Επί ποδός ο Δήμος μας για καθαρές παραλίες (pics)

Κυρ, 17/05/2020 - 10:53
Image
Image
Image

Ο καύσωνας του Μάιου έφερε στην περιοχή μας το πρώτο «κύμα» λουώμενων με τα παράλια της Βόρειας Κυνουρίας να κατακλύζονται κυριολεκτικά από λουόμενους  από όλα τα μέρη της Αρκαδίας . Αν και βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊου με τα καταστήματα εστίασης κλειστά και τα beach bar να υπολειτουργούν σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης , οι παραλίες της περιοχής μας υποδέχτηκαν χιλιάδες επισκέπτες.

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η υπηρεσία καθαριότητας βρισκόταν επί ποδός ώστε οι παραλίες μας να είναι καθαρές όπως αρμόζουν στην περιοχή μας. Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δημήτρης Κατσής μας ανέφερε «Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας είναι καθαρός και φιλόξενος έτοιμος να υποδεχθεί τους επισκέπτες του, τα καλύτερα έρχονται…»

Σχόλια επισκεπτών

Κατά την δήλωση του αντιδημάρχου, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας είναι καθαρός. ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ, Ας περπατήσει παραλιακά από τις Πόρτες μέχρι το Παράλιο να δει πόσα σκουπίδια και πλαστικά έχουν ξεβραστεί από την θάλασσα. Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να διαφημίζουμε? Ας αφήσει ο Δήμος την αυτοπροβολή του, με τις φωτογραφίες που αδειάζουν, απλά τους κάδους, αλλάζοντας σακούλες σκουπιδιών, παραβλέποντας τις βρώμικες παραλίες, και ας καθαρίσουν πραγματικά το παραλιακό μέτωπο.

Μήπως μπορείτε να μας πείτε κύριε υπεύθυνε του δήμου τι είναι αυτή η βρωμιά που παρουσιάστηκε χθες και σήμερα από τις πόρτες έως κάτω ;γιατί πολλά ακούγονται πολλά γράφονται θέλουμε υπεύθυνη ενημέρωση

Η βρομιά που αναφέρεται ως λύματα και σε προηγούμενο σχόλιο το πιο πιθανό είναι να προέρχεται από αποσύνθεση μικροοργανισμών, οι οποίοι διαβιούν στο θαλάσσιο οικοσύστημα και αυτή την περίοδο λόγο των ευνοϊκών συνθηκών αναπτύσσονται ραγδαία.
Το φαινόμενο παρουσιάζεται παντού, υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου εξαιτίας των ρευμάτων συγκεντρώνονται σε μεγάλους αριθμούς κυρίως σε κόλπους, λιμάνια κ.τ.λ και λόγω της αποσύνθεσης μυρίζουν έντονα. Νομίζω για να αποφεύγονται ατυχής συγκρίσεις μια δειγματοληψεία και εξέταση του δείγματος θα ήταν πιο ασφαλής μέθοδος, πριν την όποια ανακοίνωση που προκαλεί εντυπώσεις για την περιοχή.

Ωραια εικόνα στην λίμνη του μούστου μπράβο στους υπεύθυνους ούτε τα βασικά ωραία εικόνα εγκατάλειψης στην πλατεία Αγίου Παύλου Συνχαρητηρια για την βρωμιά και τα σκουπίδια στην παραλία.Ντροπη μας

ΜΑ ΚΑΛΑ ..ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΏΝΕ , ΠΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΉΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ?? ΤΟΟΣΟ ΓΎΦΤΟΙ ?? . ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ , ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ??

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio