Επέτειος των 201 χρόνων από την Ιστορική Μάχη των Βερβένων (pics,vid)

Δευ, 16/05/2022 - 09:59
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Με το λιτό τελετουργικό που συνηθίζεται σε ανάλογες επετείους τιμήθηκε στα Βέρβενα του την Κυριακή 15 Μαΐου η 201η επέτειος της μάχης των Βερβένων.

Πραγματοποιήθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τέλεση Επίσημης Δοξολογίας, Επιμνημόσυνη Δέηση, ακολούθησε εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας από τον Ευάγγελο Φάκλαρη Εκπαιδευτικό, κατάθεση στεφάνων και απαγγελία ποιημάτων από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βερβένων.

Παρόντες, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο αντιπεριφερειαρχης Αρκαδίας κ. Σκαντζός, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κλεωπας, Καμπύλης, Καμπουρολιάς και Γαρδικιώτης, ο αντιδήμαρχος Άργους κ. Κρίγκος ο οποίος κατάγεται από τα Βέρβενα, δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής αρχής,  της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βερβένων κ. Καρκούλης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κερασίτσας και μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Χασάπης εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των πολιτιστικών και του αθλητικού συλλόγου των Βερβένων.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio