Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για τα voucher κοινωνικού τουρισμού

Τρί, 09/04/2024 - 12:23
Image

Στην υλοποίηση των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ), έτους 2024, με έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και τις παιδικές κατασκηνώσεις προχωράει και φέτος ο ΟΠΕΚΑ. Περίπου 66.000 ωφελούμενοι θα μπορούν να κάνουμε χρήση του κοινωνικού τουρισμού και του εκδρομικού προγράμματος της Αγροτικής Εστίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dnews οι αιτήσεις για τους δικαιούχους θα ξεκινήσουν 30 Μαΐου ως 21 Ιουνίου 2024 και για τους παρόχους από 15 Μαΐου ως 30 Μαΐου 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας.

Πρόγραμμα Αγροτικής Εστίας
Κοινωνικός/ ιαματικός τουρισμός: 53.500 δικαιούχοι
Εκδρομικό πρόγραμμα: 12.500 δικαιούχοι

Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στα ΚΕΠ, θα πρέπει να προσκομίσουν:

Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθώς και των προστατευόμενων μελών τους (πχ. βιβλιάριο υγείας ή βεβαίωση ΑΜΚΑ) ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου (ΑΜ) ΟΓΑ
Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
Στην περίπτωση συνταξιούχων του ΟΓΑ που έχουν υπαχθεί στον e-ΕΦΚΑ και πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο DOWN ή εγκεφαλική παράλυση απαιτείται επιπλέον η γνωστοποίηση αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας ή η απόφασή της.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio