Αναρρίχηση στον Άγιο Ανδρέα - Γ. Δαλιάνης: Έρχονται καλύτερες μέρες για την περιοχή μας (pics)

Τρί, 15/06/2021 - 09:23
Image
Image
Image
Image
Image

Με την επισήμανση ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για τη Βόρεια Κυνουρία, ο κ. Γιάννης Δαλιάνης, δημοτικός σύμβουλος Βόρειας Κυνουρίας και εντεταλμένος αθλητισμού, αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook στο γεγονός ότι ο πρόεδρος του Αγίου Ανδρέα Αθ. Σούρδος συνόδευσε 30 ξένους αναρριχητές στο νέο αναρριχητικό πάρκο στην περιοχή Ρεποντίνα του Αγ. Ανδρέα.

Ο κ. Δαλιάνης σημειώνει:

Ο ακούραστος πρόεδρος Αγίου Ανδρέα κ Σούρσος Αθ. συνοδεύει τριάντα και πλέον ξένους αναρριχητές στο νέο αναρριχητικό πάρκο στην περιοχή Ρεποντίνα στον Άγιο Ανδρέα.
 
Οι αγώνες μας και οι αγωνίες μας καθώς και η συμβολή όλων όσων βοήθησαν για αυτό το έργο αδιάψευστος μάρτυρας οι σημερινές εικόνες .
 
Έρχονται καλύτερες μέρες για την περιοχή μας

Σχόλια επισκεπτών

Εσύ ανώνυμε πως τον κόβεις τον εντεταλμένο αθλητισμού; Τον κόβεις να έχει αναρωτηθεί; Αν τύχει η στραβή θα φταίνε οι άλλοι.. Ο Γιανναρος είναι για τα μηνύματα και τον Αγιάννη μόνο. Όπως και το αναρριχητικό πάρκο δεν είναι του δήμου , αλλά της περιφέρειας. Τώρα το τι γράφει ο εντεταλμένος, άστο να πάει άστο.... Ό άνθρωπος είναι εκτός συναγωνισμού. Μας τιμάει και μας εκπροσωπεί όλα τα παρατράγουδα της γούβας .......

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio