Για πρώτη φορά στον Δήμο μας οι παιδικές χαρές λειτουργούν με τη βεβαίωση καταλληλότητας του Υπ. Εσωτερικών

Για πρώτη φορά στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας οι παιδικές χαρές λειτουργούν με την απαιτούμενη βεβαίωση καταλληλότητας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ύστερα από τη θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών Νομού Αρκαδίας χορηγήθηκε, από το Υπουργείο Εσωτερικών, η απαιτούμενη Βεβαίωση...

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νέας παιδικής χαράς στον Άγιο Ιωάννη (pics)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής της νέας παιδικής χαράς στον Άγιο Ιωάννη η οποία αποτελεί δωρεά του κ. Αθανασίου και της κ. Μαρίνας Μαρτίνου, μέσω της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς έργου «ΑΙΓΕΑΣ».

Η νέα παιδική χαρά είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονο...

Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου

Με την υπ' αριθμ. 18/2019 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καθορίστηκαν οι όροι του ηλεκτρονικού διαγωνισμού και εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές προμήθειας και τοποθέτησης εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Αναβάθμιση παιδικών χαρών στον Δήμο μας

Το υπουργείο Εσωτερικών ανταποκρινόμενο σε αιτήματα που υπέβαλαν δήμοι της χώρας, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ποσού συνολικού ύψους 5.036.300,00 ευρώ, για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία και για έργα υποδομών με σκοπό την...

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου για την ανακατασκευή 12 παιδικών χαρών

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την ανακατασκευή δώδεκα παιδικών χαρών στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Ο Υπουργός Αλέξανδρος Χαρίτσης αποφάσισε την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙΙ, της Πράξης:


«Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για...