Μέρα καθαριότητας στα Κάτω Δολιανά (pics)

Εργασίες καθαριότητας λαμβάνουν χώρα στα Κάτω Δολιανά, με κοπή κλάδων. Στον λογαριασμό «Δολιανά» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται:

Πρώτη μέρα καθαριότητας των κάτω Δολιανων . Πέραν από το συνεργείο του δήμου , τους τοπικούς κ δημοτικούς συμβούλους μπορεί να συμμετέχει κ οποίος άλλος...

Σήμερα το γλέντι στα Κάτω Δολιανά

Όπως καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου (03/08/2019) ο ΑΠΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΟΛΙΑΝΩΝ διοργανώνει λαϊκό - δημοτικό γλέντι στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου των κάτω Δολιανών.

Doliana

Εορτή Αγίας Παρασκευής στα Δολιανά

Της Αγίας Παρασκευής στα Κάτω Δολιανά .

Ανήμερα θα τελεσθεί θεία λειτουργία και θα προσφερθεί καφές και εδέσματα απο τα μέλη της εθελοντικής διακονίας!

Η Αγία Παρασκευή να μας δίνει υγεία και φώτιση!!!

Εθελοντική διακονία Δολιανών

Απειλούνται από εμπρηστή τα Κάτω Δολιανά – Τρεις πυρκαγιές σε λίγες ώρες

 Στο «μάτι» φαίνεται να έχει βάλει κάποιος τα Κάτω Δολιανά αφού μέσα σε λίγες ώρες στην περιοχή έχουν εκδηλωθεί 3 εστίες πυρκαγιών.

Η πρώτη εστία δημιουργήθηκε σε πευκοδάσος λίγο έξω από το χωριό την Κυριακή 21 Ιουλίου το βράδυ. Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν σωτήρια καθώς κατάφερε γρήγορα...

O εμπρηστής στα Κάτω Δολιανά «ξαναχτύπησε»

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στα Κάτω Δολιανά.

Η νέα εστία πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πευκοδάσος στην περιοχή των Κάτω Δολιανών την Δευτέρα 22 Ιουλίου επιβεβαιώνει την πιθανότητα εμπρησμού. (δείτε ΕΔΩ)

Να αναφέρουμε ότι λίγες ώρες πριν το βράδυ της Κυριακής στο ίδιο σημείο εκδηλώθηκε πυρκαγιά η...

Υποψίες εμπρησμού για την πυρκαγιά στο πευκοδάσος στα Κάτω Δολιανά

Σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού φαίνεται να υπάρχουν στα Κάτω Δολιανά ύστερα από την φωτιά που ξέσπασε σε πευκοδάσος το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:30 το βράδυ, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτήματα σχετικά με τα αίτια της φωτιάς.

Η...

Δείτε την διαδρομή μέσα από το ποτάμι για να φτάσετε στο Άστρος (pics,vid)

Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στην διαμόρφωση του δρόμου που θα περά μέσα από τον Τάνο και θα οδηγεί στο Άστρος προκειμένου να κλείσει ο δρόμος στα Κάτω Δολιανά και να ολοκληρωθούν οι εργασίες που απαιτούνται. (δείτε ΕΔΩ)

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες έχει...

Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Στο Β’ στάδιο εγγραφής η μεταφορά εικόνας του Αγ. Γεωργίου από τα Άνω στα Κάτω Δολιανά

Με χαρά σας ενημερώνουμε, ότι μετά από αίτηση της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. 5ΕΝΤΕ, το έθιμο της μεταφοράς της εικόνας του Αγίου Γεωργίου από τα Άνω στα Κάτω Δολιανά πέρασε στο Β’ Στάδιο Διαδικασίας Εγγραφής Στοιχείων Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Εθνικό Ευρετήριο ΑΠΚ της Ελλάδας. (Δείτε σχετικά στο http:/...

Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου στη θέση Τσιόροβος Τ.Κ. Δολιανών

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την ανάθεση του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου στη θέση ¨Τσιόροβος¨ Τ.Κ. Δολιανών».

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: α)...

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για την παράκαμψη των Κάτω Δολιανών και των παραδρόμων του αυτοκινητοδρόμου

Την ικανοποίησή του για την εξασφάλιση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου της υλοποίησης δύο σημαντικών έργων στην Αρκαδία εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπογραφή των συμβάσεων για τα έργα των παραδρόμων του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης και της παράκαμψης των...