Στα ημιτελικά η Κ14 της ΕΠΣ Αρκαδίας (vid)

Τετ, 17/05/2023 - 17:48
Image

Τα τρομερά «μωρά» του Αρκαδικού ποδοσφαίρου έγραψαν ιστορία με την Μικτή μας ομάδα Κ14 να κερδίζει με συναρπαστικό τρόπο με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) την Κ14 της ΕΠΣ Τρικάλων πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «4» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ελλάδος.

Με «ήρωα» ξανά τον Κρατημένο που απέκρουσε δύο πέναλτι η Κ14 πήρε την πρόκριση και βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ηλιακές ομάδες της Ελλάδας γράφοντας την πιο μεγάλη (μέχρι την επόμενη) στιγμή της ιστορίας της.

Αυτή είναι μια τεράστια στιγμή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο, για την ΕΠΣ Αρκαδίας και ασφαλώς για όλα αυτά τα παιδιά που βάζουν τα ονόματα τους στην πιο «χρυσή» σελίδα των Μικτών ομάδων του νομού μας.

Πλέον η Κ14 της ΕΠΣ Αρκαδίας αναμένεται να μάθει τον αντίπαλο της στα ημιτελικά από τον νικητή του ζευγαριού της Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας με την Κ14 της των Κυκλάδων.

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες στιγμές του αγώνα και φυσικά την διαδικασία του πέναλτι και το ξέσπασμα των πανηγυρισμών.

Κ14 Αρκαδίας: Κρατημένος, Ζορμπαλάς, Δικαίος, Κοψαύτης, Νίκου, Χωματάς, Γιακουμής, Λαμπρόπουλος, Βουνάσης, Βεργέτης, Ματθαιόπουλος.

Κ14 ΕΠΣ Τρικάλων: Τζέλης, Κανάτας, Ζαφείρης, Κωστόπουλος, Τζιορτζιώτης, Παπακώστας, Μαυρομάτης, Τόγιας, Πατουλιώτης, Αδάμος, Μάνθος.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio