η κοινοποίηση φαντάζει ως μικρότητα εν μέσω τόσο πολλών προβλημάτων και δύσκολων εποχών...Μπορούσε να απευθυνθεί ιδιωτικά στο δήμο..Ο μέσος άνθρωπος που το διαβάζει αυτομάτως κανει τη σκέψη..."Μα τι μας λες κι εσύ τώρα"..Από την άλλη και δήμος αυτές της λεπτομέρειες καλό είναι να τις λαμβάνει υπόψιν...

Προφανώς όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής από κάθε σημείο του Δήμου πέρασαν τυχαία κατά τα λεγόμενα του κυρίου Αρφανη!!με ένδυση μάλιστα που είχαν οι φορείς των αγώνων!!άσε μας ρε Αλέκο!!έδωσε μετάλλια και η κουτσή κουρουνα που δεν ήξερε που πέφτει το Παραλιο Άστρος μέχρι εχθές!!

Πρόεδρε όλο το καλοκαίρι που δεν είχες νερό κάθε 2η μέρα στο Παράλιο σε πήραξε που δεν έκανες απονομή μεταλλίων ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΑΞΙΟΣ !!!!!
και με την νίκη στις επερχόμενες εκλογές

Μας τα παν και άλλοι Αλεξάκη που δεν εστάλησαν προσκλήσεις....

Για τα μάτια του κόσμου και το φαίνεστε όλα. Είχατε ντύσει σαν στρουμφάκια τους <<εθελοντές>> υποψήφιους του Καμπύλη να δείξουν ότι βοηθούν. Όσο για την προβολή του παραλιου που λες την είδαμε όλο το καλοκαίρι πως προβλήθηκε.

3 μήνες χωρίς νερό να πιούν οι ξένοι και να πλυθούν. Δημοτική Σρχη άφαντη 3 μήνες από το παραλιο μόνο 3 φορές κατέβηκε για εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ίδια. Τι κάνατε 4 χρόνια για το παραλιο?? Έγινε κάποιο έργο? Ούτε λάμπα δεν αλλάξατε ούτε ένα παγκάκι . Μόνο ο κ.Κατσής τον πρώτο χρόνο της αντιδημαρχιας του είχε δείξει κάποιο ενδιαφέρον όλοι οι άλλοι τίποτα .

Γιαυτό οι κουβέντες μετρημένες , και όχι ψέματα . Κουράστηκε ο κόσμος να ακούει ψέματα και για εργα που ΘΑ γίνουν κάποια στιγμή μπορεί και όχι . Πράξεις θέλουμε κ από εσάς πράξεις δεν είδαμε.

Ένα καλοκαίρι δεν είχατε νερό σταγόνα έφταιγε Ο Πρόεδρος δεν είναι Ο Πρόεδρος για το νερό η Δ Ε Υ Α Δ Β Κ είναι Όταν δεν καλεις τον Πρόεδρο ,/*(το θεσμό) δεν καλειςτο κ Χαρβαλο το θεσμό αλλά αφού βρεθήκατε υποψήφιοιμε τον Καμπύλη γιατί σας είπανε ότι το λένε καί Άστρος με χρηματοδοτηση του Δήμου καί τό βιβλίο τής κ Αρβανίτη έξοδα Ο όταν απαξιώνεις τον Πρόεδρο απαξιώνεις τους κατοίκους αλήθεια δεν σας ακουμπάει?

Αγαπητές Φίλες Αγαπητοί Φίλοι,

Η παραγκώνιση του Προέδρου του Χωριού.., εκεί που θα έπρεπε να είναι Πρωταγωνιστής..,

από ένα τόσο σημαντικό γεγονός στο Χωριό μας, όπως είναι οι Πανελλήνιοι Κολυμβητικοί Αγώνες..,

Μάλλον ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ μας.., παρά τον ίδιο τον Πρόεδρο..

(Νομίζω η δημόσια συγγνώμη είναι απαραίτητη.., σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένω τις σκέψεις - σχόλια - παρατηρήσεις.., όλων των Συγχωριανών μας, που στηρίζουν τον συγκεκριμένο συνδυασμό του Δημάρχου, στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές).

Σε απόσταση 50 μόλις μέτρων Δεν μπόρεσε να πάει ο πρόεδρος...??? Θέλουν όλοι ειδική πρόσκληση να παρευρεθούν σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο για την περιοχή μας?? Εε βέβαια για να δείχνουν όλοι σε μια φωτό είναι όλοι πρώτοι. Και πίσω από όλο αυτό για να γίνουν οι αγώνες σωστά και με τα πρωτόκολλα που πρέπει να γίνουν δουλεύουν 5 άνθρωποι και κοιτάτε και αυτούς τους 5 να τους χαντακωσετε... Πραγματικά δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει ο όρος τουρισμός και πως πρέπει να αναπτυχθεί αυτός ο τόπος γιατί έχετε έλλειψη μόρφωσης και πάνω από όλα παιδείας!!!

κι εχθές είχε Συμβούλιο Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ένα από τα θέματα είταν σχετικά με τοποθέτηση Ανεμογενητριων στο Δημο μας Άκουσον Άκουσον ανοίξτε τα αυτιά σας δεν απάντησαν στην Περιφέρεια ναι η ΌΧΙ ΑΚΟΥΣΟΝ έχασαν τής Προθεσμίες κ Δήμαρχε πεσμας πότε ενημερώθηκες και πότε έστειλες στους Προέδρους να κάνουν Συμβούλιο εάν σκοπιμα άφησες να περάσουν οι προθεσμίες είσαι επικίνδυνοςοπως κρύβεις τα πάντα κρύβεις τα πάντα χωρίς Απολογισμό όπως ακούσατε δεν ξέρουμε πού πάνε τα χρήματα μας μας χρωστάνε τους χρωστάμε ας μας απάντηση τελικά Ο κ Πλακοκεφαλος Ο πρώτος Δ Σ και αρμόδιος για τα Έσοδα κ λ π εδώ περιμένουμε από την Αντιπολίτευση να βγεί στα Κανάλια και με άφησες ας πουν στον κοσμακιςτης επιπτώσεις από της Ανεμογενητριες ας πάνε μέχρι το Λεωνίδιο να δούνε τα πάνελ καί τή ρεύμα πληρώνουν οι Λεωνίδιο τες καθώς καί Ο Δήμος εάν τελικά λειτουργήσατε σκόπιμα φοβάμαι όλους μας όλους όσοι ασχοληστε με τα κοινά ας κάνει μια Ομιλία στην πλατεία η Αντιπολίτευση να μας ενημερώσει έχει καί αυτή υποχρεώσει ζητάει την ψήφο μας

Η διαμαρτυρία δεν είναι τού Πέτρου του Χαρβαλου είναι του Προέδρου Παραλίου Άστρους έτσι σας βλέπουν Ονόματα όχι Προέδρους εκτός ορισμένων την διαμαρτυρία την κάνει Ο εκπρόσωπος του χωριού όχι 0 Χαρβαλος απορώ κάποιοι το βλέπουν προσωπικό

Α ρε πρόεδρε και στους συλλόγους και στον αγιασμό των σχολείων και αλλού που δεν σε έχουμε δει ποτέ να ξέρουμε οτι θέλεις ειδική πρόσκληση με τα ΕΛΤΑ να σου στέλνουμε μπας και φανείς

Εμένα πάντως η πληθωρική παρουσία του Ά αναπληρωτού προέδρου (σημειωτέον για 30 ολόκληρες μέρες ήτοι 29 νύκτες γεμάτες) της Παγκόσμιας Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, με κάλυψε πλήρως!

κ Λουρδη καλά τα λέτε το μόνο που δεν κολλάει μας λέτε μάλλον προσβάλλει το χωριό μας όχι μάλλον το προσβάλλει αυτή είναι η αλήθεια μεγάλο το ατόπημα του Δημάρχου δεν είναι η πρώτη φορά ειρθε και ο κ Παυλόπουλος στο Άστρος καί δεν κάλεσε ούτε τον πρώην Δήμαρχο στο Τραπέζι στην πλατεία παρά τον φώναζε όταν τον είδε από μακριά έλα Γιώργο έλαδεν είναι Ο Γιώργος Γιώργο είναι Ο πρώην Δήμαρχος Άστρους λυπάμαι θα υπάρχουν καί κάποιοι που θα πουν καί τή έγινε τότε καί εγώ το βράδυ θα σας βάλω σανό αντί για κριθάρι καί τή έγινε όσο για νερό όταν γίνει η δεξαμενή η καινούργια ντε

Ο κ. Σμυρνιωτης τυχαία βρέθηκε κατά τον κ. Αρφανη. Δεν τον κάλεσε κανείς. Εσείς όμως που δικαιολογείτε τους διοργανωτές, πείτε στον κόσμο ότι η διοργάνωση ήταν της δημοτικής παράταξης του δημάρχου και όχι του Δήμου. Επομένως γιατί να καλεστει ο αντίπαλος; Και μια ερώτηση :Ο κ. Παπαϊωάννου γιατί δεν έκανε απονομή. αφού ήταν στα μέσα και στα έξω;

Προφανώς κάποιοι ανώνυμοι κυρίως φίλοι, ενοχλούνται από την αλήθεια.Δεν απαντώ σ'αυτούς.Οφείλω όμως να απαντήσω στον κ.Αρφάνη γιατί ήταν ένας παράγοντας εκ των διοργανωτών που οφείλει ένα συγγνώμη.
Κύριε Αλέξη Αρφάνη ήλπιζα οτι ως εκπαιδευτικός και ως άνθρωπος που διακριθήκατε στον αθλητισμό,θα είχατε τη γνώση και τη διάθεση του να τηρείτε το fair play.
Δε νομίζω οτι όλοι οι εθελοντές, που εντελώς τυχαία ανήκαν στην παράταξή σας,ήρθαν με δική τους πρωτοβουλία,φόρεσαν ένα μπλουζάκι και φωτογραφήθηκαν με έναν Ολυμπιονίκη,που αμφιβάλλω οτι ήταν ενήμερος οτι γίνεται και αντικείμενο προεκλογικής καμπάνιας.Ξέρετε και πιστεύω κι εσείς πρεσβεύετε τα ολυμπιακά ιδεώδη.
Παρ'όλα αυτά το θέμα μου δεν ήταν η αυτοπροβολή μου ούτε η αντιπαράθεση. Είναι το οτι δεν γίνεται αντιληπτό ακόμη όπως φαίνεται, οτι ο πρόεδρος του τόπου που φιλοξενεί το αθλητικό γεγονός,δεν είναι ένας τοπικός ή άλλος οποιοσδήποτε παράγοντας που παρήλασε από εκεί αλλά ο ίδιος ο Τόπος κι οι Άνθρωποι του, που εξακολουθείτε να αγνοείτε.Είναι η γεννέτειρά μας γη κύριε Αρφάνη που σας φιλοξενεί.
Όσο για τις πονηρές και προσβλητικές σας αιχμές για το τι με ενδιέφερε από το γεγονός σας τις επιστρέφω.Δεν είμαι νομίζω και το πλέον φωτογραφημένο πρόσωπο της περιοχής που σε κάθε εκδήλωση τρέχει να φανεί.
Κάποιες δε διχαστικές πρωτοβουλίες σας,ως διοργανωτές ας τις συζητήσουμε δια ζώσης.
Τέλος σου αναφέρω οτι δεν έχω να χωρίσω τίποτα προσωπικό μαζί σου,αν ο σκοπός και των δυό μας είναι η προσφορά στον τόπο και τους ανθρώπους του.
Και προσδοκώ ακόμη και μέσω αυτής της αντιπαράθεσής μας να διδάσκουμε πολιτικό πολιτισμό.

Ο Χαρβαλος ενοχλήθηκε που δεν τον κάλεσαν στους κολυμβητικούς αγώνες
Ήθελε βλέπετε να προβληθεί στον κόσμο που είχε έρθει.
Στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου του χωριού του γιατι δεν παρεβρεθηκε όπως έκανε ο προηγούμενος πρόεδρος όλα τα χρόνια? Βλέπετε οι μικροί μαθητές δεν έχουν ακόμη δικαίωμα ψήφου. Ουέ υμείς γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές.

...το θέμα σε δεν είναι ούτε η αυτοπροβολή μου ούτε η αντιπαράθεση....!
Έλεος , δασκαλακο δεν είμαστε παιδιά α δημοτικού , αν και νομίζω ότι ακόμα και αυτά θα καταλάβαιναν ότι για αυτούς τους 2 λόγους λες ότι λες με πρώτο την ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ!

Δεν βλέπω να τηρείται κανένα fairplay... Προσπαθούν με όλους τους τρόπους θεμιτούς και αθέμιτους να καταφέρουν τι;τόσο γλυκιά είναι η καρέκλα; Πέφτει πολύ μάσα προφανώς για αυτό όλοι σκοτώνονται....

Λυπάμαι που διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια και από τους μεν και από τους δεν της κάθε παράταξης. Λυπάμαι που ήρθαμε πριν χρόνια στο Παράλιο Άστρος γιατί σαν ξένοι από την Αθήνα το αγαπήσαμε. Λυπάμαι που είσαστε ντόπιοι γέννημα θρέμμα και σφάζεται ο ένας τον άλλον. Έχετε ένα όμορφο χωριό και αντί να το διαφήμισε τε και να τό αξιοποιήσετε εσείς κοιτάτε απλά να φάτε ό ένας τόν άλλον. Ειλικρινά σας λυπάμαι που δεν απλώνεται όλοι μαζί τά χέρια για ένα καλύτερο αύριο στο τόπο σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio