Προτάσεις Δώρων για 4 Διαφορετικές Περιστάσεις: Τι να Προτιμήσετε;

Παρ, 29/10/2021 - 19:16
Image

Ένα δώρο είναι μια κίνηση που συμβολίζει κάτι. Μέσα σε έναν χρόνο είναι πολλές οι φορές που θα κληθούμε να βρούμε ένα όμορφο δώρο για να χαρίσουμε σε κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο. Παρακάτω θα βρείτε έξυπνες ιδέες δώρων που μπορείτε να κάνετε ανάλογα την περίσταση.

Για τα γενέθλια & την ονομαστική εορτή

Η πιο συχνή περίπτωση που θα χρειαστεί να αναζητήσουμε δώρο μέσα στη χρονιά. Δεν είναι λίγες οι φορές που η αναζήτηση δώρου για τα γενέθλια ή τη γιορτή κάποιου μπορεί να μας οδηγήσει σε αδιέξοδο (ειδικά αν τα γενέθλια και η γιορτή ενός ατόμου πέφτουν σε κοντινές ημερομηνίες). Καθώς τα γενέθλια είναι μια ξεχωριστή γιορτή για τον καθένα, το ιδανικό θα ήταν να κάνετε ένα προσωποποιημένο δώρο που να δείχνει στον παραλήπτη πόσα καλά τον ξέρετε. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι κάτι ακριβό, μπορεί να είναι και κάτι που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας. Σημασία έχει να κάνετε ένα δώρο που θα ξεχωρίζει απ’ όλα τα υπόλοιπα που θα λάβει εκείνη τη μέρα.

Για την ονομαστική εορτή από την άλλη, θα προτείναμε να πάρετε κάτι που ξέρετε ότι θέλει πολύ και δεν έχει καταφέρει ακόμα να αγοράσει. Αν πρόκειται για κάτι ακριβό, μπορείτε να μαζευτείτε όσα άτομα χρειάζεται και να βάλετε από ένα ποσό. 

Για την επέτειο

Η επέτειος είναι άλλη μια περίσταση για την οποία θα προτείναμε ένα δώρο πιο προσωποποιημένο. Μια καλή ιδέα θα ήταν να αγοράζατε κάτι που θα θέλατε να χαρίσετε για δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο και στη συνέχεια να το τοποθετούσατε μέσα σε ένα ευρύχωρο κουτί όπου θα προσθέτατε φωτογραφίες ή/και αντικείμενα που συμβολίζουν τον χρόνο που πέρασε. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε μια λίστα με τις αγαπημένες σας στιγμές και να προσθέσετε και μια υπόσχεση για τον επόμενο χρόνο που θα περάσετε μαζί. Έτσι, ανεξαρτήτως του αν το αρχικό σας δώρο είναι κάτι ακριβό ή όχι και τόσο, θα αποκτήσει σίγουρα μεγάλη αξία.

Για τα Χριστούγεννα

Για πολλούς είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου. Σε αυτή την περίπτωση, το δώρο που θα κάνετε δεν χρειάζεται να είναι κάτι προσωποποιημένο και το ίδιο δώρο που θα κάνετε σε ένα κοντινό σας πρόσωπο μπορείτε να το κάνετε και σε έναν απλό γνωστό σας. Σημασία έχει το δώρο σας να έχει την εορταστική διάθεση που αρμόζει στην περίσταση. Για τα Χριστούγεννα, λοιπόν ένα καλάθι δώρου με ένα καλό κρασί ή σαμπάνια, όπως είναι τα δώρα για τα Χριστούγεννα από το Wine Outlet και τα καλάθια δώρα Χριστουγέννων από την Cava Canava είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε περίπτωση.

 

Για το νέο σπίτι

 

Μια ιδιαίτερη περίπτωση που μπορεί να μας προβληματίσει ιδιαίτερα στην επιλογή δώρου. Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν πολύ ωραίο να χαρίζατε ένα δώρο για το σπίτι, αλλά μόνο αν είστε σίγουροι ότι ταιριάζει στην αισθητική του ατόμου. Αν δεν είστε σίγουροι ότι το κομμάτι που θα επιέξετε θα αρέσει στον παραλήπτη του, τότε καλύτερα να το αποφύγετε και να περάσετε σε ένα πιο πρακτικό δώρο (ίσως κάποιο εργαλείο κουζίνας). Αν ούτε και σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να βρείτε κάτι καλό, τότε προτιμήστε ένα καλάθι δώρου με ένα καλό κρασί ή σαμπάνια, όπως προτείνουμε και παραπάνω. Γενικώς, αποφύγετε να αγοράσετε κάτι μόνο και μόνο για να μην εμφανιστείτε με άδεια χέρια.  

φωτογραφία πηγή από το cavacanava.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio