ΑΔΕΔΥ: Έχουν πολλαπλασιαστεί τα ατυχήματα εκπαιδευτικών στους χώρους εργασίας

Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με αφορμή το πρόσφατο ατύχημα της αναπληρώτριας εκπαιδευτικού σε νηπιαγωγείο του Ζωγράφου και αφού έλαβε υπόψη της την από 9/1/2024 ανακοίνωση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., διαπιστώνει ότι τα, όλο και συχνότερα το τελευταίο διάστημα, ατυχήματα εκπαιδευτικών στους χώρους...

ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας: 24ωρη απεργία την Πρωτομαγιά

To νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας εκτελεστική γραμματεία καλεί σε απεργία την Δευτέρα 1η Μαΐου 2023 όπου είναι ο εορτασμός εργατικής πρωτομαγιάς.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΤΙΣ 11 πμ για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους 40 εκτελεσθέντες πατριώτες από τα στρατεύματα κατοχής την Πρωτομαγιά του...

H νέα Εκτελεστική Γραμματεία της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας 9μελούς Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας με μοναδικό θέμα συζήτησης τη συγκρότησή της σε σώμα.

Η σύνθεση της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας έχει ως εξής...

ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας: Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε άλλο!

Η ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση, μαζί με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, με κυρίαρχο αίτημα:

«Αυξήσεις ΤΩΡΑ στους μισθούς μας για να ζούμε με αξιοπρέπεια».

24ωρη Γενική Απεργία στις 9 Νοεμβρίου 2022

Για την Ε.Γ.
Ο Πρόεδρος                             Ο Γραμματέας
...

ΑΔΕΔΥ: Εκλογικές διαδικασίες στα Νομαρχιακά Τμήματα μέχρι 30 Νοεμβρίου

Εκλογικές διαδικασίες στα Νομαρχιακά Τμήματα μέχρι 30/11/2022

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συζήτησε στη συνεδρίασή της στις 14/08/22 το θέμα της λειτουργίας των Νομαρχιακών Τμημάτων, καθώς και των εκλογικών διαδικασιών σε αυτά και αποφάσισε τα εξής:

  • Καλεί όλα...

Διακήρυξη της ΑΔΕΔΥ για την εργατική Πρωτομαγιά του 2022

Συμπληρώνονται φέτος, την 1η του Μάη, 136 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο το 1886.

Η 1η του Μάη είναι ένα σύμβολο στον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Είναι μέρα μνήμης και τιμής για εκείνους που θυσιάστηκαν, που έδωσαν ηρωικούς αγώνες για τις...

ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας: Στήριξη της κινητοποίησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει ταχθεί με απόφασή της (αριθ. πρωτ. 317/02-12-2021) ξεκάθαρα υπέρ της μείωσης της υπηρέτησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στην οργανική θέση, από δύο χρόνια σε ένα, ώστε να κατοχυρώνουν δικαίωμα μετάθεσης.

Παρά τις παρεμβάσεις, όμως, των συνδικαλιστικών...

ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας: Είναι η ώρα να πούμε όλοι μαζί ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα να πάρουν στα χέρια τους την επιτυχία της 24ωρης Πανεργατικής – Πανελλαδικής Απεργίας της 6ης του Απρίλη, για να υπερασπιστούμε το εισόδημά μας ενάντια στην ακρίβεια και τη φοροληστεία.

Η απεργία μας αυτή γίνεται κάτω...

ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας: 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 6 Απριλίου

ΗΕκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της, που συνεδρίασε στις 28 του Φλεβάρη του 2022, κηρύσσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη, 6 του Απρίλη 2022, με αιτήματα:

 

1. Οικονομικά:

• Αυξήσεις στους μισθούς μας, άμεσα, τουλάχιστον ίσες με την...

ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας: 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 6 Απριλίου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της, που συνεδρίασε στις 28 του Φλεβάρη του 2022, κηρύσσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη, 6 του Απρίλη 2022, με αιτήματα:

1. Οικονομικά:
• Αυξήσεις στους μισθούς μας, άμεσα, τουλάχιστον ίσες με την αύξηση...