Ημέρα Καριέρας στο ΔΙΕΚ Άστρους: Οι προοπτικές της επαγγελματικής εκπαίδευσης φέρνουν ελπίδα στην Κυνουρία (pics,vid)

Ηεκπαίδευση στην Ελλάδα εξελίσσεται, σπάει τα στερεότυπα και προχωρεί μπροστά. Η φοίτηση στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης ανοίγουν νέους δρόμους, μακριά από τη νοοτροπία που τα θέλει ως έσχατη λύση, μετά την αποτυχία των μαθητών στις Πανελλαδικές. Η εκπαίδευση στα ΔΙΕΚ μπορεί να...

Ευτυχώς που στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται η Ν.Δ. και υπερασπίζεται το εθνικό συμφέρον

Άρθρο του Γιάννη Κατσίρη, πολιτευτή ΝΔ Αρκαδίας

Από τις 27 Φεβρουαρίου η χώρα δέχεται αιφνίδια, μαζική και διογκούμενη μετακίνηση πληθυσμών υπηκόων τρίτων χωρών που συγκεντρώνονται στα ανατολικά χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας.

Η μετακίνηση αυτή, όπως προκύπτει απ' όλες τις ενδείξεις...

Κατσίρης: Αφήνουμε πίσω τον λαϊκισμό και τον κρατισμό (vid)

Σε δηλώσεις του στο Arcadia Portal ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία Γιάννης Κατσίρης δήλωσε για το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Οι εκλογές ήταν καθοριστικές για τη χώρα μας. Το παλιό φεύγει και η ελπίδα έρχεται. Μια ελπίδα που θέλει ανάπτυξη, νέες δουλειές, εξορθολογισμό στη...

Στη λαϊκή αγορά του Άστρους περιόδευσε ο Γ. Κατσίρης (pics)

Στη λαϊκή αγορά του Άστρους περιόδευσε νωρίτερα σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία, κ. Γιάννης Κατσίρης, ενημερώνοντας για το πρόγραμμα του κόμματός του, τους πολίτες και τους παραγωγούς.

Ο κ. Κατσίρης τόνισε πως η ΝΔ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον πρωτογενή τομέα και θα...

Κατσίρης: Εμπιστευθείτε με, για να φέρουμε την Αρκαδία στο προσκήνιο

Τα προηγούμενα χρόνια και με μόνο κριτήριο τα προστάγματα των Αρκάδων, αφουγκραζόμενος τα προβλήματά τους, αγωνίστηκα μέσα από αυτοδιοικητικούς θεσμούς.Στάθηκα πάντα δίπλα στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου κι εργάστηκα με επιμονή, αφοσίωση και αποτελεσματική παρέμβαση.

Σήμερα, αποτελεί...