Τελετή παράδοσης - παραλαβής ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους (pics,vid)

Σάβ, 13/06/2020 - 19:44
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ένα ακόμα ασθενοφόρο προστίθεται στο δυναμικό του Κέντρου Υγείας Άστρους, το οποίο είχε δωρίσει ο Γερμανικός Νοσοκομειακός Σύλλογος πριν από πέντε χρόνια στο δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου έγινε η επίσημη παράδοση - παραλαβή του οχήματος παρουσία του Υφυπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, από τον δήμο, στην 6η ΥΠΕ.

Ο δήμαρχος αφού ζήτησε συγνώμη από τον σύλλογο για τις καθυστερήσεις που υπήρξαν, ευχαρίστησε τον υπουργό και το διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την παρουσία τους, αλλά και τους συμπολίτες του δωρητές που με τις δικές τους παρεμβάσεις συνέβαλαν ώστε να ασθενοφόρο είναι έτοιμο προς χρήση.

Με αυτό το ασθενοφόρο βελτιώνεται η παροχή υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του δήμου

Ο διοικητής 6ης ΥΠΕ ο Ιωάννης Καρβέλης, μίλησε για το πώς ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την παράδοση του ασθενοφόρου και δεσμεύτηκε ότι το Κέντρο Υγείας θα στελεχωθεί με ένα ακόμα ασθενοφόρο.

Το Κέντρο Υγείας έχει ήδη στελεχωθεί και με προσωπικό και εμείς ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να έχουμε καλά αποτελέσματα που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πολιτών της περιοχής.

Είναι μία μεγάλη στιγμή για τον δήμο, είπε ξεκινώντας ο κ. Κοντοζαμάνης, αφού το ασθενοφόρο παραδίδεται στο Κέντρο Υγείας, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και βελτιώνοντας τις παροχές υγείας.

Θα κάνουμε πολλά για το σύστημα υγείας, γενικότερα και για το Κέντρο Υγείας το επόμενο διάστημα.

Τέλος η κυρία Περδικάκη, διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους, σημείωσε ότι το ασθενοφόρο αυτό θα βοηθήσει τα μέγιστα στην  παροχή υπηρεσιών υγείας, τονίζοντας ότι θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα οι περιοδείες στα χωριά για την πρόληψη υγείας.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Αποτελεσματικός και καπατσος ο Καμπύλης. Αφήνει να ερπετά να σέρνονται στα διαδίκτυα και μιλάει με πράξεις και με έργα εκεί που οι προηγούμενοι (και ειδικά το τελευταίος) απέτυχαν παταγωδώς.

Επιτέλους τέλος παραδόθηκε το ασθενοφόρο του Δήμου στο κέντρο υγείας αλλά η αναβάθμιση της υγείας του Δήμου μας συνεχίζεται διότι αποκτάει και άλλο καινούργιο ασθενοφόρο το κέντρο υγείας Αστρους. Ο υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης μίλησε για αναβάθμιση υγείας όλης της Ελλάδας αλλά και την αναβάθμιση υγείας του Δήμου μας. Την μουργιά θα την γράψει η ιστορία .

Συμβουλή προς υπουργό.
Σε επόμενη διακαναλική σύνδεση δίπλα στον Τσίοδρα να είναι μαζί σας και ο υμνητής της μουριάς.
Τα μηχανάκια της τηλεθέασης θα σπάσουν.
Εγγύηση στην τηλεθέαση

η κακια δυστυχως σε μερικους ανθρωπους δεν κρυβεται ,οπως και η ειρωνια τους!γινεται ενα καλο εργο ,αμεσως να καταστραφει η σημασια του !ειρωνικα σχολια (βλ W και κινηματογραφο),αλλοι αναφερονται στις φωτο (με γεια τους με χαρα τους ,οιανθρωποι τα εργα που κανουν τα προβαλλουν,διαφημιση λεγεται και επιδειξη των πραξεων τους)
δυστυχως γινεται ενα βημα μπροστα και δυο πισω, η αναπτυξη και η βελτιωση του δημου που θελετε υπαρχει αλλα την στοχοποιειτε αρνητικα! ολοι που κατακρινετε ανωνυμα και κρυβεστε πισω απο το πληκτρολογιο γιατι δεν θετετε υποψηφιοτητα στις επομενες εκλογες;(για να δουμε τι θα κανετε).Η ουσια εχει χαθει ,εργα οπως αυτο που βελτιωνεται ο τομεας της υγειας ,ειτε σε εποχη κ.μαντα ,κ σκαντζου, κ δαλιανη,κ καμπυλη πρεπει απ ολους να καταξιωνονται!αυτα απο μας

υγ:καλη επιτυχια στην γεννια του΄02 στις παννελαδικες
υγ2:βαλτεεε ονομαααα

Κυριε γιωργο δαλιανη η μουρια δε γραφεται με γαμα.!!! Προσεχετε και λιγο γιατι απο την πολλη συγκινηση καταντησατε γραφικος!!! Και σαφως εσεις δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε για δημοσια υγεια στο σχολιο σας μιας και μελος της οικογενειας σας αδιαφορησε παντελως για το αγαθο αυτο!!!

Το ασθενοφόρο ήταν μια δωρεά για τον δήμο! Προσπάθησε η προηγούμενη δημοτική αρχή να το εντάξει στην κοινωφελή επιχείρηση κάτι το οποίο κατάλαβαν ότι τελικά δεν γίνεται! Μετά η καμπυλικοι προσπάθησα και αυτοί με τη σειρά τους να το εντάξουν στη δηκεδηβκ αλλά και αυτοί μετά κατάλαβαν ότι δεν γίνεται και έκαναν τελικά ότι είχαν πει οι μαντικοί! Πήγε στο κεντρο υγείας! Όπως έπρεπε να γίνει εξ αρχής!!! Βέβαια είχαν και τη βοήθεια του υφυπουργού!

Ας ήταν να έρθουν υπουργοί και υφυπουργοί, και να φωτογραφηθούν με πρώην και νυν Δημάρχους κάτω από μουριές, μουργιές ή και γκορτσιές, άλλα για κάτι που θα βοηθούσε το έρημο τον τόπο μας, και θα τους έλεγα Μπράβο. Να έρχονται όμως και να πανηγυρίζουν που έκαναν τον ενδιάμεσο για μια δωρεά γερμανικού συλλόγου προς το κέντρο υγείας που δεν έχουν οδηγούς να το κινούν και να το κάνουν και μεγάλο θέμα στα φέισμπουκ, δείχνει μόνο το πόσο λίγοι είναι όλοι τους....

Υπουργέ Βασίλη Κοντοζαμάνη την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να έρθεις στο χωριό σου για οποιοδηποτε λόγο να ρωτήσεις πρώτα αν εγκρίνουν οι πικραμένοι ορφανοί της προηγούμενης δημοτικής αρχής την επίσκεψη. Που πας υπουργέ αν δεν ρωτήσεις πρώτα τους πρώην παράγοντες νυν τιποτάδες σχολιαστές;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio