Εκδήλωση και συναυλία για την γυναικεία ομάδα του Αστέρα στο Παράλιο Άστρος

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Κοιν.Σ.Επ. Α Χώρα Νάμου συνδιοργανώνουν στο Παράλιο Άστρος ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στις 4 Αυγούστου στις 21:00 στο Παράλιο Άστρος και στο ανοιχτό θέατρο "Μελίνα Μερκούρη", ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ...

Αστέρας Τρίπολης: Ο Νίκος Δρίκος υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του Αρκαδικού ποδοσφαίρου

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη και θλίψη της για την απώλεια του Νίκου Δρίκου. Ο αγαπημένος "Λόλος" της κοινωνίας του Παράλιου Άστρους υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, με διαχρονική και πολυεπίπεδη προσφορά και δράση στα γήπεδα της περιοχής μας.

...

Το Δημοτικό Γήπεδο Άστρους φιλοξενεί τον αγώνα της γυναικείας ομάδας του Αστέρα με τον Ίκαρο Πετρωτού

Πρώτος αγώνας για την Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το 2023. Την Κυριακή (15/01, 15:00) υποδέχεται τον Ίκαρο Πετρωτού στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών.

Αναβολή της λαχειοφόρου του Ερμή

Ο Ερμής Μελιγούς με ανακοίνωση του έκανε γνωστό την αναβολή-παράταση της προγραμματισμένης του λαχειοφόρου αγοράς ελέω του lockodown και των μέτρων όπου βρισκόμαστε.

Αναλυτικά

Το Δ.Σ της ομάδας μας θα ήθελε να σας ενημερώσει για την αναβολή-παράταση της προγραμματισμένης (31/12/2020)...

Πρώτο «πρέπει» με τον Βόλο για τον Αστέρα

Χρόνος για σκέψεις δεν υπάρχει με τον Αστέρα Τρίπολης μετά την ήττα του στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ να στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Τετάρτης (9/12, 17:15) με τον Βόλο στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Πρόκειται λοιπόν για τον εξ’ αναβολής αγώνα των δύο ομάδων που έρχεται σε μια...

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης κοιτάει μπροστά, αφήνει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ και έχει ριχτεί στην δουλειά ενόψει του εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (6/12, 17:15).

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για μια δύσκολη και ιδιαίτερη...

Κοιτάει μπροστά ο Αστέρας και συγκεντρώνεται για τον ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης κοιτάει, μπροστά αφήνει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ και βλέπει αποκλειστικά και μόνο την δύσκολη συνέχεια αρχής γινομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (6/12, 17:15).

Η αρκαδική ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον...

Κακός, ισόπαλος και τυχερός... Αστέρας - Απόλλωνας Σμύρνης 0-0

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ελέω τύχης, αστοχίας των αντιπάλων του και του Νίκου Παπαδόπουλου που ήταν ο ήρωας της αναμέτρησης έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο του.

Γκέλα και χαμένοι βαθμοί για την αρκαδική ομάδα σε ένα παιχνίδι που η ισοπαλία βάση της...

Η αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ την Τετάρτη (25/11, 17:15) αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", στην εξ' αναβολή αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1. Παπαδόπουλος, 99. Τσιφτσής

 

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ...

Αρνητικά όλα τεστ κορωνοϊού στον Αστέρα ενόψει Απόλλωνα

Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα  των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν την Δευτέρα (23/11) οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό του συλλόγου ενόψει της εξ' αναβολής αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League...