Συγκρατημένοι πλέον στα έξοδά τους οι τουρίστες στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Δευ, 31/07/2023 - 14:57
Image
Image

Για την τουριστική κίνηση και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες μίλησε o κ. Νίκος Διαμαντόπουλος ιδιοκτήτης του «Katafygio bar» στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους.

Ο κ. Διαμαντόπουλος, τον οποίο και ευχαριστούμε για αυτή την συνέντευξη, αναφέρθηκε στην καλοκαιρινή τουριστική σεζόν η οποία καθυστέρησε να ξεκινήσει, αλλά μίλησε και για τα πάγια έξοδα μιάς επιχείρησης τα οποία «τρέχουν» δυσκολεύοντας τους επιχειρηματίες που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα.

Στο Παράλιο Άστρους κυρίως παραθερίζουν οικογένειες οι οποίες επιλέγουν να κάνουν οικονομικές διακοπές με ελεγχόμενα έξοδα.

Έτσι σε δεύτερη μοίρα έχουν μπει οι βραδινές εξορμήσεις και η κατανάλωση αλκοόλ.

Σε ερώτησή μας για το αν μπορεί να κάνει κάποιες προτάσεις για την βελτίωση της κατάστασης ο κ. Διαμαντόπουλος είπε ότι θα μπορούσε να γίνει το λιμάνι στο Παράλιο Άστρος προορισμός για τους ιδιοκτήτες σκαφών, με στόχο να επεκταθεί η τουριστική σεζόν.

«Τα πάγια έξοδα των επιχειρήσεων βγαίνουν πολύ δύσκολα, με τις μεγάλες   αυξήσεις και στην ενέργεια»

Κλείνοντας ο κ. Νίκος Διαμαντόπουλος μίλησε για τα προτερήματα του Παράλιου Άστρους, τα οποία μπορούν να ικανοποιούσουν όλους τους επισκέπτες που θέλουν να περάσουν καλά στις διακοπές τους.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Το ότι βγαίνει ένας άνθρωπος που γνωρίζει το Παράλιο τόσο καλά και ενώ είναι στον κλάδο του Τουρισμού που πολλοί είναι τουμπεκί και τα λέει όπως είναι τα πράγματα και άρχιζετε μερικοί και μερικές που προσκυνάτε την περιοχή μας γιατί ναι για πηγαίνετε αλλού και αν δείτε Φρέντο με 3 ευρώ ποτό 5 και κοκτέιλ 7 για πηγαίνετε σε beach bar μήνα Αύγουστο ανά την επικράτεια κι αν βρείτε ξαπλώστρα που να μην την πληρώνετε όπως γίνετε εδώ τοτε τα λέμε

Ο κόσμος έρχεται γιατί κάτι κάνουμε καλά φίλοι και φίλες που την μια είστε σε lux hotels και όταν έρχεστε στον Τόπο μας είστε όλες γιατί έχει ελάχιστη ποσότητα 5 ευρώ;

Καλα κάνουν !!όλα έχουν πάει στον Θεό αν είναι δυνατόν κρινόμενοι οι επαγγελματίες της περιοχής και κρίνετε και η πλάκα είναι και τους επιχειρηματίες που είναι κι από άλλο Δήμο και επιχειρήσαν εδώ δηλαδή αυτοί γιατί ήρθαν εδω;
Γιατί κάτι ξέρουν που δεν ξέρετε

Τρεις λύσεις για να γίνει το Παράλιο τοπ

1.Ακτοπλοιικη γραμμή ούτε ώστε περισσότερη επισκεψιμοτητα δια θαλάσσης

2.Επιμηκυνση της Τουριστικής περιόδου

3.Ολος ο δήμος παραλιακός και ορεινός όγκος όλο τον χρόνο τουρισμό ..

Γιατί δεν γίνετε αυτό;

Γιατί αυτοί που αποφασίζουν θέλουν διοργανώσεις του Σαββατοκύριακου και ξεπετες πολιτισμου και Τουρισμού για αυτό

Δουλευουν 40 μέρες τον χρόνο οι άνθρωποι και πέσατε να τους φάτε

Όποιος δεν θέλει πετσέτα χάμω καφέ σπίτι η σε παγκακι και χωρίς παράπονα

Προσφέρουν υπηρεσίες
Και για αυτές και πληρώνονται!!

Τέλος

Τα σέβη μου

Εσύ έξυπνε 00:41 γιατί δεν πας σε ένα νησί να δεις πως είναι να πληρώνεις 25 ευρώ ξαπλώστρα και 20 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση.η επαγγελματίες φταίνε που αφήνουν κάτι τζαμπατζιδες σαν εσένα και τρώτε και πίνετε τζάμπα.μπραβο Νίκο

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει παντού είτε αφορά νησί είτε άλλη περιοχή της χώρας, οι τιμές είναι στο Θεό και ο κόσμος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Μην βάζετε τα νησιά σαν παράδειγμα και κοιτάξτε εσείς σαν επαγγελματίες τι θα κάνετε για την περιοχή γιατί ο κόσμος δεν την παλεύει δεν το βλέπετε, γι' αυτό βαράτε μύγες 10 μήνες το χρόνο αγαπητέ.

Τετραμελής οικογένεια στο παράλιο το βράδυ με φαγητό και ποτό θέλει 150 € για πλάκα και αν πάει μια βολτίτσα λίγα χιλιόμετρα έξω από το Άστρος σε κανα χωριουδάκι με τα μισά θα κάνουν γλέντι και θα είναι και στην δροσούλα.
Άντε γεια ραντεβού στα ΒΕΡΒΕΝΑ

Όταν κύριοι κύριοι της εστίασης περνούν αύξηση τα προϊόντα κατά 20-30 λεπτά το κιβώτιο και κάνετε αύξηση 0,50€ το τεμάχιο και μου πουλάτε τις μπίρες τις μικρές παράδειγμα 4-4,40€ μην μου παραπονιέστε ότι δεν υπάρχει κατανάλωση Ξύπνησε ο κόσμος κύριοι

Άλλο η θεωρία κι άλλο η πραγματικότητα. Αρκεί μια μικρή έρευνα και το κόστος αναδύεται αμείλικτα. Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Η μόνη σωστή αντίδραση ( όχι λύση)είναι ο σεβασμός στο πορτοφόλι του επισκέπτη, αφήστε τη γκρίνια, δεν σας φταίει ο κόσμος. Η άμεση και έμμεση φορολογιση θα στραγγίσει την αγορά ως το μεδούλι . Ας δείτε ,όσοι θέλετε βέβαια, την πραγματικοτητα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio