Η παρέλαση της 201η Επετείου της Β Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος (vid)

Παρ, 10/05/2024 - 16:03
Image

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της 201ης επετείου της «Β΄ Εν Άστρει Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων» κορυφώθηκαν την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Άστρος.

Μετά τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεόκλητου, οι παρευρισκόμενοι κατευθύνθηκαν στον χώρο της Εθνοσυνέλευσης στο αγροκήπιο Καρυτσιώτη, όπου ακολούθησε το τελετουργικό με τις καταθέσεις στεφάνων και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Αριστείδη Χατζή, Καθηγητή Φιλοσοφίας Δικαίου και Θεωρίας Θεσμών στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρέλαση της Φιλαρμονικής του δήμου Νότιας Κυνουρίας, την Φιλαρμονική του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, των μαθητών Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Πολιτιστικών Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας και του Ναυαπλίου στην κεντρική πλατεία του Άστρους.

Ακολουθεί σε λίγο βίντεο

Video

Σχόλια επισκεπτών

Καλημέρα καί Χρόνια πολλά σήμερα είδα στην παρέλαση στο Άστρος (στην εξέδρα των επισήμων) Δυό Δημάρχους διπλα δίπλα του Δήμου μας ένας πρωην πολυ πρωην και Ο σημερινός τα σχόλια δικά μου στην πρωτη σειρά είχα δεί την επίβλεψη έργων κ λ π ίσως είμαστε Ο μοναδικός Δήμος με δυό Δημάρχους Πανελλαδικά Ο άλλος ρωτάει ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο ίσως είναι καλό να έχουμε. Δυο Δημάρχους άλλωστε είναι μεγάλος Δήμος οποίος δεν γνωρίζει τον δευτερο είναι δίπλα στον Καμπύλη

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio