'Ηττα στα πέναλτι για τον Ερμή στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας (pics,vid)

Τετ, 03/05/2023 - 22:20
Image

Η Δημητσάνα είναι η νέα Κυπελλούχος Αρκαδίας επιστρέφοντας στα τρόπαια 39 ολόκληρα χρόνια μετά γράφοντας ξανά ιστορία στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Το ισόπαλο 2-2 (1-1 κανονική διάρκεια οδήγησε τις δύο ομάδες στην «ρώσικη» ρουλέτα με τον Δημήτρη Δημητρίου με δύο αποκρούσεις να στέλνει στα ουράνια την Γορτυνιακή ομάδα φτάνοντας στην κατάκτηση του τροπαίου.

Εκεί ο Δημήτριος Δημητρίου απέκρουσε τις εκτελέσεις των Στρέμπα και και Σαραντόπουλου με την Δημητσάνα να επικρατεί στην διαδικασία με 4-2 όντας πια η νέα Κυπελλούχος Αρκαδίας.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις καθώς επίσης και την διαδικασία των πέναλτι του τελικού του Ερμή με την Δημητσάνα.

Πολυτιμότερος παίχτης του τελικού ο τερματοφύλακας της Δημητσάνας Δημήτρης Δημητρίου.

Ερμής Μελιγούς: Κατσιαούνης, Σεζίστα, Γουόρντεν, Ράλλιος, Σέλλης, Στρέμπας, Κατσίρης (73' Κρίνε), Αδάμης, Βέργος, Χαρμπαλής (106' Σούρσος), Σαραντόπουλος

Δημητσάνα: Δημητρίου, Μαχαρίδης (73' Πέτρου), Μπούτας, Μανδρώνης, Αντωνίου, Κυριακόπουλος, Σωτηρόπουλος (71' Καδάς), Λάγκας, Χασάϊ, Τζανός (73' Σεφερλής), Καδάς (113' Νέζος)

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες

Video

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το πράγμα που σε όποια ήττα ή αντίστοιχα σε όποια νικη της συγκεκριμένης ομάδας σκοτώνετε για το ποιος θα πρωτοκράξει είναι πέρα για πέρα αδιανόητο. Αλήθεια η ζωή σας όλη είναι οι οποίοι παίκτες, προπονητές,ήττες και νίκες του Ερμή ή κερδίζετε κάτι με τον να βγάζετε χολή?? Αφήστε τους ανθρώπους της κάθε ομάδας να κάνουν ότι μπορούν κ όσο μπορούν κ οπότε μπορούν.
Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό πολύ.
Συγχαρητήρια στην Δημητσάνα για την κατάκτηση κυπέλλου συγχαρητήρια όμως και στον Ερμή Μελιγούς για το ωραίο παιχνίδι που διατέλεσε και ας μην έφερε νίκη ,στους φιλάθλους της άλλωστε η ομάδα αυτή πάντα νικήτρια θα είναι και η νίκη δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα κ το κύπελλο αλλά η ενότητα,η σύμπνοια και ο σεβασμός που χρόνια κατατρέχει το Ερμή και τους οπαδούς του. Καλή συνέχεια στους κακεντρέχεις

καλά για τη φούσκα, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Φούσκα είστε εσείς που ξεκινήσατε για πρωτάθλημα και είσαστε στη μέση και κάτω. Στο κύπελλο απόντες,
Και τέλος κανένας παίχτης δεν έχασε λεφτά από τον Ερμη. Πολύ τυπικοί σε όλα. Γι΄αυτό παίχτες υψηλού επιπέδου έρχονται!
Επιτέλους σταματήστε τα ψέματα για να καλύπτετε τα δικά σας χάλια!
Και την ένδοια σας. Κάποιοι που έχουν και μαγαζάκια στο άστρου και στάζουν χολή εναντίον της μελιγούς να ψάξουν να βρουν πελάτες στο Λεωνίδιο και στη Δημητσάνα.
Αυτοί που γραφούν κακεντρεχή σχόλια, και έχουν και μαγαζιά ας προσέχουν. Τους ξέρουμε. Κανένας Μελιγιώτης να μην πατάει.
Έτσι για να σκέφτονται πριν γράφουν τις κακοήθειες τους

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio