Σταθερά σε υψηλό επίπεδο και το Tyros Run 2023 - George Marneris (vid)

Με απόλυτη επιτυχία, με συμμετοχή αλλά και με εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου το Tyros Run 2023 - George Marneris στην Νότια Κυνουρία.

Το Tyros Run 2023 - George Marneris κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο από οργανωτικής πλευράς όσο και σε ότι έχει να...

Tyros Run: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στον Τυρό

Η ΚοινΣΕεπ "Α Χώρα Νάμου" με έδρα τον Τυρό Αρκαδίας διοργανώνει αγώνα δρόμου με την ονομασία "ΤΥRΟS RUN 2023" πλαισιωμένου από 2ήμερο παράλληλων εκδηλώσεων. Ο αγώνας πραγματοποιείται για έκτη συνεχόμενη χρονιά και δεδομένου των επιτυχημένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που εφαρμόστηκαν πέρυσι, θα θέλαμε...

Παράλληλες εκδηλώσεις στο Tyros Run 2023 - George Marneris

Εμπειρίες ευεξίας και αθλητικής ζωής

Η Α Χώρα Νάμου μέσα από τις διοργανώσεις της, προσπαθεί να βγάλει όσους περισσότερους μπορεί στον δρόμο να περπατήσουν να τρέξουν, να τους μυήσουν στον υγιεινό τρόπο ζωής στον αθλητισμό.
Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 6 το απόγευμα με αφετηρία το λιμάνι του Τυρού...

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Tyros Run 2023 George Marneris

Ανάμεσα στις πλαγιές του Πάρνωνα και δίπλα στα καταγάλανα νερά του Αργολικού κόλπου και του Μυρτώου πελάγους θα τρέξουν οι συμμετέχοντες στο Tyros Run 2023, που ανοίγει εγγραφές την 1η Μαρτίου 2023 .

Ο Τυρός Αρκαδίας θα φιλοξενήσει στις 13-14 Μαΐου 2023 ένα διήμερο φεστιβάλ δρομικών και...

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Tyros Run 2023 George Marneris

Ανάμεσα στις πλαγιές του Πάρνωνα και δίπλα στα καταγάλανα νερά του Αργολικού κόλπου και του Μυρτώου πελάγους θα τρέξουν οι συμμετέχοντες στο Tyros Run 2023, που ανοίγει εγγραφές την 1η Μαρτίου 2023 .

Ο Τυρός Αρκαδίας θα φιλοξενήσει στις 13-14 Μαΐου 2023 ένα διήμερο φεστιβάλ δρομικών και...

Tyros Run: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ανανεώνουμε το ραντεβού για 13-14 Μαΐου 2023

Ο Τυρός με τις ξεχωριστές και μοναδικές ομορφιές, οι πρόθυμοι επαγγελματίες, οι φιλόξενοι κάτοικοι, υποδέχτηκαν για 4η χρονιά με τον ίδιο ενθουσιασμό και την μοναδική Τσακώνικη φιλοξενία, τους δρομείς που ήρθαν από όλη την Ελλάδα και ειδικότερα από τους όμορους νομούς. Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε...

Λαλουδάκης: Το Tyros Run γίνεται πιο ελκυστικό για όλους

Ο εκ των διοργανωτών του Tyros Run Δημήτρης Λαλουδάκης μίλησε στο ArcadiaPortal.gr για την εφετινή διοργάνωση που ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο (14 και 15/5) και αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά αθλητικά event του νομού μας.

Το Tyros Run  που γίνεται υπό την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου...

Άνοιξαν οι εγγραφές για το TYROS RUN 2022

Ανάποδα το Tyros Run 2022

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα αποφάσισε να δώσει μια νέα διάσταση στον αγώνα και μια ανανέωση, καθώς η φορά του αγώνα των 8+16 χλμ θα είναι ανάποδη.

Η αλλαγή της φοράς δίνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πλέον ξεκινούν οι δρομείς με ανηφόρα για περίπου 1000μ...

Ματαίωση του TyrosRun και του Tyros Triathlon για το 2020

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και τα νέα πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών διοργανώσεων που καθιστούν επιτακτική την τήρηση αυστηρών μέτρων υγειονομικής προστασίας, υποχρεώνουν την Οργανωτική Επιτροπή να ακυρώσει τις φετινές διοργανώσεις του Tyros Run και του Tyros Triathlon που...

Αφιέρωμα από την ομογένεια του Λονδίνου στο Tyros Run (vid)

Το επόμενο μας θέμα θα μας ταξιδέψει σε ένα όμορφο μέρος της Ελλάδας, στο Τυρό Αρκαδίας.

Οι συνεργάτες μας από την Ελλάδα από το Hellenic TV Athens GR επισκέφτηκαν τον μαγευτικό Τυρό Αρκαδίας, που φιλοξένησε στις 11 και 12 Μαΐου τη διοργάνωση «Tyros Run 2019- George Marneris» που πραγματοποιήθηκε...