Παύλος: Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στις Βρασιές

Παρ, 18/08/2023 - 17:07
Image

Ο Γιάννης Παύλος είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του νομού μας διαθέτοντας εκτός από πλούσιο ταλέντο και εξαιρετικά αντανακλαστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει στην θέση αυτή.

Και την νέα σεζόν ο Λεωνιδιότης τερματοφύλακας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία των Βρασιών και σε επικοινωνία μας μαζί του μας έδωσε το δικό του μήνυμα ενόψει του ξεκινήματος της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Αναλυτικά όσα μας είπε ο Γιάννης Παύλος:

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Βρασιές και τους στόχους:

Και την νέα σεζόν θα συνεχίζω να αγωνίζομαι στις Βρασιές και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας προς το πρόσωπο μου με κάνει να προσπαθώ συνεχώς να γίνομαι καλύτερος και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό.

Στόχος για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά είναι να συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά που έγινε από πέρσι και να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω προς την συνολική εξέλιξη της ομάδας μας.

Για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας:

Όλα δείχνουν πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δυνατό και ανταγωνιστικό από το προηγούμενο. Οι ομάδες ενισχύονται και ανεβάζουν την ποιότητα τους και αυτό αποτελεί ένα καλό κίνητρο για όλα τα παιδιά που παίζουμε την ίδια στιγμή που είναι συνολικά αυτό καλό για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο. Η Α’ Αρκαδίας είναι σκληρό πρωτάθλημα και έχει τις δικές της απαιτήσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio