Νικήτας Κουρνέτας: Ένας πρόεδρος ομάδας ετών 19 (!)

Πέμ, 20/07/2023 - 11:23
Image

Λέγεται Νικήτας Κουρνέτας και εδώ και σχεδόν ένα μήνα από τον περασμένο Ιούνιο είναι ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου το Νικηταρά Δολιανών ωστόσο το πλέον εντυπωσιακό είναι η ηλικία του και μάλλον το ρεκόρ που δημιουργεί.

Ο Νικήτας Κουρνέτας είναι μόλις 19 ετών και δεν είναι απλά ο νεότερος πρόεδρος των ομάδων των δύο τοπικών κατηγοριών ποδοσφαίρου σε Α’ και Β’ Αρκαδίας αλλά και ο νεαρότερος τουλάχιστον από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε σε σωματεία της Πελοποννήσου και ίσως και ολόκληρης της Ελλάδος.

Στα τοπικά δρώμενα ο Νικήτας Κουρνέτας σίγουρα σπάει το ρεκόρ ανάληψης προεδρίας σε αθλητικό σωματείο από τον πάλαι ποτέ διοικητικό ηγέτη του Μαντινειακού τον Νίκο Σιάννα που πάνω-κάτω σε μια ανάλογη ηλικία ανέλαβε τα ηνία του Μαντινειακού κρατώντας το τιμόνι για 30 και πλέον χρόνια.

Κατά την είσοδο του στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας τον 19χρονο πρόεδρο του Νικηταρά καλοσώρισε και υποδέχθηκε ο μέχρι πρότινος καθηγητής του στο 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης Χρήστος Καρνέζης που είναι ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της Ένωσης.

Εκτός από πρόεδρος του Νικηταρά Δολιανών ο Νικήτας Κουρνέτας είναι φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, είναι ένα φιλόδοξος νέος με όνειρα και θέληση για επιτυχίες με την ομάδα του χωριού του να αποτελεί για τον ίδιο μια πολύ ιδιαίτερη πρόκληση γεμάτη από ενδιαφέρον.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νικήτας Κουρνέτας στα 19 του χρόνια έχοντας εκλεχθεί πρόεδρος σε ποδοσφαιρικό σωματείο γράφει την δική του ξεχωριστεί ιστορία μαζί με τον Νικηταρά Δολιανών.

Σχόλια επισκεπτών

Πριν γραφτεί το κάθε σχόλιο ας ανατρέξουν πίσω στα παλιά χρόνια του Νικηταρά που ήταν πρόεδροι αμούστακα παιδιά,που εκτός από πρόεδροι ηταν οικοδόμοι,μάστορες,ιδρυτές και μέλη που αγαπούσαν τον Νικηταρά.....
Ας ανατρέξουν μερικοί στην ίδρυση του νικηταρά πότε έγινε και από την ΦΛΟΓΑ....που προήλθε

Καλή επιτυχία Νικήτα στο δύσκολο. Έργο σου. από όσο γνωρίζω τα μέλη του συμβουλίου. μόνο ένας μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά. Και οι άλλοι. Από όσους γνωρίζω αλλά θέλουν χρόνο

Έχει κάνει μεγάλα φάουλ σε δηλώσεις του όπως ότι μόνο αυτή την φορά κατά την θητεία του έχει υπάρξει γυναίκα πρώτη φορά γυναίκα στο ΔΣ η στα δρώμενα του Νικηταρα;;;;

Έχουν υπάρξει πολλές γυναίκες ανά τα χρόνια από το Δ Σ. και Χορηγοί μέχρι καθαρισμου των στολών της ομάδος γένος θηλυκού ήταν

Πριν κάνουμε οποιαδήποτε δήλωση και πούμε το οτιδήποτε ας δει τους προκατόχους που έχουν περάσει από την ομάδα

Καμμία Ιστορια δεν γράφετε σε κανένα Σύλλογο κάθε είδους ανά την Ελλάδα

Η ιστορία υπάρχει και υπάρχουν οι άξιοι συνεχιστές

Ευχόμαστε να είναι και το παιδί αυτό άξιος συνεχιστής

Δεν κάνει σόλο καριέρα!!

Σύσταση της ομάδος θα δούμε και γενικά θα υπάρξει στο Τοπικό Πρωτάθλημα ο Νικηταράς;

Μείνε λίγο έξω από τα φώτα της δημοσιότητας και μέσα στα πράγματα παιδί μου γιατί η τόση δημοσιότητα όχι της ομάδος αλλά του ατόμου σου μπερδευει το σκοπό που βρίσκεσαι εκεί.

Και είναι λόγω του νεαρού της ηλικίας σου.

Οι προκάτοχοι που έπερναν πρωταθλήματα πρόεδροι και παίκτες δεν δημοσιοποιούνταν τόσο πολύ ενώ θα έπρεπε γιατί αφήσαν παρακαταθήκη.

Ακολουθα το παράδειγμα τους

Με όλο το σεβασμό

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio