Ο «Κεντρικός Πατριωτικός Σύλλογος - Δολιανά Κυνουρίας» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (pics)

Δευ, 04/03/2024 - 17:48
Image
Image
Image
Image

Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία μεγάλου αριθμού μελών του Συλλόγου κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του «Κ.Π.Σ. Δολιανά Κυνουρίας» στα γραφεία του Συλλόγου επί της Καπνοκοπτηρίου 6, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.

Η Πρόεδρος Ιωάννα Σάγκα ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε αυτούς και τις οικογένειες τους και το 2024 να είναι ένα έτος δημιουργικό. Στον λόγο της τόνισε την αναγκαιότητα για μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών στις δράσεις του Συλλόγου προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του.

Χαιρετισμό απηύθυνε στα μέλη του Συλλόγου ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κος Παναγιώτης Μπένος, τονίζοντας την αναγκαιότητα συμμετοχής των απόδημων αρκάδων στους Συλλόγους τους καθώς επίσης και τον σημαντικό ρόλο της Ομοσπονδίας στην ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο κος Ιωάννης Δαλιάνης ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΠΟΕ Κυνουρίας καθώς επίσης και ο κος Γεώργιος Κολοστούμπης εκ μέρους του κου Παναγιώτη Κολοστούμπη Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio