Φωτιά στο ΚΔΑΥ Άστρους (pics)

Τετ, 27/07/2022 - 16:19
Image
Image
Image
Image
Image

Φωτιά ξέσπασε στο Άστρος στο ΚΔΑΥ σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο σημείο εναπόθεσης των απορριμμάτων.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν για την κατάσβεσή της.

 

Σχόλια επισκεπτών

Κάπως έτσι αρχίζουν και μπασταρδεύονται τα έθιμά μας.... Ίσα με τα τώρα , " έπιανε " φωτιά ο Μούστος και ο βάλτος. Τώρα τελευταία άρχισε και η χωματερή... Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο; !!!!!!!

Κάθε χρόνο τα ίδια. Αν είναι δυνατόν, εν έτει 2022, σε μία «Ευρωπαϊκή» Χώρα να ξεσπούν όλως τυχαίως κάθε χρόνο φωτιές στις χωματερές και στα κέντρα ανακύκλωσης, με απώτερο σκοπό, τη μείωση των σκουπιδιών. Και μετά αναρωτιόμαστε, γιατί καταστρέφεται το περιβάλλον...

Περίεργο συνήθως ο σκουπιδότοπος πιάνει φωτιά στο τέλος της τουριστικής σεζόν και στις αρχές. Τότε που έχουν συσσωρευτεί τόνοι σκουπίδια και θα πρέπει να μειωθούν γιατί έχει για τον εργολάβο κόστος η διαχείρισή τους.

Πως γίνεται την στιγμή που ο χώρος ανακύκλωσης είναι γεμάτος όλως τυχαίως όπως και πριν από λίγα χρόνια βρισκόταν στην ίδια κατάσταση και το σημαντικότερο την στιγμή που οι υπάλληλοι της δευαβκ και της ανακύκλωσης έχουν σχολασει ξαφνικά από το πουθενά υπάρχει μια εστία φωτιάς Γιατί οι κάτοικοι των Δολιανών προσήλθαν ρουνεικα και κάτω Βέρβενα να μην μπορούν να πάρουν ανάσα από την δυσοσμία του πλαστικού και όλων των επικίνδυνων ουσιών που υπήρχαν στην ατμόσφαιρα και όπως πάντα θα φταίει η τύχη και η Κάκια στιγμή δυστυχώς είμαστε ΑΔΙΌΡΘΩΤΟΙ

Υπεύθυνοι δεν υπάρχουν? Πότε θα αρχίσουν οι ανακρίσεις? Κάποιοι έλεγαν ότι έβγαλαν άδειες και έβαλαν συστήματα πυροπροστασιας. Τι έγιναν αυτά? Μπουρμπουτσαλα για να κονομανε οι απευθείας αναθέσεις.

Ανακρίσεις απο την Πυροσβεστική θα γίνουν; Υπεύθυνοι υπάρχουν ή όχι; ο Δήμαρχος πού κρύβεται πάλι; Πόσα εχει πληρώσει ο Δήμος για πυρασφάλεια; ήταν νόμμιμο να υπάρχουν εκεί εκτεθειμένοι τόσοι τόννοι σκουπιδιών; Αντε γιατι ρουφήξαμε τη διοξίνη της ζωής μας για μια μέρα που ήρθαμε στο Αστρος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio