Εντυπωσιάζει με τον νέο υποθαλάσσιο φωτισμό το λιμάνι Παραλίου Άστρους

Πέμ, 14/12/2023 - 19:25
Image

Το Παράλιο Άστρος αποτελεί έναν αγαπημένο καλοκαιρινό τουριστικό προορισμό. Πρόκειται για μια παραθαλάσσια κωμόπολη όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει τα πάντα: Αρχαιολογικά μνημεία και αξιοθέατα, όπως το περίφημο Κάστρο που «στεφανώνει» τον παραδοσιακό οικισμό, απέραντες παραλίες, διασκέδαση, αλλά και ηρεμία, παραδοσιακές γεύσεις, πεζοπορικές διαδρομές.

Το νέο λιμάνι του Παραλίου Άστρους εκτός από χρηστικότητα, καθώς πληροί τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία σκαφών αναψυχής, είναι ένα «στολίδι» από μόνο του. Οι επισκέπτες αγαπούν να κάνουν τη βόλτα τους και να παρατηρούν τις μικρές βάρκες αλλά και τα σκάφη που αράζουν. Τώρα, όμως, πέρα από γραφικό, το νέο λιμάνι του Παραλίου Άστρους εντυπωσιάζει τον επισκέπτη.

Ο νέος υποθαλάσσιος φωτισμός που έχει τοποθετηθεί προσεκτικά ώστε να αναδεικνύεται η ομορφιά του νέου λιμανιού δημιουργεί μια εντυπωσιακή αλλά αρμονική εικόνα. Το λευκό φως συναντά το βαθύ μπλε της θάλασσας δημιουργώντας ένα υπέροχο γαλάζιο χρώμα, που αναδεικνύει το νέο λιμάνι και δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερο από ό,τι στην πραγματικότητα.

Φωτογραφία: Γιώργος Καμπύλης

 

Σχόλια επισκεπτών

Το θεωρώ αστείο το να ασχολούμαστε με υποθαλάσσιους φωτισμούς, όταν εδώ και χρόνια, δεν έχει ασχοληθεί κανεις με τον δρόμο προς το θέατρο! Αυτο το γεφύρι που έχει τοποθετηθεί, ελλοχεύει αρκετούς κινδύνους, καθώς τα καλοκαίρια σπάνε οι ξύλινες πλάκες και έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις όπου έχουν σφηνώσει ποδια, μικρά παιδια έχει τύχει να χτυπήσουν και ο κοσμος γενικώς ενοχλείται με αυτή την κατασταση! Επίσης κατω από αυτο το γεφύρι συνεχίζει να υπάρχει αυτή η τεράστια τρύπα που είχε δημιουργηθεί με τον ζορμπά! Αλλά αντί να ασχοληθούμε με την ασφάλεια του κόσμου, ανάβουμε φωτα μέσα στο νερο! Προτεραιότητα σας θα έπρεπε να είναι η ασφάλεια! Η εικονα και το θεαθηναι έρχονται δευτερα!

Αλλά ναι φαντάζομαι κιολας τι κοστίζει λιγότερο έτσι απλά για να πουμε πως κάναμε κάτι στο χωριό!

Καλός ο φωτισμός αλλά δεν είναι για τωρα! Πρέπει να γινουν πολλα πραγματα, για να φτάσουμε και σε αυτο!

Φανταστικό το λιμάνι πανέμορφο αλλά να φτιάξει και τους δρόμους ο κυριος καμπύλης ιδικά την οδος Κύπρου πάνω από το γήπεδο γιατί όταν βρέχει θέλουμε βάρκα και το καλοκαίρι μας τρώει η σκόνη από το χωμα

Μένω στην Κύπρου πάνω από το γήπεδο τι να σας πω καλός ο φωτισμός αλλά να γίνουν όλα τα άλλα έχω πάει πέντε φορές στον κύριο καμπύλη για την οδός Κύπρου που είναι μέσα στο μαύρο χάλι τον χειμώνα θέλουμε γαλοτζες να περάσουμε και το καλοκαίρι δεν μπορούμε να καθήσουμε από την σκόνη και το χώμα είναι ντροπή στο 2024 να υπάρχουν χωματόδρομοι και ιδικά σε αυτό το όμορφο μέρος και να .ην πω για τους βόθρους που αδιαζουντο μεσημέρι που τρώμε και να φτιάξουν πεζόδρομους γιατί κινδυνεύουν μικρά παιδιά .μάνες με καρότσια και ηλικιωμένοι

Εδώ δεν έχει φώτα ο κεντρικός δρόμος, παίρνεις τη στροφή μετά την αστυνομία και αν δε ξέρεις σε παίρνει ο δρόμος έξω! Άσε το τσιμέντο το σπασμένο στη παραλία μπροστά από το δημοτικο! Μόνο εγώ ξέρω 4 που έχουν τσακιστεί!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 21.30 ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΣΕ Ο ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ! ΓΙΑΤΊ;; ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟ FACEBOOK ΆΝΑΨΕ;; Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΤΣΙΓΓΑΝΟ ΕΩΣ ΤΑ ΚΆΤΩ ΒΕΡΒΑΙΝΑ, ΜΑΎΡΑ ΣΚΟΤΆΔΙΑ!!!
ΓΙΑΤΙ;; ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΤΈΛΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ;;; ΝΤΡΟΠΉ!

Ο Ατσιγγανος θέλει Πεζοδρόμια και Οριοθέτηση όσοι δηλώνουν 10 20 κ 50 στρέμματα που τα βρήκανε επειδή τα δήλωσαν στον Ε Ν ΦΙΑ από χρησικτησία Κάλλας τη κάνει το Δασαρχείο έκανε κάτι Ενστάσεις κ λ π από πού ελέγχονται αυτές οι Υπηρεσίες Ο Δήμος Η Περιφέρεια από τον Άννα στον Καϊάφα τελικά ιδιοκτησίες όσο έβοσκαν τα πρόβατα όχι μόνο βέβαια στον Ατσιγγανο Μελιγού Αγ Ανδρέα κ λ π για να δούμε θα βρέξει

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio