Διακοπή νερού στο Παράλιο Άστρος

Δευ, 17/07/2023 - 11:27
Image

Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας ενημερώνει τους κατοίκους του Παραλίου Άστρους ότι, εξαιτίας έκτακτης βλάβης θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης που θα επηρεάσει οικίες και επιχειρήσεις εκατέρωθεν ευθείας προς Παράλιο Άστρος.

Συνεργεία της υπηρεσίας βρίσκονται ήδη στο σημείο και εργάζονται για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών και αποκατάσταση της υδροδότησης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους κατοίκους για την κατανόηση.

Εκ της Δ/νσεως ΔΕΥΑΒΚ,

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023

Σχόλια επισκεπτών

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ !!!ΣΕ ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΚ ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΘΟΎΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!!!!!!ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ!!ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΚ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΊ ΚΑΠΟΙΟΣ?
Υ.Γ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΆΒΩ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!!

Φίλε εσύ που σχολιάζεις ανώνυμα να ξέρεις ότι θα βυτιοφόρα των ιδιωτών φορτώνουν από γεώτρηση του δήμου που δεν είναι συνδεδεμένη με την ύδρευση ούτε του Παραλίου , ούτε του Άστρους, ούτε της Μελιγούς και εκεί που φορτώνουν πληρώνουν. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο μου είναι 6974900757 γιατί εμείς έχουμε μαθει να απαντάμε επώνυμα

Για λέγε ρε δημότη εσύ που ξέρεις μπας και τα μάθει κι ο καφές γιατί ούτε αυτός δεν έχει πάρει χαμπάρι και δεν έχει αναφέρει τίποτα...γράψε επώνυμα όμως για να δούμε αν μπορούμε να σε πάρουμε στα σοβαρα

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ...... ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ. ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑΚΗ ΜΑΝΤΑ. Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2019. Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ 2023 ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΜΠΥΛΗ. Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ. ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.

Συμβαση εργου του μαντα ηταν?θα ηταν ωραια η μελετη.αυτη δεν ειναι που πηγαινε η οδευση απο τα βραχια απεναντι απο το ξενοδοχειο Αλεξανδρος?εκει θα εσκαβαν οι μπουλντοζες?στο πουθενα?οπως και του Κορακοβουνιου που χρειαστηκε να αλλαξει η μελετη για να τελειωσει το εργο?

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΆΦΕΙΣ ....... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σχολιαστή 21;28 το υδραγωγειο δεν θα τελείωνε ποτέ γιατί ήταν όλη η μελέτη για τα μπαζα.περναγε από τα βράχια που υπάρχουν σπίτια και ήταν αδύνατον να σκαφτουν και η δεξαμενή που θα γκρεμίζοταν από ότι ακούγεται δεν έδινε έγκριση ή αρχαιολογία.η μελέτη ήταν του ποδαριού ως συνήθως.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio