Ευχαριστήρια ανακοίνωση των Βρασιών για τον Βασίλη Σαλάκο

Παρ, 15/09/2023 - 18:52
Image

Το ΔΣ του ΑΜΣ ΟΙ Βρασιές ευχαριστεί τον Βασίλειο Σαλάκο υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον Πέτρο Τατούλη για το προσωπικό του ενδιαφέρον για την πορεία της ομάδας του Αγίου Ανδρέα καθώς και για την αρωγή και τη συμπαράσταση που υποσχέθηκε ότι θα δείξει στις μελλοντικές προσπάθειες του Συλλόγου μας.

Με εκτίμηση το ΔΣ

Σχόλια επισκεπτών

Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν έχεις σκοπό να κόψεις ψήφους από τον κ Σκαντζο τέτοιο φάουλ ποια εγώ γιατί να ψηφίσετε Ο Αστρινος Ο Δολιανιτης Ο Παραλιωτης κ λ π το είδε Ο Τατουλης θα φωνάζει μέχρι το Λεωνίδιο θα ακούγεται

Ο λογος της ανακοινωσης ποιος ειναι? Και επισης τι μελλοντικη στηριξη? Αυτο το νταλαβερι αγγιζει τα ορια δεοντολογιας για να μην πω οτι τα ξεπερναει κατα πολυ.....συμφωνιες στην πλατη του κοσμακη για 10 ψηφους ? Ουτως ή αλλως ομως απατος θα παει γτ δεν ξερει οτι εμπλεξε με το χειροτερο χωριο της γουβας.

"Αλλά αυτοί είστε" . Η ρήση του Κουτσούμπα ταιριάζει γάντι σε αυτή την πολιτικά χυδαία συναλλαγή. Και δυστυχώς ένας σύλλογος που θα πρέπει να διδάσκει στα νέα παιδιά ήθος, τους περνάει την κουλτούρα της πελατειακής σχέσης (πολίτης=πελάτης , πολιτικός=πωλητής προσδοκιών). Κρίμα και πάλι κρίμα όχι για τον κ. Σαλάκο (δεν με εκπλήσσει η πρακτική του) αλλά για το Δ.Σ . του συλλόγου που υπογράφει αυτήν την κατάπτυστη ανακοίνωση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio