Ξανά ΠΑΣΟΚ ψήφισε η Βόρεια Κυνουρία - Τα αποτελέσματα των εκλογών

Aργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογών του ΚΙΝΑΛ στο δήμο μας, που έγιναν με σκοπό την αλλαγή του ονομάτος του κόμματος κυρίως καθώς και την ανάδειξη αντιπροσώπων που θα εκπροσωπήσουν την βάση του κινήματος στο επερχόμενο συνέδριο στις 20- 22 Μαιου καθώς ακόμα και την ανάδειξη αντιπροσώπων...

Οριακή πρωτιά Λοβέρδου στη Βόρεια Κυνουρία

Στο εκλογικό τμήμα της Βόρειας Κυνουρίας ο Ανδρέας Λοβέρδος βγήκε οριακά πρώτος με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Παπανδρέου να ακολουθούν.

ΠΑΣΟΚ: Μαζική προσέλευση στις εκλογές - Αναμένεται παράταση ως τις 21:00

Αυξημένη είναι η προσέλευση στις εκλογές για νέο πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ με πάνω από 212.754 πολίτες να έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα. Ήδη, η πλευρά Παπανδρέου κατέθεσε στην ΕΔΕΚΑΠ αίτημα για παράταση της ψηφοφορίας και η πλευρά Λοβέρδου δηλώνει σύμφωνη, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε...

Έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά

Πέθανε το μεσημέρι της Δευτέρας η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε ηλικία 57 ετών, στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλευόταν από τις 12 Οκτωβρίου μετά την υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου καθώς παρουσίασε...

Κωνσταντινόπουλος: Τίτλος τιμής η εντολή Τσίπρα να μην ψηφιστώ αντιπρόεδρος της Βουλής

Συνέντευξη του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου,  Βουλευτή Αρκαδίας και Ε΄ Αντιπροέδρου της Βουλής  του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ,  στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»
 

1. Γιατί πρότεινες τον Ευάγγελο Βενιζέλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας; 

Πρώτα απ΄ όλα, θέλω να σας πω ότι...

Οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Αρκαδία

Ανακοινώνονται τα τελικά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής, για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, για το σύνολο των εκλογικών περιφερειών της επικράτειας.

 

Τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής απαρτίζονται από συνολικά 421 υποψηφίους, όσοι και το μέγιστο των διαθέσιμων θέσεων...

Για το προεκλογικό κλίμα συζήτησαν Μπουντρούκας - Γεννηματά

Συνάντηση με την Πρόεδρο του "Κινήματος Αλλαγής" κ. Φώφη Γεννηματά είχε χθες ( 20/2/19 ) στην Αθήνα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας" κ. Γιάννης Μπουντρούκας.

 Κατά τη διάρκεια της ωριαίας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη χθεσινή...