Απεργία στην εστίαση στο Άστρος - Κλειστά και εμπορικά καταστήματα (pics)

Τρί, 16/11/2021 - 11:56
Image
Image
Image
Image
Κλειστά είναι την Τρίτη 16 Νοεμβρίου τα καταστήματα εστίασης σε όλη τη χώρα.
 
Η πανελλαδική απεργία που αποφασίστηκε από τους επαγγελματίες της εστίασης για την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, ως μέσο διαμαρτυρίας απέναντι στα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πλήττουν το κομμάτι αυτό της οικονομίας μας, σε μια δύσκολη περίοδο για την εστίαση.
 
estiasi
 
Οι καταστηματάρχες κρατούν κλειστά τα καταστήματά τους σήμερα Τρίτη σε όλη τη χώρα. Παράλληλα, έχουν διατυπώσει τα αιτήματά τους στους αρμόδιους υπουργούς. Ένα από αυτά, είναι νέα οικονομική ενίσχυση. όπως ξεκαθάρισε, πάντως, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Τρίτης, καλώντας παράλληλα τους καταστηματάρχες να μην απεργήσουν, λεφτά για νέα ενίσχυση δεν έχει το κράτος.
 
Στο Άστρος συμμετέχουν στην απεργία τα καφέ της πλατείας Άστρους, ωστόσο άλλες καφετέριες παραμένουν ανοιχτές, παρά το πανελλαδικό κάλεσμα στην απεργία, γεγονός που έφερε απογοήτευση στους επαγγελματίες της εστίασης που έκλεισαν τα καταστήματά τους, διατρανώνοντας τα αιτήματά τους.
 
Πάντως, ορισμένα εμπορικά καταστήματα στο Άστρος είναι επίσης κλειστά.

Σχόλια επισκεπτών

Αν οι επαγγελματίες της Αστρινής πλατείας δεν γίνουν σωστοί επαγγελματίες με ποιότητα και καλές τιμές τότε δεν θα τους φταίει κανένας πελάτης παρά ο εαυτός τους. Αν δεν θέλετε να συμμορφωθείτε με τις τιμές τότε θα τα κλείσετε με γκορτσιές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio