Ξηροπήγαδο: Τροχαίο ατύχημα στον δρόμο «καρμανιόλα» Άστρους - Κιβερίου

Πέμ, 23/02/2023 - 13:22
Image

Άγιο είχε οδηγός που βγήκε σώος από το όχημα που βλέπεται να έχει τουμπάρει στον δρόμο Άστρους – Κιβερίου.

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο σημείο που έχει χαρακτηριστεί ως «καρμνανιόλα» ανάμεσα στο Ξηροπήγαδο και το Κιβέρι.

Για άγνωστη αιτία το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από τον έλεγχο και ανατράπει φέροντας πάλι στο προσκήνιο την απουσία βελτιωτικών έργων.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τροχαίο ατύχημα στον δρόμο «καρμανιόλα» Άστρους - Κιβερίου με τους κατοίκους της περιοχής να φωνάζουν για ένα ασφαλές οδικό δίκτυο και για άμεσα βελτιωτικά έργα του δρόμου.

Πρόκειται ασφαλώς για ένα δύσκολο και επικίνδυνο κομμάτι δρόμου αυτό από Ξηροπήγαδο και Κιβέρι και χρειάζεται τεράστια προσοχή από τους οδηγούς.

Σχόλια επισκεπτών

Καθημερινα διασχιζω αυτον τον δρομο και συγκεκριμενα τωρα που περνουσα απο το σημειο ειδα και το αυτοκινητο αυτο σιγουρα ο δρομος θελει βελτιωσεις και εργα επισης πολυ βασικο οτι δεν υπαρχει φωτισμος το βραδυ σχεδον σε ολο το δρομο περα απο καποιο φωτα εδω κι εκει απο σπιτια ιδιωτων, οσα χρονια περναω αυτον το δρομο και ειναι παρα πολλα ηταν ετσι. Να πουμε ομως οτι και παρα πολλοι οδηγοι τρεχουν απιστευτα σε αυτες τις στροφες με αποτελεσμα να σκοτωνονται ζωα, να κινδυνευουν ανθρωποι εντος και εκτος οχηματων γιατι υπαρχουν και αυτοι που κανουν τρεξιμο και περπατημα ως ασκηση. Δεν νομιζω οτι θ αλλαξει κατι απλα καθε φορα θα λεμε "Αγιο ειχαν" κριμα σε τοσο ωραια μερη να πρεπει να εχουμε παντα Αγιο για να τα διασχιζουμε.

εντάξει υπάρχουν δρόμοι - καρμανιόλες, δεν είμαστε Ελβετία σίγουρα αλλά υπάρχουν και κάτι οδηγικά ταλέντα που σου δημιουργείται η απορία κάθε φόρα "πως και δεν γίνονται περισσότερα ατυχήματα έτσι όπως πάνε;". Θεός φυλάξει...

Το δρόμο τον ξέρεις άρα πρέπει να προσέχεις,αν δεν τον ξέρεις πάλι πρέπει να προσέχεις ...... όσον αφορά ττις παρεμβάσεις βελτίωσης άλλο καπέλο....σε κουβέντα να βρισκόμαστε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio