Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Θλίψη και οδύνη για το τραγικό δυστύχημα

Σάβ, 15/01/2022 - 20:17
Image

Σήμερα το μεσημέρι ένας εργαζόμενος από το συνεργείο της εταιρείας που έχει αναλάβει την επεξεργασία των απορριμμάτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας που είναι και συντοπίτης μας έχασε την ζωή του στον χώρο επεξεργασίας των απορριμμάτων, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν μέχρι στιγμής διευκρινιστεί. 

Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος και της απώλειας της ανθρώπινης ζωής του άτυχου εργαζόμενου, μας γέμισε θλίψη και οδύνη και εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας προς την οικογένειά του και τους οικείους του.

Περιμένουμε ως Δήμος επίσημη ενημέρωση τόσο από τις αρχές που ανέλαβαν την προανάκριση, όσο και από την εταιρεία που είχε την απόλυτη ευθύνη για τις εκτελούμενες εργασίες στον χώρο επεξεργασίας απορριμμάτων και επιφυλασσόμαστε για τις περαιτέρω ενέργειες μας.

Σχόλια επισκεπτών

Μην κάνετε τα στραβά μάτια εκεί στο δήμο είστε συνυπεύθυνοι.Είναι αρμοδιότητα σας ο έλεγχος της ορθής λειτουργίας του χώρου.Κάνατε ποτέ έλεγχο για τις συνθήκες υγιεινής του χώρου και του προσωπικού, έλεγχο για την ασφάλεια του ,τους .Έλεγχο για το αν υπάρχουν οι κατάλληλες άδειες χειρισμού και συντήρησης των μηχανημάτων.Έλεγχο στα απορριμματοφόρα και στο προσωπικό αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας κάνετε η εθελοτυφλείτε προς χάριν του εργολάβου και δεν ξέρω και ποιόν άλλων.

Δεν υπάρχει έλεγχος πουθενά, μόνο στά χαρτιά γίνονται στα μεγάλα αφεντικά και αυτά τα αποτελέσματα.... Πρέπει να πληρώσουν αυτοί που κάνουν τους και καλά ελέγχους κάποια στιγμή...

Ποιος να κάνει τον έλεγχο ? ΑΥΤΟΙ που κάνουν τον έλεγχο θα φανερωθούν αυτές της 2-3-5 μέρες θα κάνουν της υποδείξεις τους και μετα πάλι στα γραφεία τους . Αναλόγως την δουλειά που κάνεις δυστυχώς και έτσι σου συμπεριφέρονται όσο σκληρό και... και... και ...ακούγεται αν είσαι "σκουπιδιάρης" σαν σκουπίδι θα σου συμπεριφερθούν, κρίμα δουλειά που αποφέρει τόσο εκατομμύριων ευρώ οι συνθήκες εργασιας να είναι απάνθρωπες λίαν επιεικώς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio