Στο Παράλιο Άστρος η Γιάννα Αγγελοπούλου - Να αναδειχθεί η μεγάλη ιστορική παρακαταθήκη της περιοχής (pics)

Παρ, 25/06/2021 - 18:15
Image

Στο Παράλιο Άστρος έφτασε η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιουνίου στο πλαίσιο της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος διοργανώνει την Παρασκευή, 25 Ιουνίου και ώρα 19.00 εκδήλωση με θέμα: «Τα Συντάγματα της Επαναστατικής Περιόδου (1822, 1823, 1827).

Η κυρία Αγγελοπούλου πριν από την εκδήλωση στο Άστρος επισκέφθηκε το Παράλιο Άστρος, συνοδευόμενη από την ομάδα της επιτροπής Ελλάδα 2021 και συνάντησε παραγωγικούς φορείς, εκπροσώπους Συλλόγων, τους Δημάρχους Βόρειας Κυνουρίας, Επιδαύρου, Τροιζηνίας Μεθάνων και μίλησε για τις δράσεις του Ελλάδα 2021 και τους στόχους του.

Ο δήμαρχος Β. Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης οι αντιδήμαρχοι της Β. Κυνουρίας και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος συνόδευσαν την κυρία Αγγελοπούλου στην εκδήλωση.

Οι παραγωγικοί φορείς προσέφεραν στην πρόεδρο της επιτροπής, ελιές, γλυκό κάστανο και μέλι και άλλα προϊόντα για να γευτεί τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και μίλησαν για τις ομορφιές της περιοχής, για τα προϊόντα της και για το πως αυτά θα μπορούν να γίνουν ευρέως γνωστά.

Η κυρία Αγγελοπούλου μίλησε για την μεγάλη ιστορική παρακαταθήκη της περιοχής, την πλούσια παράδοση και τα προϊόντα, τα μοναστήρια και τις εκκλησίες που, όπως είπε, πρέπει να αναδειχθούν.

Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη έπαυλη του Ηρώδη Αττικού και τη Σχολής Καρυτσιώτη.

Να αναδείξετε τα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, χαίρομαι που όλες οι προτάσεις που έχετε καταθέσει στην Επιτροπή είναι μοντέρνες.
Αν λόγω της πανδημίας δεν καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους εορτασμούς, τότε ίσως τα προγραμματίσουμε προς Σεπτέμβριο.
Εγώ είμαι και μισή Αρκάδα.

«Τη χρονιά αυτή είναι ευκαιρία να γίνουν μικρές και μεγάλες αλλαγές που θα φέρουν ανάπτυξη, θέσεις εργασίας. Σε μια χρονιά εμβληματική πρέπει να μας  μείνει και κάτι, εκτός από τις εκδηλώσεις πρέπει στο τέλος να πιούμε ότι κάτι μάθαμε, προχωρήσαμε, γίναμε καλύτεροι», είπε.

Η κυρία Αγγελοπούλου απόλαυσε ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο, και συνεχάρη τον ζαχαροπλάστη.

Κοινό ρεπορτάζ ArcadiaPortal.gr - AstrosNews.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Πολλές απουσίες διακρίνονται στις φωτογραφίες που βλέπω.Ο τοπικός πρόεδρος άφαντος το συμβούλιο το τοπικό επισεις.Κριμα έστω ως παραγωγός βρε αδερφέ θα έπρεπε να παρευρεθεί.Αντ αυτού ο μουγγοθανασης πρώτη Μουρι

Είμαι πολύ υπερήφανος που μετά τον Γιάννη {Καποδίστρια) ήρθε και η Γιάννα, μεγάλη ιστορική μέρα αυτή. Κρίμα που τα γίδια της περιοχής ξήλωσαν τον λιμενίσκο αποβίβασης του Καποδίστρια. Πόσο άργησες Γιάννα!

Αποτελεί πραγματικά "Ά ξιον απορίας" το γεγονός ότι στο σχεδιασμό της προκείμενης φιλοξενίας από το Δήμο ΜΑΣ απαξιώθηκε παντελώς ο Πρόεδρος του Π.Άστρους από τη συνεύρεση με την "ξεχωριστή" επισκέπτη μας.Καθώς και το Τοπικό Συμβούλιο.Κύριε Δήμαρχε και κύριοι Αντιδήμαρχοι..δεν υπάρχουμε εμείς?Αποφασίζετε φιλοξενίες απουσία των Νοικοκυραίων.Μήπως θέλετε να σας παραδόσουμε και τα κλειδιά της Πόλης μας? Ή μήπως αξιολογείτε τις αντοχές μας στις προσβολές.Φυσικά κι έχετε κάθε θεσμικό δικαίωμα να παρευρίσκεσθε και να φιλοξενείτε οπουδήποτε στο Δήμο ..ελεύθερα.. κάθε σας επιλογή αλλά ηθικά αποδεικνύεστε κατώτεροι των προσδοκιών. Η κα Αγγελοπούλου (άσχετα από τις γνώμες μας) παρευρέθη ως Θεσμικό πρόσωπο.Κι ο οικοδεσπότης.. (μιας κι η Κυρία έτυχε τιμητικής υποδοχής) ο Νίκος ο Κωνσταντίνου έπρεπε να έχει προσκληθεί.Μας απογοητεύετε συνεχώς με τις αστοχίες σας.Κι αν πείτε ότι κάνω φασαρία με πολιτική σκοπιμότητα..πείτε μου τί λέει και προσδοκά η λογική..του καθενός μας. Ευτυχείτε.

Μας εκπροσωπούσε ο αντιδήμαρχος από το χωριό και άλλους ήθελες κύριε Χαρβαλε;αυτός κάνει για δέκα γελάνε και οι πέτρες στο λιμάνι του Υψηλαντη

Λεπτό 5.32 του video:
Η Πρόεδρος Kα Αγγελοπούλου δηλώνει: "O ορος συνέργεια και συνεργασία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΟΣ ..." και συνεχίζει στο λεπτό 5.57
"Με αγωνία κοιτάζουν να συνεργαστουν με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ: Η Πολιτεια, η Περιφερεια, οι Δήμοι, οπως φορείς, συλλογοι αλλα και επιχειρηματιες και παραγωγοί ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ για τον ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!!! ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΧΗ ΝΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ που θα κσνουν καλο στην Κοινωνία! Σημερα ειχαμε την ευκαιρια να δουμε ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ολων αυτων των μοναδικων προιοντων ...κτλ...

Κυρία Αγγελοπουλου νοιώθω ότι οι λέξεις ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στην συγκεκριμενη περίπτωση ειναι άκρως ΚΟΥΦΙΕΣ
Ειναι δε ΟΝΕΔΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ και ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΗ ΣΕΒΑΣΜΟΣ και στο πρόσωπο μου και στα πρόσωπα του ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ καθώς και των κοινών ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ (ψηφίζοντες ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ) https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%B… στο ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ.
Εγω σαν μελλοντικη εταιρος του ΔΗΜΟΥ που θα γινόμουν αν εγκρινόταν η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Ιδρυσης Διεθνούς Κεντρου ΒΙΟΟικονομιας για την αναδειξη της ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗ που αναφέρατε σαν παραδειγμα για να γίνει πραγματικότητα, δεν προσκαλέσθηκα καν απο τον Κο ΔΗΜΑΡΧΟ και τους οργανωτες για να σας ρωτήσω και προσωπικά το ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ η προταση που αναγνωριζεται ΔΙΕΘΝΩΣ δεν αναγνωρισθηκε απο τον ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΑ 2021.

4 επιστολες γραφτηκαν απο Ελληνες και Ξενους Επιστημονες για την ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ μεταροπης και προβολης της Σχολής Καρυτσιώτη σε ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
Κυρίως δε σαν απαντηση για την αντιμετώπιση της απο την αξιωματικη αντιπολίτευση η οποία επίσης ουδεμια συνεργεια και συνεργασία δεν εχει εκδηλώσει. Απαξιει να απαντησει. Πρακτική προσβολης και υποτίμησης. Δημοσιεύτηκαν στο Αstros Kynouria-News κυρίως γιατι τα σχόλια εκει ειναι ΕΠΩΝΥΜΑ και οχι ΑΝΩΝΥΜΑ όπως τα περισσότερα στο Αstros News.

Oι συμπεριφορές αυτές ενθεν και ενθεν είναι η επιτομή του ορισμού "ΚΟΥΦΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"
για τις λέξεις ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και γιαυτό τα αποτελεσματα της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ αμφισβυτουνται απο όλους ανεξαιρέτως. Για μερικους απο εμας αποτελουν σκοπο ζωης και δεν θα μας ανεχαιτίσουν στην προσπάθεια μας. Θα βρουμε τον τρόπο να υλοποιησουμε σε ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Με εκτίμηση

Χριστιανα Δημητρίου Γαρδικιώτη

Το χωριό στων αυτόματο πιλότο κυριολεκτικά και το έχουμε αφήσει στο έλεος κάθε τυχάρπαστου που δημοκρατικά μεν αλλά γνωρίζοντας ολλοι πως έχει εκλεγεί να αλωνιζει αλλά πλησιάζουν οι εκλογές και κάποιοι που έχουν καβαλήσει το καλάμι θα πέσουν ανώμαλα και με πάταγο

Είναι σαφές πως η κ. Γαρδικιώτου ούτε κατάλαβε μα , όπως φαίνεται, ούτε θα καταλάβει το σκοπό και το πνεύμα της επισκέψεως εδώ της κ. Αγγελοπούλου και των υπολοίπων συμμετασχόντων. Άστο κ. Χριστιάνα.... Δεν είναι τα πάντα businesses και μεγαλοϊδεασμός !!!

Διαφωνώ 13:44.. Η κυρία Γαρδικιώτη πίστεψε τα παραμύθια που της είχε πει ο Καμπυλης περί συνεργασίας. Και διεκδικεί αυτή τη συνεργασία την οποία τώρα δεν τη θέλει ο Δημαρχος. Ο οποιος καμαρωτός και συνοδεία πολλών τζιπ, δε δίστασε να την δουλέψει κανονικά….

Το σχολιο σας με χαρακτηριζει ΑΝΩΝΥΜΑ.
Δεν εχετε το θαρρος της γνωμης σας? το Ηθικο Σθενος να μου πείτε την ταυτοτητα σας?

Αντιθετως με εμενα και που οι "business και το οραμα μου" φερουν την υπογραφη μου

ΕΠΩΝΥΜΑ ταξιδευουν στον ΠΛΑΝΗΤΗ.
Εχουν έμπρακτα δημιουργησει επισκεψημοτητα απο ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ και επενδυτικό ενδιαφέρον . Τουλάχιστον το παλευω ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ μας και δεν ντρεπομαι για την ιδεα μου και για το οραμα μου ...ΕΣΕΙΣ? τι κάνετε για τον ΤΟΠΟ? ποιος εισθε και με κρινετε? Με τι κριτηρια ? της ανώνυμης μάσκας
https://www.youtube.com/watch?v=0HCibzEYCZI&t=5s&ab_channel=MerakiPeople με μετρησιμα και ορατα αποτελεσματα ενυποργαφα ... 453 ατομα το ειδανε και τα 20 μπηκανε στην διαδικασια να σχολιασουν σε λιγωτερο απο ενα μηνα.
Μαλλον αγαπητέ/η στερισθε παντελως ΣΘΕΝΟΥΣ και ΦΥΧΙΚΟΥ υψους

Ουτε θα καταλαβετε ΠΟΤΕ όπως φαινεται το σκοπο και το πνευμα της ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ σας

Με εκτιμηση

Χριστιανα Γαρδικιωτη

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio