Μετάλλια και αποθέωση στους αθλητές - Βράβευσε ο ΣΕΓΑΣ τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Κυρ, 11/02/2024 - 18:21
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων και των αναμνηστικών επαίνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βάδην που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στην Βόρεια Κυνουρία και το Παράλιο Άστρος.

Όλοι οι αθλητές εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα όσων βρίσκονταν στην αίθουσα του κέντρου «Τσουλόγιαννη» με τους τρεις πρώτους να παίρνουν τις θέσεις τους στο βάθρο και ασφαλώς να κρεμούν στον λαιμό τους τα μετάλλια τους.

Μάλιστα, τιμήθηκε με μια φανέλα του ΣΕΓΑΣ και μια πλακέτα και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και ο Δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης για την άρτια διοργάνωση από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

 

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ο πρόεδρος του Αγίου Ιωάννη γιατί απένειμε μετάλλιο; Μήπως οι αγώνες έγιναν στον Αγιάννη και δεν το κατάλαβα ή γιατί είναι το πρωτοπαλλικαρο του δημάρχου; Είχε πρόσκληση ή πήγε μόνος του και ζήτησε να απονείμει μετάλλιο;

οι αγωνες εγιναν στη παραλια βερβενων και παει ο λαβιος να κανει απονομη.εισαστε τελειως για γελια,εχετε διακομωδησει το ολο θεμα τελειως.σας ενδιαφερει το φαινεσθαι και οι φωτογραφισεις.ντροπη και αισχος.παιρνετε παχυλους μισθους και δεν δουλευετε καθολου.μονο οι βολτες με τα αμαξια του δημου σας ενδιαφερουν

Ο πρόεδρος των Βερβένων γιατί δεν είχε πρόσκληση να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Βάδην ?? Τι δουλειά είχε η ΤΚ Αστρους στους αγώνες που ποζαραν παντού και έδωσαν και μετάλλια επαίνους κλπ??
Η περιοχή που έγινε η "τρομερή" εκδήλωση με τους 20 θεατές σε ποιο τοπικό διαμέρισμα ανήκει?? Στο άστρος ή στα βερβενα ??

Αα ξέχασα ο πρόεδρος των Βερβένων δεν ητσν δικός σας για αυτό δεν τον βάλατε να βραβεύσει..

Ολα για το φαίνεστε ρεεεειιι . Γελάει ο κόσμος μαζί σας.. Σας έχει βρει κορόιδα ο Σεεγας κονομάνε και εσείς γελάτε...
Να μας πείτε πόσο πάνε οι αγώνες και πόσο χρεώνεται ο δήμος μας από αυτά...μ

Φίλε 13.11,οι αγώνες οργανώθηκαν από την παράταξη του δημάρχου. Επομένως κάθε άλλος εκτός παράταξης δεν καλέστηκε. Όπως και το καλοκαίρι στους αγώνες κολύμβησης στο Αστρος δεν καλέστηκε ο πρόεδρος της τ. Κ., ο Χαρβαλος. Είπαμε οι εκδηλώσεις γίνονται μεταξύ συγγενών και φίλων!!!!!!

Ο δήμος ανήκει στους δημότες του και όχι στον εκάστοτε δήμαρχο και τους παρατρεχαμενούς του. Όσο για τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων τα κουβαδάκια τους και στο χωριό του. Πέρα από τον πρόεδρο των Βερβαίνων κανένας άλλος δεν είχε καμία δουλειά εκει

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio