Άγιος Ιωάννης: Όμορφες αλλαγές στο χωριό από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο (pics)

Πέμ, 15/07/2021 - 09:32
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το μεράκι μιας παρέας ανθρώπων και η αγάπη τους για τον Αγιάννη έφερε αυτές τις όμορφες αλλαγές στο χωριό.

Η άριστη συνεργασία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου με την τοπική κοινότητα και τους αρμόδιους φορείς του Δήμου μάς οδήγησαν σε αυτά τα ωραία αποτελέσματα.

Σε συνομιλία μας που είχαμε με τον πρόεδρο του εξωραϊστικού συλλόγου κ. Ευστράτιο Δαλιάνη, μας είπε ότι κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και covid επιτρέποντος θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις που θα μείνουν αξέχαστες στους φίλους επισκέπτες του χωριού μας.

Κλείνοντας, ο κ. Δαλιάνης ευχαριστεί δημόσια τους επαγγελματίες του χωριού καθώς και όλους τους εθελοντές εργασίας φίλους του χωριού και Αγιαννίτες για την μεγάλη συμβολή που είχαν στον εξωραϊσμό του χωριού.

Σχόλια επισκεπτών

Κύριε Δαλιάνη κάντε κ καμία βόλτα με σε κανένα στενό του χωριού όχι μόνο εκεί π πάτε για τον καφέ σας.αρε χαρμπαλογιαννη έφυγες κ ρήμαξε το χωριο.το κατάντησαν όπως τ είχα με πάλια υπό την προστασία τους.ρημαδι κ μέσα στην βρώμα.τρεχα λάβιε πίσω από την ουρά δήθεν εκλεγμένου προέδρου.

Καθαρή είναι μόνο η γειτονιά σας αν κάνετε μια βόλτα στον υπόλοιπο χωριό θα δείτε τα χόρτα κ τα Σκουπιδια.αλλα τ σας λέμε τώρα εσείς την πλατεία κ την Πλατια που πάτε για φωτογραφίες κ την Πλατάνα που πάτε για τον καφέ σας τα ανακενισατε τα υπόλοιπα ας ρημάξουν.δεν θα πάνε η διάσημη φίλη σας να τα δου με.αρε χάλια που έχετε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio