Αναβάλλεται για την Κυριακή η Γιορτή Κάστανου στα Άνω Δολιανά

Σάβ, 04/11/2023 - 09:04
Image

Με μεγάλη λύπη, σας ενημερώνουμε πως η 19η γιορτή κάστανου στα Άνω Δολιανά δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς υπάρχει μέτωπο πυρκαγιάς σε κοντινή περιοχή του χωριού. Η φωτιά έχει προκληθεί από καλώδια της ΔΕΗ και το χωριό έχει μείνει χωρίς ρεύμα και νερό. Για την ασφάλεια όλων μας, έχοντας αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ για την Κυριακή 5/11/2023.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Με εκτίμηση
Πολιτιστικός Σύλλογος Δολιανών

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο, το σάπιο δίκτυο της ΔΕΗ καταστρέφει μια τοπική γιορτή και η ΔΕΗ δίνει 200 εκ. για να αγοράσει τον Κοτσόβολο! πάρτε καφετιέρες και βάλτε τε με στη γεννήτρια. 41τακατο Κούλης και ξερό ψωμί

Εξυπναδες, δεν αλλάζει αυτό που ήθελε ο άνθρωπος αρμοδιότητα της ΔΕΗ ήταν όλα και υπαλλήλοι της έκαναν παλιά τους καθαρισμούς. Τώρα που τελειωνει το δημόσιο και όλα λειτουργούν με τους πολυποθητους όρους ελεύθερης αγοράς, τις δουλειές τις κάνουν ιδιωτες και όλα πάνε ρολόι.

Αφήστε αγαπητέ μου τώρα την κολοκυθιά θα παίξουμε; Τι είναι ο ΔΕΔΔΗΕ; κομμάτι της ΔΕΗ που αποκόπηκε για να μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί πιο εύκολα. Ποιος χρησιμοποιεί το δίκτυο κατά 80% και ποιος είναι υπεύθυνος για τις επενδύσεις και τον εκσυγχρονισμό του ΔΙΚΤΥΟΥ; Δεν είναι η ΔΕΗ; Μπορεί άνετα να κάνει μια τυπική σύμβαση με τον ΔΕΔΔΗΕ και να εκσυγχρονίσει το δίκτυο... όπως κάνουν και οι εταιρίες κινητής... Αντί αυτού δίνει λεφτά για αγοράσει τον Κοτσόβολο. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Το είχαμε ξαναδεί το έργο με τον Γερμανό και τον ΟΤΕ πριν ξεπουληθεί στους Γερμανούς (στην κρατική Deutche Telecom!!!) γιατί το νεοφιλελεύθερο σανό το τρώνε μόνο οι Ελληνες οι Γερμανοί μια χαρά κρατικές επιχειρήσεις έχουν. Καλή σανοχώνεψη!

Συγνώμη που καθυστέρησα λίγο να απαντήσω . Αν σε ενοχλεί η προσφώνηση ΄Αγαπητέ ΄ την κόβω τώρα .Λοιπόν στην ουσία , Η ΔΕΗ διαμελήθηε το 22011 , μήπως θυμάσαι ποιός κυβερνούσε τότε? Να Θυμήσω ήταν Παπαδήμας , υποστηριζόμενος απο Πασοκ ΝΔ και Λαος .Η ΔΕΗ σήμερα είναι πλέον ιδιωτική . Το δίκτυο της Μέσης και χαμηλής τάσης που είναι χιλιάδες χλμ τα οποία τα έχει πληρώσει ο Ελληνας πολίτης δεν ανήκουν πλέον στη ΔΕΗ .Το χρησιμοποιούν σχεδόν τσάμπα όλες οι άλλες εταιρίες Το σανό αν σου αρέσει μπορεί να το τρώς ,Εγω δε ανέφερα τίποτα τέτοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio