Πεζοπορία στο μονοπάτι του Παραλίου Άστρους (pics,vid)

Πέμ, 14/03/2024 - 10:08
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

To ηλιόλουστο απόγευμα της Τετάρτης προσφέρθηκε για περπάτημα και ήταν μια καλή ευκαιρία για περιήγηση στις μονοπατικές διαδρομές που υπάρχουν στο δήμο μας.

Επιλέξαμε  την δεύτερη διαδρομή του Παραλίου και η περιπλάνησή μας είχε αρχίσει. Αφετηρία του μονοπατιού ήταν δίπλα στο Ναό της Ευαγγελίστριας και με την βοήθεια των ειδικών μπλε  συμβόλων φτάσαμε στο Φάρο χωρίς να το καταλάβουμε. Παρέα μας οι ανθισμένες αμυγδαλιές και τα κίτρινα λέλουδα.

Όπως περάσαμε το Φάρο , κατηφορίσαμε και αντικρίσαμε μια καταπληκτική θέα, όλο τον Αργολικό κόλπο που ήταν σαν να ενώνεται με το μπλε του ουρανού. Το πιο ωραίο σημείο της διαδρομής , ήταν προς το τέλος , εκεί που που ολοκληρωνόταν το μονοπάτι και περπατούσαμε με την θάλασσα ακριβώς δίπλα μας και τα κύματα να σκίζουν τους βράχους.

Μια εύκολη διαδρομή ,μικρότερης απόστασης των 5km που ο καθένας μας είτε ντόπιος είτε περιηγητής αξίζει να την περπατήσει απολαμβάνοντας την φύση και την Θάλασσα.

Επόμενη διαδρομή στο Ξηροπήγαδο και στα Κάτω Βέρβενα , μείνετε συντονισμένοι!!

Γιάννης Σιαβελής

Video

Σχόλια επισκεπτών

Από την Σωκράτη Καλλίτση περάσατε?
Αφου περνάει και από εκεί το μονοπάτι γιατί δεν ανεβάζετε φωτογραφίες και από εκεί να δει ο κόσμος το χάλι που υπάρχει?
Πεζοδρόμια που έχουν σπάσει και είναι δημόσιος κίνδυνος, φωτισμός σχεδόν ανύπαρκτος, πεζόδρομος αισθητικά αποκρουστικός που αποτελεί δυσφήμιση για την περιοχή!
ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΆΖΕΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΈΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΌΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΆΤΙ!!!

Έχει κάτι τσίχλες κολλημένες στα πλακάκια στην πλατεία και κάτι κολώνες έχουν σκουριάσει γενικώς τόσα στραβά υπάρχουν επιτέλους δείχτε τα θέλουμε να φαίνονται όλα αρνητικά και στραβά και όλα είναι άσχημα και δεν θέλουμε τίποτα ωραίο ούτε τον περίπατο στο ανοιξιάτικο νησί με τις μυγδαλιες και τα κέδρα δεν μας νοιάζουν αυτά εμείς θέλουμε άρνηση και μιζέρια και να κατηγορουμε τα πάντα. Απορούμε και με τους εαυτούς μας πως ζούμε ακόμα σε αυτό το κακάσχημο μέρος με όλα τα αρνητικά και δεν έχουμε φύγει ακόμα για τον επίγειο παράδεισο που ονειρευόμαστε και μας έχει καταστρέψει ο Καμπύλης. Δείξτε την αλήθεια επιτέλους!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio