Διαδικτυακή εκδήλωση μαθητών του Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ Άστρους με την Ντρισμπιώτη

Πέμ, 06/10/2022 - 15:29
Image

Η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη συμμετείχε σε διαδικτυακή εκδήλωση μαθητών για την ημέρα αθλητισμού στα σχολεία στέλνοντας το δικό της ξεχωριστό μήνυμα σε όλα τα νέα παιδιά εκφράζοντας παράλληλα τις σχέσεις της με το Άστρος.

Αναλυτικά

Η διαδικτυακή εκδήλωση που έγινε  με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν στα πλαίσια της ημέρας του αθλητισμού που γίνεται κάθε χρόνο στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

Αυτή η συγκεκριμένη διαδικτυακή εκδήλωση ήταν πρωτοβουλία του Λυκείου Τροπαίων και συμμετείχαν το ΕΠΑΛ Άστρους αλλά και το Γυμνάσιο Άστρους από την περιοχή μας.

Σε ερωτήσεις των μαθητών του ΕΠΑΛ Άστρους η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη απάντησε με τα καλύτερα λόγια για την περιοχή μας, ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη ενώ το Άστρος είναι η περιοχή η οποία την βοήθησε την προπόνηση της.

Ταυτόχρονα η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Ευρώπης ενημέρωσε τα παιδιά πως θα επισκεφτεί τον προσεχή Ιανουάριο το Άστρος για το οποίο μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια σκορπίζοντας όπως είναι λογικό ενθουσιασμό στους μαθητές.

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχρατηήρια μου πρώτα απ’ όλα στους μαθητές μας για τις εερωτήσεις, την συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους να γνωρίσουν την σπουδαία αυτή αθλήτρια καθώς επίσης και την Αντιγόνη Ντρισπιώτη η οποία με τον πιο όμορφο τρόπο εκφράζει την αγάπη της προς το Άστρος και με τις απαντήσεις της αλλά και την προσωπικότητα της εμπνέει τα νέα παιδιά της περιοχή μας,

Γιάννης Δαλιάνης

Εντεταλμένος Σύμβουλος / Πρόεδρος Αθλητικής Επιτροπής Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

 

* Φωτογραφία άρθρου: eurokinissi

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio