Οι εκδηλώσεις που θα στηρίξει η Περιφέρεια στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Παρ, 28/02/2020 - 08:27
Image

Χορήγηση Αιγίδας σε εκδηλώσεις που θα διενεργηθούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ανά Περιφερειακή Ενότητα για το έτος 2020.

Στη δημοσιότητα δίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου τις φετινές εκδηλώσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας τις οποίες θα στηρίξει.

Η παροχή Αιγίδας αφορά την ηθική και κατά το προσήκον μέτρο οικονομική υποστήριξη των εκδηλώσεων δράσεων με τους εξής όρους:

Όροι χρήσης Αιγίδας – Υποχρεώσεις διοργανωτή φορέα

Οι φορείς – διοργανωτές των εκδηλώσεων οφείλουν να τηρούν τα εξής:

Η φράση «Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου» μαζί με το λογότυπο της Περιφέρειας θα προβάλλεται με ευθύνη του διοργανωτή φορέα σε σαφές και διακριτό πλαίσιο σε κάθε μέσο που θα χρησιμοποιηθεί για τη δημοσιοποίηση της εκδήλωσης- δράσης και ειδικότερα:

Σε όλα τα έντυπα προώθησης και προβολής της εκδήλωσης (πχ αφίσες , προγράμματα, φυλλάδια, προσκλήσεις κλπ)

Σε κάθε είδους διαφημίσεις που προορίζονται για ραδιοφωνική, τηλεοπτική ή άλλη ψηφιακή  ή αναλογική μετάδοση και αναπαραγωγή (μέσα μαζικής ενημέρωσης, ιστοσελίδες, social media, blogs κλπ)

Το λογότυπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποστέλλεται ηλεκτρονικά στον αιτούντα/ διοργανωτή φορέα από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις ανάγκες της δράσης απαγορευμένης ρητά κάθε άλλης χρήσης.

Ο διοργανωτής φορέας υποχρεούται να αποστείλει στην Περιφερειακή Ενότητα δείγματα του υλικού προβολής εντός είκοσι (20) ημερών από το πέρας της δράσης

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ).

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕΛΙΓΟΥ

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣ

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Πρόκειται για τον Τριήμερο Εορτασμό της Β΄ Εθνοσυνέλευσης όπου την 1η πρώτη μέρα στη Μελιγού θα γίνει μια ομιλία και προβολή αρχειακού υλικού ενώπιον πολιτών, με ενδεχόμενη πραγματοποίηση παράλληλης εκδήλωσης μέρους του οικείου Πολιτιστικού Συλλόγου προκειμένου να αναδειχθεί η θέση που πήραν οι τότε στρατιωτικοί μαζί με τον Κολοκοτρώνη.

Την επόμενη μέρα θα γίνει αντίστοιχη συγκέντρωση στο Άστρος, για την ανάδειξη της θέσης των πολιτικών της εποχής. Στόχος του Δήμου είναι η τήρηση πρακτικών κατά τις ανωτέρω εκδηλώσεις προκειμένου να τυπωθεί έ φυλλάδιο εν όψει των εορταστικών εκδηλώσεων για το 2021.

Την τελευταία μέρα είναι η κορύφωση των εκδηλώσεων που περιλαμβάνει ομιλίες στον Ιερό Χώρο της Εθνοσυνέλευσης με την παρουσία πλήθους επισήμων, στρατιωτική και μαθητική παρέλαση.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2020»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Πρόκειται για το ESTELLA FESTIVAL στο παράλιο Άστρος

Περιλαμβάνει επταήμερο εκδηλώσεων με προβολές και συναυλίες και για το 2020 θα διεξαχθεί έκθεση αρχειακού υλικού, στο Κάστρο του Παραλίου Άστρους,

Σχόλια επισκεπτών

12:27
Mελιγού . Ναι Μελιγού λέμε ορέ !!!!. Δεν κατέεις από ιστορία της τότενε εποχής και της σήμερης;
Στρατόπεδο τότε ο Κολοκοτρώνης στα Μελιγιώτικα καλύβια, πολιτική σύναξη οι υποδέλοιποι στα Αγιαννήτικα, τόπος συνεδρίασης κάπου στον κάμπο. Σήμερις θρέμμα Μελιγιώτικο ο δήμαρχός σας, καθαρός Μελιγιώτης ο ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. Αν και οι Μελιγιώτες έχουν εδώ και κάμποσα χρόνια ξεκινήσει τα προεόρτια....

Που κατούρησε το άλογο του Κολοκοτρώνη ; Πως και το ξεχάσατε; Αυτές οι γιορτές έπρεπε να γίνονται τέσσερα χρόνια και να δίνουμε βάσει στην ουσία των γιορτών και στα μηνύματα που απορρέουν και όχι στις λεπτομέρειες και στις ανούσιες στιγμές. Γιορτάζουμε κάθε χρόνο και το έχουμε καταντήσει ρουτίνα και αργία ή μέρα για δουλειές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio