Γενική Τακτική Συνέλευση στον Αχιλλέα

Τακτική Γ.Σ. και εκλογές του ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΥΣ το Σάββατο 27/4/24 στο καφε Αρμονία, ώρα 17:00-21:00 και καταληκτική ημερομηνία υποψηφιοτήτων την 22 /4/2024.

Έτσι ηττήθηκε στο Λεωνίδιο ο Αχιλλέας (pics,vid)

Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Κρεβατά το Λεωνίδιο κέρδισε στο γήπεδο του με σκορ 4-1 τον Αχιλλέα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Λάκωνα επιθετικό ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο...

Τα highlights της ισοπαλίας του Αχιλλέα στη Τρίπολη με την ΑΕΚ

Σε ένα ωραίο παιχνίδι με ρυθμό και ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο  μιας και σε όλη την διάρκεια κινήθηκε στην κόψη του ξυραφιού ΑΕΚ Τρίπολης και Αχιλλέας μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας και πρώτης του δεύτερου γύρου.

Η ΑΕΚ...

Πήρε τον Παναγού ο Αχιλλέας

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε και ανακοίνωσε μέσα από τα social media του ο Αχιλλέας με τον Θεόφιλο Παναγού να έρχεται για να αγωνιστεί στο Παράλιο Άστρος.

Αναλυτικά

Η διοίκηση του Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την...

Τα highlights της ισοπαλίας του Αχιλλέα στη Τεγέα

Τεγέα και Αχιλλέας μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο γήπεδο της Επισκοπής με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες τους στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Η ομάδα του Παραλίου Άστρους άνοιξε το σκορ στο 27’ με τον Θανάση Μπαλάση με την...

Κλείνει το γήπεδο του Παραλίου Άστρους για έργα συντήρησης του αγωνιστικού χώρου

Ο Αχιλλέας Παραλίου Άστρους με ανακοίνωση του ενημερώνει πως το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες μέρες για έργα συντήρησης στον αγωνιστικό του χώρο.

Αναλυτικά

Το γήπεδο Παράλιου Άστρους θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες τέσσερις μέρες έως Παρασκευή(17/11)  για το κοινό . Ο...

Τα highlights από το Αχιλλέας - Λεωνίδιο 0-0 (vid)

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας απόρια του κακού ρυθμού, των λίγων ευκαιριών, του αέρα και του κακού αγωνιστικού χώρου Αχιλλέας και Λεωνίδιο έμειναν στο ισόπαλο 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο πλα΄σιιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

...

Τα highlights από τον αγώνα της Δημητσάνας με τον Αχιλλέα (vid)

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Δημητσάνα κάνοντας ολική ανατροπή έκανε το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου 3-2 στο φινάλε και πανηγύρισε την πρώτη της νίκης κόντρα στον Αχιλλέα.

Ο Αχιλλέας προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζευκιλή με τον Γασπαράκη από το σημείο του πέναλτι να δίνει...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αχιλλέα για το 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου «Γεώργιος Παπούλιας - ΛΟΚ» (pics)

Το 1ο τουρνουά Γεώργιος Παπούλιας «ΛΟΚ» ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ήταν ένα τουρνουά γεμάτο ποδόσφαιρο στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου, συζύγου και πατέρα Γιώργου Παπούλια!

Οι ομάδες της Βόρειας Κυνουρίας:

ΕΜΡΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ Α.Ο. ΑΣΤΡΟΥΣ

Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ

& Μ.Α.Ν.Ο...

Θετικά στοιχεία στην φιλική νίκη του Αχιλλέα στο Κιβέρι

Ο Αχιλλέας Παραλίου Άστρους σε ένα δυνατό φιλικό τεστ νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Αυγούστου τον τοπικό Ερμή με σκορ 0-1 παρουσιάζοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Η ομάδα του Παραλιου Άστρους ήταν ανταγωνιστική και πέραν από την φιλική νίκη δείχνει πως βαδίζει στον σωστό δρόμο ενόψει της...