Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ηρακλή Βερβένων

Βαθειά θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του Ηρακλή Βερβένων η είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Κολοβού Παναγιώτη. 

Ο Παναγιώτης με τη ζωντάνια του, το χαμόγελό του και την καλοσύνη του γέμιζε χαρά τις γειτονιές των Βερβένων τα καλοκαίρια που παίζαμε και διασκεδάζαμε στο αγαπημένο μας...

Η ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Ηρακλή στο πλευρό του «Άξιον Εστί»

Μέλη του Δ.Σ αλλά και παίκτες του Ηρακλή Βερβένων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του "Άξιον Εστί" για την Εθελοντική αιμοδοσία και Δειγματοληψία μυελού των οστών που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 30/3 στον Ι.Ν Αποστόλου Παύλου στο Άστρος.

Γιατί για εμάς σαν Ηρακλής Βερβένων σημασία δεν έχει...

Ο Ηρακλής νίκησε τον Πανθυρεατικό στο Άστρος

Ο Ηρακλής Βερβένων πήρε σπουδαία νίκη κερδίζοντας στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος» τον Πανθυρεατικό με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από σουτ του Μέλλου με τον Αβίντογλου να παρεμβαίνει στην φάση...

Ρεντούλης: Μπράβο Ηρακλάρα

Την δική του τοποθέτηση αναφορικά με την πορεία αλλά κυρίως με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του εξέφρασε μέσω ενός post στο facebook ο προπονητής του Ηρακλής Τάσος Ρεντούλης μοιράζοντας τα εύσημα στους παίχτες του.

Αναλυτικά

Μόνο υπερήφανα....όταν καταφέρνεις και φτιάχνεις μια ομάδα που...

Η ήττα του Ηρακλή από την Τεγέα (vid)

Με γκολ στις καθυστερήσεις με τον Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλο η Τεγέα νίκησε με 1-0 στο γήπεδο της στην Επισκοπή τον Ηρακλή Βερβένων στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση της Τεγέας με τον Ηρακλή...

Περαστικά του Ηρακλή στον Γιώργο Διαμαντόγιαννη (pics)

Μεγάλη εντός έδρας νίκη για την ομάδα μας έναντι του μαχητικού Κορακοβουνίου με σκορ 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Αλέξανδρος Μπαϊρακτάρι!

Όλα αυτά περνάνε βέβαια σε δεύτερη μοίρα.

Σύσσωμη η μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλή Βερβένων, θα ήθελε να εκφράσει τα περαστικά της στο...

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ηρακλής Βερβένων (pics)

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Ηρακλής Βερβένων με την ομάδα σε «οικογενειακό» κλίμα να κάνει την δική της γιορτή μοιράζοντας ευχές και χαμόγελα για το νέο έτος.

Αναλυτικά

Μετά την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας , εχθές το βράδυ στο κατάστημα...

Ήττα στο Λεωνίδιο για τον Ηρακλή (vid)

Το Λεωνίδιο ξεκίνησε με θετικό πρόσημο το 2024 επικρατώντας στο γήπεδο του με 1-0 του ανταγωνιστικού Ηρακλή Βερβένων στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Το γκολ του Κρεβατά στο 23ο λεπτό του αγώνα ήταν αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες και τελικά χάρισε την νίκη στους...

Τα highlights από το Ηρακλής - Τεγέα 1-1 (vid)

Φοβερό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος» ανάμεσα στον Ηρακλή Βερβένων και την Τεγέα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας έπειτα από το τελικό 1-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Μιλάμε για μια αναμέτρηση με πολλές...

Εξάρα «ροπαλιά» του Ηρακλή μέσα στο Κορακοβούνι (pics)

Κορακοβούνι επικρατώντας με 1-6 της ομώνυμης ομάδας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Οι κυανόλευκοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο «χτυπώντας» με κάθε τρόπο την άμυνα των γηπεδούχων βάζοντας ουσιαστικά από το πρώτο κιόλας μέρος το θεμέλιο λίθο για να...