Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος έκοψε την πίτα της (pics)

Κυρ, 12/01/2020 - 17:41
Image

Την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020, στην κατάμεστη αίθουσά της, η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια και κάλαντα που έψαλλαν μέλη της χορωδίας του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου και ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλη Γιαννακάκου, ο οποίος αναφέρθηκε συνοπτικά στις δράσεις και στους στόχους της Ομοσπονδίας.

Την πίτα ευλόγησε ο συμπατριώτης μας ιερέας π. Παναγιώτης Ασκούνης ενώ παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλίου, η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας με το KIN.ΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, Περιφερειακοί/Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Αρκαδικών Συλλογών.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσαν τις ευχές τους μεταξύ άλλων  η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Εντεταλμένη Διεθνών Θεμάτων και Ευρωπαϊκών Δικτύων ,  o δήμαρχος Γορτυνίας κ. Κούλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Σαμαρτζής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού κ. Δαλιάνη από την Βόρεια Κυνουρία, η αντιδήμαρχος πολιτισμού Τρίπολης κυρία Ελένη Καρούντζου, ο δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης Σ. Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Στάικος, πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio