Τα highlights από τον αγώνα Κυπέλλου Αρκαδίας του Ερμή Μελιγούς με τον Παναρκαδικό (vid)

Σάβ, 16/09/2023 - 20:30
Image

Ο Παναρκαδικός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Αρκαδίας επικρατώντας μέσα στην Μελιγού του Ερμή με σκορ 1-2 το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου.

Ένα αυτογκόλ στο 49’ και ένα τέρμα του Θανάση Σαραντόπουλου κόντρα στην πρώην του ομάδα στο 74’ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στο τριφύλλι με τον Κώστα Κολιόπουλο από το σημείο του πέναλτι να επιστρέφει με γκολ στον Ερμή γράφοντας το τελικό 1-2.

Η ομάδα της Μελιγούς μάλιστα είχε και τρία δοκάρια στο παιχνίδι (Αντωνάκης, Κολιόπουλος, Βέργος) με τον Παναρκαδικό να είναι πιο ουσιαστικός στις φάσεις που δημιούργησε φτάνοντας στην νίκη και φυσικά στην πρόκρης στην επόμενη φάση.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Ερμή Μελιγούς και τον Παναρκαδικό.

Ερμής Μελιγούς: Κολοστούμπης, Πολυμενάκος, Κολιόπουλος, Ράλλιος, Σελλής, Κοντογιαννόπουλος, Κατσίρης, Αρδάμης, Βέργος, Κόκε Χίμπα, Αντωνάκης.

Παναρκαδικός: Κοντουράς, Δαύρος, Βόρφι, Γιαννακούρας, Νάνος, Παναγόπουλος, Μιχόπουλος, Στρέμπας, Ξιφαράς, Λυμπερόπουλος Ν., Πλεμμένος.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio